Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכילה בזמן נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שאסור לאכול כשנוהגים...

זה נכון?!?

ואני לא מדבר נגיד על ספגטי וכאלה .. אני מתכוון בקטנות... פה סמבוסק ... שם איזה פסק זמן...

מישהו יכול להגיד לי משהו בקשר לזה??

תודה!

פורסם
לפי החוק אסור לך להוריד את הידיים מהגה , אם אתה אוכל אז אתה מוריד ולכן זאת עברה .

ואם אני לא עוזב את הפה אלא מתקרב עם הפה לידים שעל ההגה? :lol:

או שמישהו מאכיל אותי? :roll:

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

זה נכון?!?

ואני לא מדבר נגיד על ספגטי וכאלה .. אני מתכוון בקטנות... פה סמבוסק ... שם איזה פסק זמן...

תודה!

זה נכון. אסור לאכול כשנוהגים.

מותר ללעוס מסטיק, אבל את רוב המאכלים אסור לאכול, ולא רק בגלל שאסור להוריד ידיים מההגה.

למשל, אם תופס אותך שוטר אוכל פסק זמן, הוא יכול לתת לך דו"ח על עיכול שומן רווי בעת נהיגה. והרי ידוע כי שומן רווי מוריד את יכולות הנהיגה באותו היחס שאלכוהול מוריד אותן. מצד שני תמיד תוכל להתנחם ששוקולד זה תחליף לאהבה. אדם דגול אמר פעם "האהבה מוערכת יתר על המידה, באופן ביו-כימי היא לא שונה מאכילת כמויות גדולות של שוקולד" (נו, מי מנחש מי אמר, איזו דמות הוא גילם ואיפה?).

מצד שני, אם נמשיך להשתמש בדוגמה שלך, אכילת סמבוסק היא אפילו עברה יותר רצינית. ידוע כי סמבוסק, במיוחד כזה הממולא בפטריות, מעודד פעולות מעיים בלתי רצויות. נהיגה לאורך זמן תחת השפעת סמבוסק גורמת לך למחול על כבודך ולשחרר כמה נפיחות לאוויר החופשי (בעצם, יש כאלו שאפילו למחול על כבודם הם לא צריכים).

שוטר שתופס אותך נופח להנאתך יכול בקלות לתת לך רשימה ארוכה של דו"חות. החל מזיהום הסביבה ועד הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. אם הנודים שלך מסריחים במיוחד, צפה כניסה למחבוש ללילה, לצורך טיהור גופך לפני חזרה לעולם החופשי.

בהצלחה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עזוב אותך שטויות... מי יעשה לך משהו על זה שאתה אוכל בנהיגה?? או לא נוהג בשתי ידיים?? אני רוב הזמן נוהג עם הרגל ואף פעם לא קיבלתי על זה דו"ח.... :)

אל תתרכז בטפל.. תתרכז בעיקר!!! :twisted:

פורסם
עזוב אותך שטויות... מי יעשה לך משהו על זה שאתה אוכל בנהיגה?? או לא נוהג בשתי ידיים?? אני רוב הזמן נוהג עם הרגל ואף פעם לא קיבלתי על זה דו"ח.... :)

אל תתרכז בטפל.. תתרכז בעיקר!!! :twisted:

נוהג עם הרגל?? אתה מטורף?? אני אף פעם לא מוריד את הידיים מההגה. אם מגרד לי באוזן או אני מרגיש צורך עז לחטט באף, אני עושה את זה עם הרגל (עדיף רגל שמאל, שעדיין תהיה לי שליטה בגז ובברקס).

לא תאמין איזו גמישות כבר פיתחתי. נסה והיווכח!!

תנחשו לאן השרשור הזה עובר? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגילי, ובמצב כרסי, אין לי כל צורך בידיים או רגליים לנהיגה מנהלתית.

היכולות שפיתחתי עם השנים לשלוט בהיגוי הרכב עם משמני אפשר ללמד בכל קורס נהיגה ראוי לשמו.

אי לכך ובהתאם לזאת כל גפי פנויים לכל שחפצה נפשי.

ותחשבו על זה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה נכון?!?

תודה!

זה נכון. אסור לאכול כשנוהגים.

מותר ללעוס מסטיק, אבל את רוב המאכלים אסור לאכול, ולא רק בגלל שאסור להוריד ידיים מההגה.

למשל, אם תופס אותך שוטר אוכל פסק זמן, הוא יכול לתת לך דו"ח על עיכול שומן רווי בעת נהיגה. והרי ידוע כי שומן רווי מוריד את יכולות הנהיגה באותו היחס שאלכוהול מוריד אותן. מצד שני תמיד תוכל להתנחם ששוקולד זה תחליף לאהבה. אדם דגול אמר פעם "האהבה מוערכת יתר על המידה, באופן ביו-כימי היא לא שונה מאכילת כמויות גדולות של שוקולד" (נו, מי מנחש מי אמר, איזו דמות הוא גילם ואיפה?).

מצד שני, אם נמשיך להשתמש בדוגמה שלך, אכילת סמבוסק היא אפילו עברה יותר רצינית. ידוע כי סמבוסק, במיוחד כזה הממולא בפטריות, מעודד פעולות מעיים בלתי רצויות. נהיגה לאורך זמן תחת השפעת סמבוסק גורמת לך למחול על כבודך ולשחרר כמה נפיחות לאוויר החופשי (בעצם, יש כאלו שאפילו למחול על כבודם הם לא צריכים).

שוטר שתופס אותך נופח להנאתך יכול בקלות לתת לך רשימה ארוכה של דו"חות. החל מזיהום הסביבה ועד הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. אם הנודים שלך מסריחים במיוחד, צפה כניסה למחבוש ללילה, לצורך טיהור גופך לפני חזרה לעולם החופשי.

בהצלחה!!

רוני

בואנה אחי!! הרגת אותי!!!

פורסם

זה לא אחראי בעליל !

אמר האיש שמחליף בגדים תוך כדי נסיעה. :wink:

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

זה נכון?!?

תודה!

איך לעזאזל חשבת על סמבוסק ? :)

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

שמע אחי... בראשון יש לך את הטבון..

ויש שמה מלא סמבוסקים.. אז קורה שאני אוכל ונוהג..

בגלל זה שאלתי.. 8)

פורסם
נהיגה לאורך זמן תחת השפעת סמבוסק גורמת לך למחול על כבודך ולשחרר כמה נפיחות לאוויר החופשי (בעצם, יש כאלו שאפילו למחול על כבודם הם לא צריכים).

ומי שנוהג תחת השפעת יותר מסמבוסק אחד ונתפס, יש לו כבר עסק עם החבר'ה הנחמדים והבכלל לא אלימים האלה:

jan21b.jpg

:puzzled:
פורסם

באמת אין כמו לאכול ולנהוג , כמובן שאני תמיד קם מאוחר אז בדרך

לצבא אני אוכל את הקוראסונים שלי עם קולה..

אני מסדר לי קופסא מפלסטיק , שולף אותם אחד אחד ואוכל להנאתי.

גם חוסך בזמן , גם נהנה ממוזיקה טובה ומאוויר בוקר טוב בחלונות פתוחים.

וגם כמובן חוסך בזמן.

:wink:

• תוכן חדש...