Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי Atmor והוא מזייף,למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אתמול והוא מזייף לאחרונה אפילו בעוצמה המירבית שלו(3).בהתחלה יש מים רותחים ותוך כמה שניות יש מים קרים.

הוא נקנה חדש ועובד סה"כ כ4 חודשים.

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזיופים?

פורסם

תנסה לשחק עם הזרם מים.

זרם קטן יותר מים חמים יותר. בד"כ כאשר המים קפואים הATMOR לא מספיק לחמם אותם לטמפ' גבוהה ונורמאלית למקלחת.

פורסם
תנסה לשחק עם הזרם מים.

זרם קטן יותר מים חמים יותר. בד"כ כאשר המים קפואים הATMOR לא מספיק לחמם אותם לטמפ' גבוהה ונורמאלית למקלחת.

זה בידיוק העניין,זרם חלש נותן מים רותחים אבל ממש לכמה שניות.

אז מה שאתה אומר למעשה בגלל שהמים קרים מאוד האתמור פשוט לא מסוגל לחמם אותם?

פורסם

האטמור מגיע ברמות הספק שונות,כנראה ששלך ברמה הפחות חזקה ולכן כשיש מים קרים מאוד בצנרת לוקח לו זמן לחמם אותם,ובעת זרימת מים הוא לא מצליח לחמם כלל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
האטמור מגיע ברמות הספק שונות,כנראה ששלך ברמה הפחות חזקה ולכן כשיש מים קרים מאוד בצנרת לוקח לו זמן לחמם אותם,ובעת זרימת מים הוא לא מצליח לחמם כלל.

אתה יכול להמליץ על הדגם הטוב ביותר?

אצלי הוא נמצא מתחת לכיור,ברגע שאני מפעיל את המים החמים בצורה אוטו' הוא מתחיל לעבוד.

פורסם
הסיבה לבעיות האלו היא בדרך כלל הצטברות אבנית על גוף החימום.

3-4 חודשים וכבר יש אבנית?

צריך לפרק אותו ולראות אם יש אבנית?

פורסם
הסיבה לבעיות האלו היא בדרך כלל הצטברות אבנית על גוף החימום.

לא באטמור.

באטמור יש מפסק המזהה זרימה של מים ומפעיל רק אז את גוף החימום. אני מהמר שהמפסק

הזה התקלקל אצלך.

:turn-l:
פורסם
לא באטמור.

באטמור יש מפסק המזהה זרימה של מים ומפעיל רק אז את גוף החימום. אני מהמר שהמפסק

הזה התקלקל אצלך.

איך אני בודק אם זה המפסק שהלך?

פורסם

אם יש לך אחריות, אל תבדוק.

אם אתה לא מבין בחשמל, אל תבדוק. אם תחליט לעשות כן, זה על אחריותך המלאה. חשמל

מסוכן למי שלא מבין. חשמל ומיים - פעמיים.

המפסק מותקן באטמור בתוך צינור המים. למפסק (למיטב זכרוני) נכנסת פאזה קבועה ויוצאת

פאזה רק כאשר המים זורמים. באמצעות טסטר אפשר לראות אם לגוף החימום מגיעה פאזה ולכמה

זמן.

:turn-l:
פורסם
אם יש לך אחריות, אל תבדוק.

אם אתה לא מבין בחשמל, אל תבדוק. אם תחליט לעשות כן, זה על אחריותך המלאה. חשמל

מסוכן למי שלא מבין. חשמל ומיים - פעמיים.

המפסק מותקן באטמור בתוך צינור המים. למפסק (למיטב זכרוני) נכנסת פאזה קבועה ויוצאת

פאזה רק כאשר המים זורמים. באמצעות טסטר אפשר לראות אם לגוף החימום מגיעה פאזה ולכמה

זמן.

הכי טוב לשלוח אותו באחראיות לתיקון

פורסם
זה בידיוק העניין,זרם חלש נותן מים רותחים אבל ממש לכמה שניות.

אז מה שאתה אומר למעשה בגלל שהמים קרים מאוד האתמור פשוט לא מסוגל לחמם אותם?

אני מניח שלפני חודשיים שלוש לא הייתה לך את הבעייה זאת בגלל שהמים היו טיפה חמים בצנרת. היום המצב הוא שונה (חורף).

אנחנו מחממים את המים בדוד 15 דק' ורק אז מדליקים את הATMOR. במקרה הזה המים מעולים!

במידה ורגש זרימה לא תקין (לדעתי זה לא הגיוני בגללש הוא כן נדלק) אם אחרי מספר דקות של שימוש נורות ביקורת של הATMOR נכבות אז אכן יש לך בעייה עם רגש זרימה. שוב אני בספק שזהו המצב.

אחרי 4 חודשים אין מצב שיש אבנית בATMOR. אצלינו הוא מותקן ועובד סביר (עם מים פושרים) מעל 3 שנים.

פורסם

אם המכשיר באחריות,תשלח אותו לתיקון,או תנסה להחליף לאטמור בהספק 5KW ,רק תבדוק שהמוליכים בשקע תואמים להספק,כמו כן אני בטוח שיש יותר מבינים שמכירים אטמורים.

כמו כן במידה ואתה לא מבין בחשמל אל תיגע לבד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני רק רוצה לחזק טיפה טענה שנשמעה בשרשור אבל לדעתי לא באופן מספיק חזק.

אטמור לא נועד להחליף את הדוד ולספק לך מים חמים כשהמים בדוד קרים לגמרי. האטמור נועד לתת למים עוד כמה מעלות לפני שהם מגיעים אלייך. כמובן שלא מדובר במעלה שתיים, וברור שזרם חלש יותר יניב מים חמים יותר, אך על מנת לקבל מים חמים עלייך לדאוג שהמים בדוד יהיה לפחות פושרים, אל תצפה לא להדליק את הדוד בכלל ושהאטמור יעשה את כל העבודה.

ד"א, כל טענה למעלה לגבי אבנית או כל בעיה אחרת היא הגיונית לחלוטין ועל מנת להיות בטוח עדיף להשתמש באחריות שיש על המכשיר.

• תוכן חדש...