Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הבחנתי שהרכב שלי כשהוא עומד הוא רועד מין רעידות לא קבועות כאילו הוא לא רועד לפני קצב הוא רועד בפימפומים כאלה,כאילו הוא עומד שקט ואז פתאום יש כמה רעידות מורגשות ואז מפסיק לכמה שניות ואז עוד פעם כמה רעידות (והרעידות הם לא באותו הקצב) אלא לוקח לרעידות האלה פעם אחת 3 שניות לרעוד ופעם 5 שניות כאילו לא ברעידות קבועות. מקווה שהבנתם,מחכה לתשובה

בתודה מראש

JokerStyle

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכחתי לציין כי ההבחנה שלי היא שהבעיה אולי נובעת מהטורים או מאיזה משהו (פלאגים החלפתי לפני 400 קילומטר,בבקשה תעזרו

תודה מראש :cry:

פורסם

טויוטה קורולה שנת 94

הטורים יורדים ועולים כמו שצריך (כאילו זה לא מורגש בכלל שהם יורדים ועולים)

היום אחרי ששלחתי את ההודעה לקחתי את האוטו למוסך והם גילו שחיישן TCP היה פגום והחליפו לי אותו ועשו לי כיוון הצתה והרכב כבר לא מקטרע אבל יש טיפה רעידות,עכשיו אני רוצה להבין מה זה חיישן TCP וממה אתם חושבים שהרעידות האלה,דרך אגב עכשיו הטורים על 900 סל"ד ואמרו לי שהרעידות יכולות להיות מתושבות מנוע,האם זה יכול להיות מהמנוע?

תודה מראש

JokerStyle

פורסם

כשהאוטו קר הטורים עולים ל 1,500 סל"ד (בגלל שיש צ'וק אוטומטי) והם יורדים ועולים....ממה נובעות כל הבעיות שציינתי בכל ההודעות? בבקשה תעזרו לי זה די דחוף ומיצטער על הספאם

פורסם

יכול להיות שהתושבת מנוע פגומה ונוצר מצב שהמנוע זז ומביא לרעידות.

אצלי התושבת גיר פגומה וכל פעם שאני מעביר לרוורס האוטו רועד עד שמעבירים הילוך.

פורסם

חיפוש? לא מזיק בכלל.

ראה עשיתי חיפוש ולא קרה כלום.

מדובר כנראה ברעידה עקב זיוף מנוע בסרק, סל"ד מנוע נמוך בסרק שזה פחות סביר מכוון שמדובר ברכב מוזרק, או תושבות מנוע עייפות / קרועות.
פורסם

יש לי את אותה הבעיה (רכב יונדאי לנטרה),בבוקר הטורים על 1500 ואז יורדים ויש רעידות שעומדים במקום מרגישים אותם.

לקחתי את האוטו לבדיקה ואמרו שתושבת המנוע לא מחוזקת טוב.

פורסם

אמרו לי שהתושבות מנוע שלי עייפות והתושבת גיר במצב 4\3 גמור,עכשיו אני רוצה לדעת אם הרעידות לא נובעות מין הבעיה הזאת של מין רעידה שמפסיקה ומתחילה (דומה לקירטוע) האם המנוע עומד ללכת או ראש מנוע?

תודה מראש

מחכה לתשובה

JokerStyle

נ.ב

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תיאור מדויק למדי כמו התיאור שלי אז לדעתי זה לא רלוונטי אלא רק לענות לשאלות שלי פה

ושוב תודה מראש ומחכה לתשובה

:?:

פורסם

שכחתי לציין שהאוטו שקט ופתאום יש איזו רעידה ואז זה מפסיק ואחרי כל כמה זמן (בערך כל 5,10 שניות) הרעידות חוזרות ואז עוד פעם מפסיקות,אז ממה נובעת הבעיה? האם זה קשור לפגם במנוע?

פורסם
וזה יכול לגרום נזק?

אי חיפוש בפורום, יכול בהחלט לגרום נזק, הוא יכול להביא את שמר המנעולן, מחופשתו בסקי בירושלים המושלגת.

שמר כועש מאד שמטרידים אותו בסקי, ראה הוזהרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...