Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברכב שלי (לנטיס 95' 1800 אוט') מותקנת אזעקה ישנה של "קוברה" שלט שחור עם שני כפתורים ירוקים.

אתמול במהלך נסיעה פתאום האזעקה התחילה לצפצף ולא הפסיקה עד שכיביתי את הרכב.

לאחר שכיביתי את הרכב האזעקה לא הגיבה כלל - ניסיתי לנתק אותה ע"י המפתח בתא המנוע אבל זה לא עזר.

סגרתי את הרכב עם המפתחות והיום בבוקר ניסיתי שוב - כלום האזעקה לא עובדת,אחרי נסיעה לעבודה יצאתי מהרכב והפלא ופלא היא עובדת כאילו לא קרה כלום.

מה לבדוק ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בעיקר חיבורים לצמת החשמל של הרכב. הקור גורם למגעים לקויים להיהפך לנתקים. אחרי שהרכב התחמם, חודש המגע.

ממליץ לגשת למתקין אזעקות נורמלי, או לקוברה עצמם (רח' יצחק שדה בת"א).

פורסם

שמר מה שאתה מתאר לא נראה לי המקרה כי בבדיקה של מס' פעמים מאז שהתקלה קרתה האזעקה פעלה גם לאחר חניית לילה / מס' שעות.

יש למישהו עוד רעיונות של מה ניתו לבדוק לבד מבלי לגשת למתקין ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה שאתה יכול לבדוק זה את תקינות החיבורים. לאחר שהאזעקה נוטרלה אין שום סיבה שהיא תתחיל לצפצץ אלא אם ישנה בעיית חיבורים- בעיקר חיבורי מתח ואדמה.

שמר לא בהכרח התכוון שאחרי שאתה מניע ונוסע הרכב מתחמם והבעיה מפסיקה. בעיית חיבורים רופפים מתבטאת במגע/חוסר מגע שבמקרים רבים מושפעים ממזג האוויר, מכות, רעידות וכו'. כך שזה שהאזעקה מתפקדת כשורה גם לאחר חנייה ממושכת אין בכך לפסול בעיית חיבורים ומשם הייתי מתחיל. מעבר לזה תצטרך לפנות לחשמלאי רכב או למתקין אזעקות בכדי לשלול בעייה באזעקה עצמה.

פורסם

אכן יש לבדוק מתחים, ושהפינים מהודקים היטב, שים לב לחיבור חוט המינוס של האזעקה לגוף, ולמצב הפלוס ומתח אחרי סוויץ' ומצב בתי ניתיכים ואפשרויות מפל מתח בתוכם.

אל תשכח, האזעקה ישנה מאוד,אני מקווה שבעייתך נוגעת לחיבורים בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש את אותה האזעקה מותקנת ברכב, גם לי היתה בעיה כזו יום אחד.

לאחר כמה דקות וכיבוי של הרכב ושל האזעקה בעזרת המפתח, נפתרה הבעיה.

זה קרה לפני כחצי שנה ומאז הכל תקין.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...