Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של עד 25,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי מעוניינת למצוא רכב קטן, חסכוני בדלק, אבל גם עם לוק,

בתקציב של עד 25,000.

ביצעתי חיפוש, אבל באיזה שהוא שלב התייאשתי.

המליצו לנו על הרכבים האלה: אופל קורסה, סיטרואן סקסו, סיאט איביזה, שרייד וכד'.

על מה אתם הכי ממליצים???

מצאנו אופל קורסה 96 שמורה במצב טוב על הכוונת, כדאי ללכת עליה.

אני מודה מראש לכל העוזרים.

יהונתן.

פורסם

הדרישות שלך לא כ"כ מספיקות.

חסכוני = אוטומטי. האם גם עלויות האחזקה חשובות?

כמה חשוב הלוק? כי לשרייד אין בכלל, לאיביזה יש יותר.

האם חשובה הנוחות? כי אז כנראה שהסיטרואן תהיה עדיפה.

וכו' וכו'

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תיקון קטן:

חסכוני = ידני.

פרט קצת יותר את דרישותייך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בסקסו היא תוכל ללכת קדימה בשנתון, והיא גם נראית יותר טוב. (אם זה מה שהיא מחפשת) מעבר לזה, מבחר המנועים שיש בסקסו הוא גדול מ1.1 עד 1.6 ו1.5 דיזל ועוד ועוד.

פורסם

היא צריכה רכב חסכוני פחות או יותר, נורא חשוב לה הלוק..

אבל גם היא לא רוצה להתקע עם הרכב כל שבוע במוסך.

לגבי נוחות... הייתי אומר שהיא מחפשת רכב נוח ממוצע, לא עגלה, אבל לא לימוזינה..

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

לא ציינת עדיין אם הרכב צריך להיות אוטומטי,

*הקורסות רגישות מאוד להתחממויות (ישנם גם שני סוגי מנועים) ורבות הן עילו שעברו שיפוץ ראש.

שקלתי לרכוש קורסה אך ויתרתי (היא גם משדרת את ה"איכות" הגבוהה ביותר מכולן)

*במחיר הקורסה 96 אתה יכול לרכוש סקסו 2000 .

*שרייד ידנית משנתון 98-97 תהיה גם היא חסכונית ואמינה אך נוחה פחות מהשתיים האחרות.

*למשואת האיביזה את יכול להוסיף פולו מאותה השנה.

*בנוסף 22-23 אלף ש"ח יתנו לך גם קלאו ידנית מ98 ביחד עם ישור קו די רציני ושקט נפשי (לי יש כזו

והיא אומנם אצלנו יד ראשונה אבל טפו טפו )

*גפ פיאסטה משנת 2000 יכולה להכנס למשוואה אבל תצתרך להוסיף עוד איזו אלפיה או שתיים.

*בראבה/ו ידניות יכנסו גם הן לתקציב ומשנה גבוהה יחסית, יתנו תמורה נוחה מרווחת ויש שיגידו אף

יפה אך חסכונית ואמינה פחות ( הכל יחסי וקשה מאוד למצוא בראבו שלא עבר יחס של אוטו ספורט

אחים שלי דולפינים חחחחחח ...)

ועכשיו כשאתה מבולבל אנא תהיה מדויק יותר וציין: סוג הגיר, שנתון מינימלי, בנזין/דיזל, כמות הנסיעות ובעם הסביבה הינה עירונית או לא, צרפתי או יפני (הויכוח הישן)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא משנה אם הרכב יהיה ידני או אוטומט, ברמת העקרון, רוב הנסיעות הן בין עירוניות, בסביבות ה- 350 ק"מ בשבוע, יש עדיפות לרכב בנזין יותר מרכב דיזל.

לגבי הקורסה, קיבלנו הצעה לאופל קורסה שנת 2003, 1200 סמ"ק אוטומאטית עם מנוע 16V, הרכב הוא יד שנייה מהשכרה ועשה רק 57000 ק"מ,

אני עדיין לא בטוח בקנייה של הרכב, כי פה אני אצטרך להלוות לה קרוב ל-20000 שקל, כי רוצים על הרכב 45000 ש"ח. (מה אתם חושבים על הרכב??)

מה גם שהמון, אבל המון אנשים ממליצים לנו ללכת רק על יפני, ותאמין לי אני והיא כבר מבולבלים מאוד.. על סף יאוש.

אשמח לקבל חוות דעת על השרייד, אבל מהמודלים החדשים יותר (שנות ה-2000), על איביזה, פג'ו 306 האצ'בק.

על מה אתם יותר ממליצים?

אני מדגיש, כי היא אוהבת רכבים בעלי לוק, ולא רכב שנראה כמו קופסאת שימורים...

פורסם

איזה לוק יש לקורסה? של פותחן קופסאות שימורים אולי... מצד שני, השרייד היא כמו קופסת נעליים וגם מרגישה כך בנסיעה.

הגיר ה"אוטומטי" של האופל מאוד לא נעים לשימוש. עשה נסיעת מבחן ותבין (אם כי, הבעיה היא בעיקר בנסיעה עירונית). בנוסף, למתמחה שלי היתה כזו והיא סבלה מכל מיני בעיות במערכת החשמל, מאיבודי שמן לא ברורים, הרכב נתקע לה (גרר) שלוש פעמים במשך השנה, ולא הייתי ממליץ עליו. כדאי גם לדעת שהמחיר שביקשו ממך הוא שערורייתי. רכבים כאלה שמקורם בהשכרה נסחרים (אם נמצא להם קונה) במחירים נמוכים. אני זוכר לפחות שכך היה לפני כשנה וחצי, כאשר שקלתי לקנות את הרכב. במחיר שאתה מציין יכולתי אז לקנות ישירות מיד I השכרה, עם אחריות, כך שאם תחליט לרכוש - אני ממליץ במחיר נמוך יותר, אבל כמובן הכל עניין של היצע וביקוש.

לאיביזה אולי יש לוק - עניין של טעם. אבל אם בלוק עסקינן - לדעתי הרובר מנצחת בגדול. היא תנצח עימה גם ברמזורים :wink: (באופן יחסי, כמובן, לא מדובר ב- GTI), והנסיעות הבין-עירוניות תהיינה מהנות. מצד שני - עשויות להיות לרכב בעיות עם אטם ראש מנוע אם לא טופל כיאות. מצד שלישי, בתקציב שלה אפשר למצוא דגם חדש ושמור יחסית, עם כל החישמולים הרגילים ועם סאן-רוף, שבכלל ייתן לה uber לוק.

ה- 306 נוחה ונעימה לנסיעות בינעירוניות, רק אל תקנו כאלה עם מזגן מקומי - הוא די גרוע ולוקח יותר מידי כוח מהרכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...