Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשיג מנוע 1000-1300 במצב טוב ניתן להשיג אם כן בכמה?

בעיניין ראש מנוע ניתן להחליף ראש מנוע או רק לשפץ.?

פורסם

בפורום לא ניתן לתת מחיריםשל מנוע, אין בפורום שום יבואן מנועים לרכב, וברור שמנוע לא כולל מחיר פרוק והרכבה.

ראש מנוע בוודאי שאפשרי לשפץ, אך רק לאחר בדיקת יסודית של מצבו של המנוע הנוכחי האם שפוץ הראש כדאי, על מנוע שעלול להיות שחוק לגמרי.

מחירים לא תקבל בפורום, לא ניתן לשלוף מחירים מהשרוול, כמו ששולפים, מתכון מספר מתכונים, יש לגשת למוסך, מתמחה ברכבך , שיבצע בדיקה יסודית, ואבחנה סופית לגבי מצבו של ראש המנוע, המנוע טכדאיות ההשקעה, אך לתת לבעל המוסך להתעניין במקורות שלו היכן ובכמה ניתן להשיג מנוע לרכבך, אם בכלל יש צורך, להוסיף למרכיב המנוע, את העבודה ורכיבי העזר, ואז לתת לך הצעת מחיר קרובה למציאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדוק אם יש מנוע משומש מיבוא מחו"ל אצל "חלפי ד.ל אזולאי" שבת"א, טל' 03-6390095

ובקש את דודי או אבי. כמו כן יש אפשרות לבצע במוסך שלהם הנמצא במקום גם את עבודת החלפת המנוע וברר גם את מחיר ההחלפה.

ראש מנוע ניתן, ברוב המקרים, לשפץ. מה הסיבה להחלפת המנוע ומה התקלה?.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

צודק בקשר למחיר לא חשבתי..

המנוע הנוכחי עשה 240 אלףk אני לא יודע עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד..

אם אני שם מנוע חדש עם כמה ק"מ הוא צריך להיות בערך?

או שאם שווה להחליף ראש מנוע?

שיפוץ זה לא נשמע הפתרון הכי טוב. אבל הוא הכי טוב מבחינה כספית..

רן.

פורסם

קודם כל, לא ניתן להחליף בדיהטסו שרייד מנוע מ 1000 ל 1300 , כלומר אתה חייב להחליף למנוע זהה לשלך. דבר שני, אם המנוע כרגע תקין הוא יכול להחזיק עוד הרבה זמן. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו, שמחפש מנוע לפני שמופיעות אצלו בעייות.

אתה אף פעם לא יכול לדעת, כמה עבר המנוע, שמרכיבים לך. בדרך כלל זה הרבה, כי המנוע החדש ביותר לרכב שלך הוא משנת 93, וכל השנים האלה הוא עבד, ולא המתין בצד להזדמנות להיות מותקן ברכב שלך. האם שווה לחליף רק את הראש - תלוי מה התקלה. אם כרגע הכל פחות או יותר תקין - לא שווה .

פורסם

אתה יכול לתת לי פרטים עליו כמה קילומטר יש עליו ובאיזה שנה הוא נולד?

ואני יראה אם ההצעה שלך יותר מתאימה אז נשקול אותה גם כן.

• תוכן חדש...