Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה: תחנת כח קטנה

yoelbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השלום והברכה ליושבי הפורום

זה אולי קצת הזוי, אבל הכרחי...

בימי הקיץ החמים- יש לי [לא ממש לי, אבל לצורך העניין] פאנל סולארי שקולט שמש וממלא מצבר של רכב המשמש תאורה לקראוון באיזה הר. מצורפת תמונה להמחשה.

הגיע החורף. אין שמש, יש רוח. :idea: אם אחבר אלטרנטור לפרופלור, זה יעבוד?

בברכת "משיב הרוח ומוריד הגשם", יואל

DSCF1034.JPG

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בניתי טורבינת רוח בבית (בגולן) מאלטרנטור של שופל, תאורטית היא יכלה לייצר 2500 וואט, בפועל הכנפיים צריכות להיות בקוטר של לפחות 3 מטר, והשתמשתי בשני פולי על מנת להגביר את מהירות הסיבוב של האלטרנטור, צריך כמובן ווסת ועוד כמה דברים, אני השתמשתי גם ב"דימר" על מנת לווסת את עוצמת הסליל שבתוך האלטרנטור, כדי שיהיה לו קל יותר להסתובב ברוח חלשה, ההתנגדות שלו חזקה כשהסליל מופעל במלוא העוצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין... יש לך שרטוט, תמונה, משהו?

אתה לא רוצה לראות תמונה, בכל מקרה אני אצלם אותה בסופ"ש. זאת לא טורבינה יפה במיוחד, אבל צבעתי אותה כדי לצאת מידי חובה, היא היתה יותר כניסוי, פשוט אני מאוד אוהב את נושא טורבינות הרוח וחקרתי אותו דיי לעומק.

לא צריך שרטוטים מיוחדים, חיברתי שני מצברים ענקיים של משאית, בטור, כי האלטרנטור מוציא 24 וולט.

ויש באלטרנטור חיבור לכניסת חשמל שמפעילה את הסליל, כאשר הסליל מנותק, אין התנגדות של האלטרנטור, והוא מסתובב חופשי, על החיבור הזה שמתי דימר, על מנת לווסת ידנית את התנגדות האלטרנטור, כמובן שהוא מייצר פחות חשמל כאשר מורידים את התנגדות הסליל, יש חברות בארץ שמלפפות אלטרנטורים לעבודה בסל"ד נמוך יותר, ויש כאלה שמרכיבים באלטרנטור מגנט קבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה צולמה בטוסקנה.

סתם נו, בצחוק. זה אזור הרי מנשה, סמוך לגבעת עדה.

סוללת העפר מאחור היא מטווח בה"ח גולני החדש.

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...