Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון כבר 4 פעמים שנתקלתי בפנצ'ר, פעם אחת מתוך ה 4 התפנצ'רו 2 גלגלים במכה והייתי צריך לשים גלגל ספייר ולהשאיר את האוטו באותו מקום עד הבוקר כשאני יוכל להסיע את הגלגל המפונצ'ר לפנצ'ריה עם אוטו אחר.

הפעם האחרונה הייתה ממש לפני כמה דקות...

עצם הטרחה להחליף גלגל כל פעם ולהתחיל לרוץ לפנצ'ריה ממש מעצבנת אותי ורציתי לשאול אותכם משהו,

יכול להיות שמספר מקרי הפנצ'רים הגבוה זה פשוט מזל חרא או שזה קשור למצב הנחות של הצמיגים?

הם במצב דיי משופשף וייתכן שבגלל שהם השתפשפו ואין עליהם הרבה "בשר" הגומי דק יותר ולכן קל יותר לדברים לנקב אותו?

תודה רבה למי שישפוך בשבילי אור על הסוגייה הזאת, במילא תכננתי להחליף צמיגים לכבוד החורף אבל עכשיו אני קצת לחוץ מבחינת כסף ואם ההחלפה תצטרך לבוא מוקדם יותר זה יעיק עלי...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תעזרו לי בבקשה! נפלה עלי מכה של פנצ'רים... עכשיו אני קצת לחוץ מבחינת כסף ואם ההחלפה תצטרך לבוא מוקדם יותר זה יעיק עלי...
מה אתה רוצה?

מגבית?

פורסם

למה אתה חייב לענות בצורה כזאת?

התכוונתי לזה שאם באמת הפנצ'רים נגרמים בגלל עובי הגומי אז אני יחליף מיידית כדי למנוע מצב שאני יסע במהירות גבוהה באיזה כביש ראשי ופתאום יתפוצץ לי צמיג באמצע נסיעה בגלל איזה שטות...

ואם זה סתם מזל רע אני יכול לדחות את החלפת הצמיגים בינתיים ולהתמודד עם ההחלקות בגשם כי כרגע אין לי הרבה כסף...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

התכוונתי לזה שאם באמת הפנצ'רים נגרמים בגלל עובי הגומי אז אני יחליף מיידית כדי למנוע מצב שאני יסע במהירות גבוהה באיזה כביש ראשי ופתאום יתפוצץ לי צמיג באמצע נסיעה בגלל איזה שטות...

ואם זה סתם מזל רע אני יכול לדחות את החלפת הצמיגים בינתיים ולהתמודד עם ההחלקות בגשם כי כרגע אין לי הרבה כסף...

או שאתה צוחק, או שאתה אחד הטיפשים.
פורסם

1. עובי גומי - כן ולא. הכל תלוי במהירות, זקיפות, שפיציות הגורם החודר וזוית הכניסה.

2. אם התקר נוצר ב"כתף" הסוליה וללא התערבות גורם חיצוני - החלף צמיגים במיידית.

3. החלף דרכי גישה ליעדיך, יתכן ואתה נוסע בקרבת אתרים שמהם מגיעים הגורמים החודרים(בנין בהקמה, נגריה).

4. מזל-רע - שים "חמסה", "עין כחולה", דג, תפילת הדרך וכד'(כולם ביחד או כל אחד בנפרד).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
או שזה קשור למצב הנחות של הצמיגים?

הם במצב דיי משופשף וייתכן שבגלל שהם השתפשפו ואין עליהם הרבה "בשר" ...

נסה למשוך עוד 3-4 שנים,או כמה עשרות אלפי ק"מ. אחרי שהצמיג יתפורר לחלוטין,לא תסבול יותר מתקרים.

Ask a stupid question, get a stupid answer...

פורסם

מה הסיבות לפנצ'רים? ברגים? בורג חודר גם צמיג חדש.

יש פנצ'ריות שכאשר מתקנים פנצ'ר עם בורג, זורקים אותו על הרצפה מתוך רשלנות (או כדי להבטיח שיהיו להם לקוחות חוזרים...). תבדוק מה קורה בפנצ'ריה שלך.

מה לגבי היחסים עם השכנים?

פורסם

תעבור לתקן רק אצל מפ'נצר מורשה :)

ובנימה קצת יותר רצינית הדבר האינטילגנטי היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה לבדוק את נתיב הנסיעה שלך

אולי משיהו עושה עליך אחושלוקי קומבינה ופיזר לך מסמרים בדרך , או שהסתכסכת עם השכנים

והוא מתנקם בך, או זו זאת שזרקת לפני שבועיים או אולי חייזרים!!!

טוב מצטער לא יצא לי שום דבר אינטילגנטי , אולי אם תתן קצת יותר פרטים על אופי התקרים

אפשר יהיה לעזור לך ( דגש על אולי )

פורסם

לי גם היה תקופה של פנצ'רים כמוך שמתי לב כול פעם שאני נוסע לים,יש לי פנצ'ר.

ואכן היה שם מלא מסמרים תבדוק אולי היכן שאתה נוסע יש ברגים וכאלה כמו שאמר מעלי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לפני שקנינו צמיגים חדשים היו לנו 3 פנצ'רים בתקופה של חודשיים וחצי - תסיק את המסקנות לבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני שקנינו צמיגים חדשים היו לנו 3 פנצ'רים בתקופה של חודשיים וחצי - תסיק את המסקנות לבד.

גם אצלי עדיף להחליף לחדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

Ask a stupid question, get a stupid answer...

ולמיתחכמים:

Asci a stupid question, get a stupid ansi

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום רב ,

לי הייתה אותה בעיה לפני כמה שנים ,פנצ'ירים אין ספור למרות שהחלפתי צמיגים , אצלי הבעיה הייתה חלודה שהתווספה לה עם השנים ושברי חלודה שהשתחררו מהגלל וגרמו לפנצ'רים חוזרים עד שהגעתי לפנצ'רמאכר אמין ששייף אותם ושחרר את כל החלודה ,בנוסף אני מצטרף לדעותיהם הנבונות של עמיתנו בפורום הוסף לזה את הסיבה שלי .

נסיעה טובה ובטוחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...