Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פונטו ספייס 2003 ידנית מהשכרה.

מאז שהיה לי אותה הרגשתי בעיות בגיר:

1) קשה להכניס את הידית לראשון (מרגיש כאילו משהו חוסם). אני צריך להחזיר לניוטרל ולנסות שוב. אם אני מכניס לשני ומשם עולה לראשון אז זה יותר חלק.

2) בעיה להכניס לרוורס. הידית נכנסת בסדר, אבל לפעמים אם אני משחרר את המצמד אני שומע חריקות (כאילו נכנס רק חצי דרך). זה קורה חצי מהפעמים. החצי השני נכנס בסדר.

3) אני מרגיש שהנקודה של המצמד בו הוא משלב את ההילוך הראשון משתנה לפעמים. פעם זה יותר למעלה, ופעם זה פחות למעלה.

רציתי עצות מאנשים שיש להם נסיון עם רכבים מהסוג הזה. ניתן לעשות משהו?

תודה מראש

פורסם

הנה בחור עם בעיה כמו שלי, אצלי ערכתי בדיקה והקלאץ' מפריד מצויין.

לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני היא התחילה כאשר מישהו שלא מבין פשוט נגע לי במשאבת הקלאץ' (פתח את פתח הניקוז אויר) ומאז אני בבעיה.:?

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

לי החליפו את המשאבה בדיוק אחרי שקניתי את האוטו. יכול להיות שזו הבעיה שלי?

חוץ מזה, מחיפושים שעשיתי בפורום ראיתי שאנשים ממליצים להחליף שמן גיר. זה יכול לעזור?

תודה

פורסם

מה הסיבה שבגללה החליפו משאבה? מתוך סקרנות.

האם ביצעו ניקוז אויר כמו שצריך למשאבה?

ישנה דרך מסויימת לנקז אויר וצריך בשביל זה מכונה שתשאב את כל האויר מהמערכת.

מהיכן אתה בארץ?

שי.

פורסם

אני בעיקרון מהמרכז.

מה שקרה זה איך שקניתי את האוטו, נתקע דוושת המצמד. כלומר, הייתי לוחץ על הדוושה והיא לא היתה חוזרת.

נכנסתי למוסך שחבר המליץ לי עליו בת"א (שהוא לא מוסך פיאט) ושם החליפו לי את המשאבה.

פורסם

גש אל מוסך מורשה פיאט "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748

ובקש את שמשון או בנו חיים והם יבדקו לך במדויק מה הגורם לבעיה.

הם מקצוענים, אמינים והוגנים ואתה יכול לסמוך עליהם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם אני ממליץ על מוסך שמשון ביהוד, באמת הוגנים ואמינים ובתור חבר מועדון פיאט אתה זכאי אצלהם להנחה מסויימת על עבודה וחלקים במידה ואכן יש בעיה.

אם אתה מאזור אשדוד אתה מוזמן ליצור קשר.

בברכה,

שי.

• תוכן חדש...