Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע של שרייד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים שמן ונסה להניע,אני לא מבין מה הבעייה?

יניע,יניע,לא יניע,גרור למוסך.

בכל מקרה אם אתה כן הולך למוסך, תאמר להם שהרכב לא מניע וזהו,אל תספר להם את כל הסיפור, כי יאמרו לך ישר שהלך מנוע או ראש ואז תכין את חשבון הבנק שלך.

הבחור אמר לפי הודעתו,מילא דלק מלא, נסע ואז הרכב כבה,שום נורה לא דלקה,שמן יש חצי.....איך היסקתם שהלך מנוע כ"כ מהר,נעילה הידרוסטטית...כבר הרגתם לו את הרכב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרא שוב את הודעתי (ועוד הודעה או שתיים בנוסח דומה). אם יש מים בתאי השריפה - כל נסיון הנעה יגרום לנזק נוסף.

שים לב- זו לא פעם ראשונה שאני מעיר לכן על תשובות מטעות שעשויות לגרום נזק לאלה שמקבלים ממך את העצות.

אם אתה מעוניין להמשיך לכתוב כאן , דאג לצנזורה עצמית. :idea:

פורסם

אז ככה בדקתי ו..

המים לא נראו לי בצורה מחשידה (שיש שמן במים לא שאני מומחה גדול בבדיקה כזו אבל נניח שהמים נשארו כמו שהם)

שמן יש במדיד אומנם לא מלא - עומד על חצי מהכמות

הרכב לא מניע - יש סטרטר והרכב לא מניע

מספר טלפון של מוסך מורשה דייהסו בפ"ת יעזור..

פורסם
שים שמן ונסה להניע,אני לא מבין מה הבעייה?

יניע,יניע,לא יניע,גרור למוסך.

בכל מקרה אם אתה כן הולך למוסך, תאמר להם שהרכב לא מניע וזהו,אל תספר להם את כל הסיפור, כי יאמרו לך ישר שהלך מנוע או ראש ואז תכין את חשבון הבנק שלך.

שתי השורות הנ"ל נכונות גם למוסך מורשה?!

פורסם

תורה רבה בכל מקרה לכולם - אני כנראה אגרור את הרכב למוסך.. אין ברירה אחרת - מקווה שלא יעשו לי חור ענק בכיס..

הדבר הכי נכון זה לומר להם הכל בדיוק כפי שקרה - ללא חשש ש"יעבדו" עלי..?!

חבל לנעול - ארצה לתת דיווח מה היה בסוף.. (אבל איך שתרצה..)

פורסם

לדעתי כדאי לספר להם מה שקרה - כדי למנוע סיפורים אח"כ. הדגש את העובדה שהרכב עבד היטב עד התדלוק, ודרוש מהם תיעוד כתוב על הפעולות שנעשו (אם הבעייה אכן בדלק ותצטרך להגיש תביעה על נזקים, התיעוד יהיה הבסיס לכל תביעה, אם וכאשר תגיש אותה. כמו כן , מומלץ לשמור על דגימה מהדלק (שוב, אם אכן הבעייה שם)).

לגבי הנעילה - זו הייתה יריית אזהרה לברכיים , לפני שאני יורה באוויר (של הריאות). בינתיים תוכל להמשיך, בתנאי שהשרשור הזה לא יהפוך למסכת המלצות שגויות.

פורסם

קודם כל יש לציין שהמוסך הוא באמת עם אנשים מקצועיים ועל רמה, אדיבים וסבלניים..

ולעינייננו, אני קצת מתפדח לכתוב פה את הפיענוח לעשן הלבן אבל...

מסתבר שתדלקתי בסו.. במקום בבנ...!

פעם הבאה נגביר עירנות!

תודה לכל החברים שעזרו וניסו לעזור! - יוני!

פורסם

שתהיה לי בריא.

עכשיו אפשר לנעול. (ואולי לערוך את הכותרת).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

המלצה לידידי שמר: אנא נעל שרשור הזוי זה, הפוך אותו לדביק לתקופת זמן קצובה, על מנת שחברי הפורום המכובדים, המקצועים, והבורים ברכב במכונאות בתדלוק, ובמזג האוויר ילמדו וישננו, כיצד לתדלק וכיצד לא לגרום לשרשור הזוי להקפיץ את חברי הפורום לכוננות סרק, כשמתברר לבסוף שהר הוליד עכבר ופלט עשן לבן לאחר תדלוק בסולר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כותרת " הלך מנוע (כמעט, כי מילאתי סולר במקום בנזין)."

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...