Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו מתאמץ במהירות 140-150 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נתת הרבה קיקים וניסית כבר הרבה זמן לבדוק מה קורה ב-140-150 לא פלא שהאוטו מתקשה לסחוב מול רכבים דומים אחרים.

רכב שעובד קשה "מתעייף" מהר יותר ולכן עם השנים מזדקן פחות יפה.

פורסם

קצת קיקים ומשיכת הילוכים (כמובן לא כשהאוטו קר על הבוקר!!!) לא ממש מזיקים, כל עוד לא עושים את זה כל היום.

ולדעתי זה רצוי לדעת מה היכולת של הרכב שלך, כי כשאתה עוקף רכב אחר שנוסע 100 בכביש דו-סטרי (כי אתה רוצה לנסוע 120, תסכימו איתי שזה אמנם לא חוקי אבל לא ממש מטורף) אתה רוצה לדעת עד איפה יש לך יכולת האצה כדי לסיים את העקיפה.

כבר קרה לי (כשנסעתי בקורולה) שרכב שניסיתי לעקוף עשה לי "דווקא" והאיץ (למרות שאסור לו), אני החלטתי לוותר על העקיפה כשראיתי שזה לא מתקדם והמחוג כבר מגרד את ה-160, כי ידעתי שב-165 ישתלב הילוך רביעי ואין לי מה לחפש בנתיב הנגדי בהילוך הזה. (כי בקושי מאיצים)

אם הייתי ברכב שידוע שלא מסוגל להאיץ ב-140, הייתי מוותר בשלב אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניראה לי מאוד מוזר.... יש לי לנטיס 1600 2002 בבית והיא נוסעת מעולה...(יחסית)

אין שום בעיה להגיע למהירות המדוברת והרכב לא צריך ליתאמץ....

אבל באמת לדעתי אין לך שום סיבה ליסוע בכזאת מהירות... ועוד אתה רוצה לדעת למה הרכב מיתאמץ ולא נוסע יותר מהר..... תירגע קצת במהירות אין לך מה לחפש במהירות הזאת....

פורסם

לא עברתי איתה את ה 190 אבל אני מאמין שיש לה עוד.

קשה לי להאמין...

ה 1800 באמת עולם אחר מבחינת תגובות גיר, תגובות מנוע, האצות בכל מהירות מסויימת וכמובן שיש לה סגירה טובה הרבה יותר (200)

קשה לי להאמין גם לזה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...