Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מסיפור ארוך שבעבר סיפרתי כאן אני מחפש בית מצערת משומש ואפילו מקולקל כדי להוציא ממנו את המנוע (אין לי בעיה גם אם המנוע דפוק).

מדובר במצערת לפולו 96 1600 AEE, אני יודע שגם בסקודה פליסיה 1600 יש אותה מצערת.

למישהו יש רעיון איפה להשיג חיה כזאת, הכוונה היא למשהו זול משמעותית ממצערת משומשת בחנויות חלפים. הכיוון הוא יותר רכבי total loss שאפשר לפרק מהם. אם למישהו יש גישה למצערת כזאת- שוב אפילו דפוקה אני אשמח.

פורסם

בעיקרון כן.

אני לא יודע אם היא תואמת את זו שלי, אני מניח שכן, לפחות המנוע.

אודה לך באם תיתן לי פרטים כיצד להתקשר איתך בהודעה פרטית.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

מצערת של מנוע AEH לא מתאימה לך בשום צורה שהיא

אם אתה רוצה מצערת תקולה של פולו AEE אתה יכול לקבל ממני ללא תמורה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בית מצערת של פולו עם מנוע AEE מכיל את "מנוע הצעדים" שפותח וסוגר את המצערת לשליטה בסל"ד הסרק עפ"י פקודות מהמחשב, את חיישן מצב המצערת ואת פוטנציומטר ההיזון החוזר של מנוע הצעדים.

בית מצערת של מנוע AEH בנוי על אותו עיקרון בדיוק (מכיל את אותם דברים וגם בו השליטה על המצערת היא באמצעות כבל) אבל הוא שונה מכאנית מבחינת קוטר הלוע, מרווח הברגים והמיקום (במנוע AEH בית המצערת מורכב בצידה השמאלי של סעפת היניקה, בשכיבה ואילו במנוע AEE בית המצערת מותקן בעמידה במרכז סעפת היניקה).

• ספונסר פורום
פורסם

בפולו חד נקודתית יש מנוע צעדים אבל הוא חיצוני -מתלבש על גוף המצערת וניתן לפרוק והחלפה בניגוד לפולו רב נקודתית שהוא חלק מהמצערת עצמה ולא ניתן לפרוק.

פורסם

ידידי הטובים,

1. אבקש לתקן טעות קלה- במקרה של פולו רב-נקודתית המנוע איננו מנוע צעדים אלא מנוע מברשות לצערי הרב (אני יודע כי פרקתי אותו). אני מנחש שכדי להחזיק אותו במקום (כפי שדרוש כדי לייצב טורים) המחשב הופך את הקוטביות שלו בתדר גבוה כך שמעשית הוא נשאר במקום. זאת אגב כנראה הסיבה שהמצערת עושה את הרעש המעצבן הזה כשפותחים את הסוויטץ'
  2. רון היקר (יקר עד מאד) אני אודה לך מקרב לב אם תוכל לשים בצד את המצערת התקולה של AEE עבורי. אני אצור אתך קשר ואגיע למוסך בהקדם. אתה פשוט נותן תקווה לכל מי שצריך ללכת למוסך מידיי פעם ועושה את זה בדר"כ בלב דואב- ואני מתכוון בלי קשר לנדיבותך במקרה שלי.

• ספונסר פורום
פורסם

יש לי לפחות -20 מצערות תקולות כאלה ששמרתי במשך השנים ליום שאולי יהיה מה לעשות איתם ,תוכל לקבל יותר מאחת ואם תצליח לעשות משהו איתם אולי נעשה איזה שיתוף פעולה.

פורסם

צביקה שלחתי לך הודעה פרטית. אנא החזר לי פרטים בהודעה פרטית, כמו כן טלפון. אם אתה פנוי לדבר אפילו עכשיו יכול להיות שאני גם אוכל לעניין אותך בנושא תיקון המצערות.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
צביקה שלחתי לך הודעה פרטית. אנא החזר לי פרטים בהודעה פרטית, כמו כן טלפון. אם אתה פנוי לדבר אפילו עכשיו יכול להיות שאני גם אוכל לעניין אותך בנושא תיקון המצערות.

חברה אני צריך גם מישהו שיודע לתקן מצערת לפולו 16v

שליתקולה חייב תיקון אשמח לשעזרהבתודה

פורסם

אני מהצפון דיברתי עם דני

מצת אור

הוא הפסיק בנתיים להיתעסק בזה ושלח אותי למישהו שכנראה לא רוצה להיתעסק עם זה

אני ממש לא יודע מה לעשות כמו שחלק ממכם יודע סיבבתי את המפלג הטורים הסתדרו אבל האוטו בולע דלק

ונראהלי גם שהוא מתחיל למגם קצת עכשיו ממש לא יודע מה לעשות

אם למישהו יש דרך להשיגאת החלק הזה אני אשמח לעזרה

• תוכן חדש...