Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי היום בחוית הנהיגה הכי גדולה בחיים שלי, נהיגה בקארט לא מיקצועי בארה"ב (ושם, כן מכירים את המושג עיקול).

ועלה במוחי רעיון לבנות אחד שכזה.

אין לי מושג היכן אוכל לנסוע עליו ועד כמה לחוק יהיה מה להגיד בנושא.

ורציתי לדעת האם מישהו כאן עשה פרוייקט שכזה כך שיוכל לתת טיפים.

אין לי ממש מושג איך להתחיל לבנות (באומרי אין לי ממש מושג, אני מתכוון שאין לי מושג קלוש),

ממה להתחיל לבנות, איזה מנוע, האם להשתמש בגיר או לא, איפה משיגים חלקים וכו'.

אשמח לקבל עצות והכוונות.

נ.ב. ברור לי שהרבה יותר קל ללכת למסלול מרוצים של קארטים, אבל יש משהו בכך שאתה עושה את זה לבד.

פורסם

זה גם יותר כיף לבנות לבד ולהפעיל את הקארט ולראות שהוא עובד ונוסע יפה ! :]

אשמח לשמוע עצות מאנשים שמבינים בנושא ! אויל יום אחד משעמום נעשה משהו שכזה :p

פורסם
בצע חיפוש מעמיק.

לא שבניית קארט היא דבר מסובך במיוחד כשלעצמו, אבל בהחלט לא מומלץ למי שלא מתמצא היטב.

בשביל להבין צריך להתנסות לא ? :?

פורסם

בגדול ובקווים כלליים אלה השלבים [כמובן שתצטרך לבדוק לעומק יותר את תתי השלבים בין כל שלב ושלב]

אתה צריך לרתך שילדה מצינורות שתהווה את הבסיס לרכב

להחליט איפה תהיה תיבת ההילוכים [גובה וכיוון תמסורת]

להחליט איפה המנוע יהיה [מקדימה או מאחור]

ריתוך ו" סט אפ" ל מתלים ולבולמים

לחפש ולמצוא מנוע מתאים בפירוקיות ולתכנן את המקום המתאים בשילדה [כולל נקודות עגינה וכיצד הגיר יתחבר אליו לדוגמא ציריות או גל-הינע]

לחשב האם יחס תמסורת מסויים יתאים למנוע שבחרת ואז לשלבו.

כמובן שישנם הרבה מאוד פרטים להוסיף וכמובן קיצורי דרך [ראיתי לא פעם אחת אנשים שקנו מנוע עם הגיר כולל ציריות והרכיבו על שילדת צינורות]

בהצלחה

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...