Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

תציעו לי בבקשה סט קומפוננט בתקציב של 850 ש"ח +-

הסט יהיה מוגבר עם מגבר JBL המפורסם.

גודל הקומפ' המבוקש הוא 6.5 אינץ'.

תודה רבה.

פורסם

nadavboblil,

לכל רמקול יש גוון צליל שונה. רמקול שגוון הצליל שלו יהיה לטעמי, לא בטוח שהוא יהיה גם לטעמך, ולהפך. במחיר הנ"ל יש מגוון רחב של רמקולים שיתאימו למגבר שלך. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB25692=58877&DB25834=25876&DB25444=130119

אתה מוזמן לאחד מהמפגשים החודשיים של הפורום, שם תוכל לשמוע מגוון רחב של רמקולים. אני ממליץ שתתן לאוזן שלך להחליט איזה רמקול לקנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ש"ח 850

תעלה טיפל'ה את התקציב ואולי תצמא מורל דוטק

ואולי במחיר הזה תמצא יד שניה כאלו (במצב טוב כמובן לא להתפשר)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אפילו במחיר הזה אתה יכול לימצו את הליין החדש של מורל שמכליף את הפולס
אחי בלי להעליב אבל יש לך קצת שגיאות כתיב, אז יכול להיות שאתה כותב מהר אז תבדוק לפני שאתה שולח.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מהניסיון שלי עם מורל פולס שהיה מוגבר מ 75.4GTO

הוא חלש מדי ובלי באס, עם אתה מחפש קומפונט איכותי שיפרק עוצמתי במחיר 800+- חפש את הקומפונט של JBL, אחד הקומפונטים שנדלקתי עליהם והם בין הטובים בתקציב שלהם (לדעתי).

פורסם
מה זאת אומרת חלש?

ממש ממש חלש?

וחוץ מזה אני לא אוהב לשמוע באס מהרמקולים, רק דרך הסאב.

מה ז"א חלש, לדעתי הרמקול של פולס הוא חלש בבאס ופחות דומיננטי ביחס ל JBL

אני אישית אוהב רמקולים חזקים,דומיננטים SPL,

וברור שאני לא מצפה שהקומפונט יזיז לי את המראה,

פורסם

לדעתי אל תקנה פולס, תקנה איזה סט של INFINITY, לא זוכר מה נכנס לך במחיר אבל יש להם סט חמוד ב800 ש"ח אם אני זוכר טוב.. או שאם תוכל להגדיל קצת את התקציב לאיזור ה1100 תקנה את הדוטק.

פורסם

הדגם החדש של מורל שמחליף את הPULSE נקרא TEMPO.

אכן סט יותר איכותי מקודמו בעל קרוס מדרגה שניה עם מעגל הנחתה לטוויטר וכמובן שדרוג של הטוויטר של הפולס לטוויטר בעל מובילים יותר עבים.

מחירו אמור להיות באיזור ה800-900 ש"ח.

ואגב, הפעם מדובר על ייצור כחול-לבן .

ניר

under construction..

• תוכן חדש...