Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסים תירגע.

אתה סתם מתחיל ויכוחים מיותר, וכל הודעה שלך יותר ויותר ילדותית.

הסבירו לך איפה אתה טועה.

אז במקום להעילב ולהתחיל לירות בכל הכיוונים,תגיד תודה ותלמד.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה , עם מר מקסים אין לי בכלל ויכוח . אי אפשר להתווכח עם מטומטם .

אבל אתה , שדווקא לא כל כך פגוע מוחית מבלבל ת'מוח , זה מעצבן .

1. אלי הוא אחד ממארגני האירוע .

2. אף אחד לא טוען שאין אפשרות שיהיה רכב אחד שיהיה מהיר יותר מהמקום ואחד אחר מגלגול

3. מה קשור קיבינימט המשפט הזה ?

4. מה קשור שהחיים הם לא קו ישר ?

תהיו בריאים .

ובואו נחזור לנושא , עם שאלה רצינית לשם שינוי .

אלי , לפי מה שהבנתי מומי קפץ לאלבג מהמקום... לא הגיוני כי מומי בעל הנעה אחורית ואלבג בעל כפולה .

האם לאלבג היתה תקלה בזינוק ( או ברכב בכלל ) או חוסר ריכוז ?

יאשה,אני מרחם עליך ידידי.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

אין לי בעיה שתרחם עליי . אני אפילו אשמח לתרומה .

אבל ,

אני לא ידידך . אני אשמח אם לא תטען כך בעתיד . תודה .

( נ.ב. אל תצטט את כל מה שאני רושם אלא שורה אחת בלבד . אתה סתם מעמיס על השרת . תודה . )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

2. אף אחד לא טוען שאין אפשרות שיהיה רכב אחד שיהיה מהיר יותר מהמקום ואחד אחר מגלגול

1. אני יודע. הכוונה הייתה שהמגיבים לשרשור יפרגנו למארגני האירוע (קרי - אלי).

2. משתמע מדבריו של מקסים שהוא לא הבין את זה. אחרת הוא היה מבין שאולי העונדה של החבר גבר גבר שלו חזקה ממהירות מסויימת אבל עד אותה מהירות רכב אחר יהיה "לפניו".

3 + 4. אנשים לוקחים את העניין של תאוצה בקו ישר קשה מדי, בשרשור הזה לפחות, ויש עוד הנאות בחיים.

חשבתי שתיבול השרשור בפרספקטיבה שישנן עוד הנאות בחיים יפחית תא רמת הטסטוסטרון והאגו שחלק מכותביו ספוגים בו כרגע. זה הכל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון,

אני לא חושב שיש לחבר שלי עונדא,ואני לא חושב שהעובדה שיש לך מיאטה יפייפיה נותנת לך את הזכות להתנשא.

יאשה,

לא משנה עד כמה אני טועה אין לך זכות לקרוא לי מטומטם.

פורסם
תראה , עם מר מקסים אין לי בכלל ויכוח . אי אפשר להתווכח עם מטומטם .

אבל אתה , שדווקא לא כל כך פגוע מוחית מבלבל ת'מוח , זה מעצבן .

תהיו בריאים .

ובואו נחזור לנושא , עם שאלה רצינית לשם שינוי .

אלי , לפי מה שהבנתי מומי קפץ לאלבג מהמקום... לא הגיוני כי מומי בעל הנעה אחורית ואלבג בעל כפולה .

האם לאלבג היתה תקלה בזינוק ( או ברכב בכלל ) או חוסר ריכוז ?

דבר ראשון בקשר לרכב של אלבג הוא חזק מאוד מאוד,

אבל במקצה הגמר הוא נכנע לפיאט(יציאה פחות טובה,תקלה טכנית,או כל דבר אחר, זה כרגע לא ישנה)

ומומי יוצא חזק מאוד (מתחת ל3 שניות 0-100 , 0-200 קמ"ש 9.8 ש' )

*נתונים מהדאטלוג שהוצא מהרכב בסיום היום...

הפיאט יצאה מעולה מהמקום פעם אחר פעם (וניצחה 3 רכבים מדהימים בדרך לגביע)

גם את האיבו החזקה בארץ,גם את הפורש(המדהימה) שניצחה את מפלצות התאוצה האחרון, ואחרון היה את רעם כחול....

תמונה ממקצה הגמר בתחרות הקטגוריה הפתוחה :

p1320386zz5.jpg

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
כל הכבוד? על מה?

תמשיכו לדפוק לנו את חלום הספורט המוטורי.

בזמן שיש פה אנשים שבוכים על כך שדפקו להם מיאוץ חוקי,אנשים אחרים הולכים ועושים מיאוץ לא חוקי.

כל הכבוד! המשיכו כך!

אני אשמח לקבל פרס :)

חבר קרוב מאוד של החבר של האחיין של החבר לשעבר של החברה של החבר.

להסביר לך? להסביר לך שההונדה הזאת נותנת בראש לפיאט? מה להסביר לך.

מי אני? מקסים.

במקרה אחד שיצא לו לראות מיאוץ של הההונדה המדוברת על קו ישר.

שוב לא ביקשתי להוכיח לך,אמרתי את דעתי.

זה הכל.

מקסים,באמת שאני לא מכיר אותך אבל לא נראה לך מוזר?

פורסם

לא הבנתי אף פעם את הקטע של השמות :?

בכל מקרה, ח"ח על הארגון, אתם נהנים, ובסופו של דבר אחרי הכל זה מה שחשוב.

!AWDSOME

פורסם
מקסים,באמת שאני לא מכיר אותך אבל לא נראה לך מוזר?
לא,

ראיתי מיאוץ מצולם שלה.

פורסם

מקסים אתה ילד (וזה לא קשור לגיל הביולוגי שלך), אני קורא את התגובות שלך ולא מאמין עד כמה בן אדם יכול להיות אטום לכל ההפקה וההשקעה שנעשתה כאן ולזרוק לאוויר משפט כמו:" לא היו שם 50% מהמהירות בארץ...",אתה חושב שיש לך עסק עם ילדים? רק מלראות את כל המכוניות וכל האנשים שעסקו בפרוייקט אתה יכול להבין שזה היה פרוייקט לא קטן להרמה וכשכל המכוניות שם די "מוכרות" אתה יכול להבין שגם אם לא היו הרבה מכוניות החלק האיכותי והמהיר בהחלט היה שם (ד"א למה הסיירה לא התחרתה?).

כמו שכמה אנשים כבר אמרו לפניי "סייג לחוכמה שתיקה" או כמו שאני מעדיף "עדיף שתשתוק ותיראה טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה...".

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
מקסים אתה ילד (וזה לא קשור לגיל הביולוגי שלך), אני קורא את התגובות שלך ולא מאמין עד כמה בן אדם יכול להיות אטום לכל ההפקה וההשקעה שנעשתה כאן ולזרוק לאוויר משפט כמו:" לא היו שם 50% מהמהירות בארץ...",אתה חושב שיש לך עסק עם ילדים? רק מלראות את כל המכוניות וכל האנשים שעסקו בפרוייקט אתה יכול להבין שזה היה פרוייקט לא קטן להרמה וכשכל המכוניות שם די "מוכרות" אתה יכול להבין שגם אם לא היו הרבה מכוניות החלק האיכותי והמהיר בהחלט היה שם (ד"א למה הסיירה לא התחרתה?).

כמו שכמה אנשים כבר אמרו לפניי "סייג לחוכמה שתיקה" או כמו שאני מעדיף "עדיף שתשתוק ותיראה טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה...".

גיל ביולוגי? 18.

אטום? אטום למה? לעובדה שהם עשו את זה בצורה מגעילה ככשאר החברים פה בפורום מנסים להתאפק,ולא לעשות רעש שלילי מכיוון שלא נותנים להם להתחרות.

אלה הולכים מתחרים ומשתמשים במשפט הבא "באישור המשטרה" ,אז בואו נמשיך לעשות אירועים כאלה ללא קהל ועם אישור המשטרה ולאן הגענו?

זה ששני שוטרים משועממים באו לראות את ההצגה המסכנה לא אומר שזה חוקי.

פורסם

בצורה מגעילה?

זה נעשה ככה בארץ מאז ומעולם, ועד שלא יהיה חוקי, ככה זה ימשיך. לדעתי, ממה שמתואר בשרשור, עשו את זה צורה הנקייה ביותר שניתן - כביש סגור, צופים מועטים.

הרבה מהפכות התחילו ב"פעולות מחאה" לא חוקיות, וזוהי הדרך למהפכה מוטורית במדינה (שהרי בלי האנשים שעוסקים בתחום ומביאים את רכביהם למיאוצים האלו, אתה לא היית זוכה לראות ולהנות מהצד, ושום דבר כאן לא היה משתנה).

אני רוצה להחמיא למארגנים ולמשתתפים, נשמע שהיה מיאוץ מהנה, והתמונות מדהימות (ופעם הבאה תזמינו, מנייקים ;-) ).

מקסים, סתם הערה - מהצד נשמע כאילו אתה מתווכח על דברים שאין לך מושג. לא נקרא לך כאן בשמות, אבל קח רגע ותסתכל איך התגובות שלך נראות. אף אחד לא מתנשא, אתה פשוט מדבר עם אנשים שיש להם קצת יותר נסיון ומצליחים ל"קרוא בין השורות".

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...