Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסור להוציא ל-N בירידות ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מכר עכשיו קבלייר 99. במשך שנים , על בסיס יומיומי קבוע , הוא מתגלגל חפשי בניוטראל בכל ירידה. (גר בירושלים-עובד בשפלה) . האוטו עבר בדיקת קניה .- תיבת הילוכים-תקין. מעולם לא היתה לו בעיה בגיר ,- 235000 ק"מ . מה הסיפור שאפילו בגרירה קצרה חייבים להרים גלגלים מניעים ?!

פורסם

חבר שלך עשה שטות אדירה.

אסור להוציא לניוטרל וזאת בגלל שאין לך שום שליטה על הרכב אם קורה פיפס הכי קטן שמצריך התערבות של הנהג!

בלי בלימת מנוע או יכולת להאיץ במידה הצורך הרכב פשוט עושה מה שבראש שלו ולא מה שבראש של הנהג.

מוטי

פורסם

השאלה שלך היא "האם נגרם נזק לתיבת ההילוכים כתוצאה משימוש בה?"

במקביל ניתן לשאול "האם נגרם נזק למנוע כתוצאה משימוש בו?" או "האם נגרם נזק לבלמים כתוצאה משימוש בהם?" או האם נגרם נזק לוישרים כתוצאה משימוש בהם?" וכן הלאה.

לרכב יש בלאי סביר, השימוש בו בצורה סבירה (כמו להשאיר הילוך משולב במהלך ירידה, כמו שאתה אמור!) לא גורר שום בלאי מיוחד והופך את הנהיגה לבטוחה הרבה יותר.

מוטי

פורסם

האם ירידה בניוטרל באמת הורסת את הגיר ? מקובל לחשוב שכן. המקרה הנדון הראה שלא.

אודה לתשובה ממישהו שמבין בתיבות אוטומטיות מעל הממוצע. תודה.

פורסם

1.בירידה תלולה יש לנסוע במצב D ועדיף במצב הילוך נמוך המתאים לתנאי הדרך, ומומלץ להעביר הילוכים בצורה ידנית.

2.אסור לנסוע בירידה תלולה במצב N מהסיבה שמוטי הסביר.

3.שימון כן מגיע לתיבה בזמן שידית ההילוכים במצב N ולא יגרם שום נזק.

4. אסור לדרדר את הרכב במצב N כאשר המנוע דומם כי אז עלול להגרם נזק לתיבת הילוכים אוטמטית כתוצאה מחוסר שימון.

המידע מתייחס לתיבת הילוכים אוטומטית טיפטרוניק של גולף.

איזה כייף לי :)

פורסם

ועוד נקודה קטנה - ברוב מערכות ההזרקה אין הזרמת דלק בזמן בלימת מנוע, ולכן נסיעה בירידה בהילוך אינה צורכת דלק כלל. לעומת זאת, בנסיעה בניוטרל יש צריכת דלק והמנוע עובד בסל"ד סרק רגיל.

כמובן שהסיבות הבטיחותיות חשובות הרבה יותר, אבל שכל אלו שנוסעים N בירידות כדי לחסוך דלק שיידעו שהם עושים דבר הפוך לגמרי.

פורסם
1.בירידה תלולה יש לנסוע במצב D ועדיף במצב הילוך נמוך המתאים לתנאי הדרך, ומומלץ להעביר הילוכים בצורה ידנית.

2.אסור לנסוע בירידה תלולה במצב N מהסיבה שמוטי הסביר.

3.שימון כן מגיע לתיבה בזמן שידית ההילוכים במצב N ולא יגרם שום נזק.

4. אסור לדרדר את הרכב במצב N כאשר המנוע דומם כי אז עלול להגרם נזק לתיבת הילוכים אוטמטית כתוצאה מחוסר שימון.

המידע מתייחס לתיבת הילוכים אוטומטית טיפטרוניק של גולף.

מרק מה לגבי שאר התיבות האוטומטיות? עד כמה שאני זוכר יש בעיית שימון, לא כך?

פורסם

ארז בוקר,

לגבי שאר התיבות הייתי ממתין לתשובה של מישהו שיש לו יותר ניסיון ממני.

אני אישית מכיר את התיבות של קונצרן VW.

איזה כייף לי :)

פורסם
ועוד נקודה קטנה - ברוב מערכות ההזרקה אין הזרמת דלק בזמן בלימת מנוע, ולכן נסיעה בירידה בהילוך אינה צורכת דלק כלל. לעומת זאת, בנסיעה בניוטרל יש צריכת דלק והמנוע עובד בסל"ד סרק רגיל.

כמובן שהסיבות הבטיחותיות חשובות הרבה יותר, אבל שכל אלו שנוסעים N בירידות כדי לחסוך דלק שיידעו שהם עושים דבר הפוך לגמרי.

שלום חברים,

לאור העניין שבציטוט שעולה כאן לעיתים,אני חייב להבין.

אם אין הזרמת דלק ,מה נשרף בבוכנה?

רק אוויר?

ואיך זה משפיע על המנוע?

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
ועוד נקודה קטנה - ברוב מערכות ההזרקה אין הזרמת דלק בזמן בלימת מנוע, ולכן נסיעה בירידה בהילוך אינה צורכת דלק כלל.
רק אם הסל"ד גבוהה ב-X מסל"ד סרק. במערכת שיש לי למשל זה 500 סל"ד.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...