Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושיי אחר רכב וגם מסתם קריאת הודעות בפורום שמשעמם אני תמיד קורא את הנוסח:

"למכירה, בצער רב וכו'..."

לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ממש דוחה הנוסח הזה, מזכיר לי מודעת אבל (ממש לא אסוסיציה שמדליקה אותי על מוצר מסויים).

אני אפילו מרגיש כמו האיש הרשע שבא לקחת לאדם את הרכב שהוא כ"כ אוהב אבל נאלץ למכור.

לא רוצה למכור - אל תמכור.

למישהו פה הנוסח הזה גורם לרצות יותר אותו, לחשוב שהוא מצא מציאה?!

פורסם

בדרך-כלל האנשים שרושמים בנוסח כזה, האוטו היווה עבורם ערך רגשי.

הם אהבו אותו והוא היה אצלם יותר מכלי תחבורה להגיע מ A ל B.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נקמיצ'י

למה להתלהם? לצערי הרב נאלצתי למכור את הבימבה שלי , חלמתי עליה שנים מהרגע שראיתיה בגרמניה קניתי אותה ושלמתי עליה 5 שנים, נאלצתי למכור אותה אחרי 12 שנים, בכאב וביגון רב, אל תזלזל , אולי גם מוכר זה מרגיש כמוני?

אירית

פורסם

בדרך כלל באמת המוכר שמנסח ככה לא אוהב את המחשבה של להיפרד מהרכב "הישן והטוב שליווה אותו במשך שנים ומכיר כל קונץ ושטוזה במערכת" שלו.

לפעמים זה אפילו מעיד על רכב שחיי חיים טובים ויפים- טיפולים בזמן, עבר נקי וכולי.

אבל לפעמים יש מי שמנצל את השיטה.

ותמיד יש מישהוא שמנסה להיות סתם "מקורי".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא לדעתי זה לא תמיד בקונוטציה חיובית.

לפעמים זה מהווה תירוץ למכירה, למשל אצל אנשים שמוכרים את הרכב אחרי שהוא חודש אצלם,

או סתם בעליה של צרפתיה/איטלקיה/כל מכונית מתפרקת שכבר לא יכול לסבול את ההוצאות על הרכב.

בדרך כלל גם במודעות אלו מבקשים מחיר גבוה מהמחירון וזה לרציניים בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אירית - מה זה "נאלצתי" למכור את הרכב?

בן אדם שפשט את הרגל/חולה וכו' וחייב למכור את הרכב לצורך כסף מזומן דחוף חייב למכור את הרכב.

"נאלץ" למכור לצורך קניית רכב חדש/קבלת רכב מהעבודה וכו' זה לא "נאלץ" זה רציתי.

פורסם

בולזיי, קבלתי במתנה רכב חדש, למרות החשק להחזיק בשתי מכוניות, לא יכותי להרשות לעצמי ולכן נאלצתי למכור

אירית

פורסם

בוא תבין משהו

לי יש רכב מסוים-תראה אותו בתמונה.

לפני כמה שבועות רכשתי רכב חדש למשפחה.

אבל מאחר ואני קשור לרכב הקודם,אני לא רואה את עצמי מוכר אותו.

להיפך-אני מתכונן לשפץ אותו ולהפוך אותו ל(כמעט)חדש.

ואז להמשיך איתו לאספנות.

הסיבה היחידה שאני אאלץ למכור אותו-תהיה עניין כלכלי נטו

ואז זה באמת יהיה "נאלץ" ו"בצער רב"

שאני מקווה שלא יגיע

יש אנשים-והרבה מהם בפורום-שרכב בשבילם זה קצת יותר מחתיכת פח.

פורסם
יש אנשים-והרבה מהם בפורום-שרכב בשבילם זה קצת יותר מחתיכת פח.
כשאתה צודק אתה צודק.

אני בכלל לא תכננתי למכור את הפיאט שלי במשך כמה שנים טובות, היא הייתה אחלה מכונית ובלי צרות כמעט.בנוסף, זו הייתה "חתיכת פח" עם אישיות מפותחת משל עצמה.

אלמלא התאונה הייתי מחזיק באוטו הזה עד היום ובאושר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בשבילי קריאת מודעה שרשום בה "בצער רב" וכדומה, שקולה לקריאת מודעה בסגנון:

"מוכר בצער רב, אהבתי את הרכב כמו את החיים שלי, סבתא שלי היתה רעבה, נתתי לה קצת אוכל, אשתי ברחה מהבית, עכשיו אני לבד, צמיגים חדשים".

כל המידע הזה לא מעניין אותי בתור קונה (גם לא בתור קונה אבל לצורך העניין).

זה לא רלוונטי למכירה.

פורסם

איזה קשוח אתה ארזארז.

במודעות "צער רב" המוכר מנסה לספר לך הקונה הלא פראייר שהוא אוהב את הרכב אהבה אמת ואינו מוכר את הרכב בכדי להפטר מטרפה. זה כל הסיפור, בחייאת דינק, תפרידו את המוץ מהטבן ותיסתימו ת'פה שילכם.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
איזה קשוח אתה ארזארז.

במודעות "צער רב" המוכר מנסה לספר לך הקונה הלא פראייר שהוא אוהב את הרכב אהבה אמת ואינו מוכר את הרכב בכדי להפטר מטרפה. זה כל הסיפור, בחייאת דינק, תפרידו את המוץ מהטבן ותיסתימו ת'פה שילכם.

אבל דניאל תסכים איתי שבתור קונה לא ממש מעניין אותך מה סבתא שלו אכלה לצהריים, כמו שאיזה בחור כאן שאל לגבי דו"ח של חבר שלו, ובסוף כתב הודעה שאמרה שגם ככה המצב הכלכלי של חבר שלו לא טוב ושהוא נורא מקווה שיבטלו את הדוח, אמנם יש אנשים שהיה מעניין אותם לדעת מה המצב הכלכלי של חבר שלו, אבל מאחר ואני לא מכיר את חבר שלו, מה זה ענייני?

אותו כנ"ל כאן, למה אני צריך לדעת אם הוא קיים יחסי מין עם הרכב שלו?

תרשום את הפרטים, תרשום מה השקעת, תספר כמה השקעת, אני אעריך את זה הרבה יותר מאשר לשמוע על יחסי מין ללא אמצעי מניעה עם רכב.

פורסם
למה אני צריך לדעת אם הוא קיים יחסי מין עם הרכב שלו?

תרשום את הפרטים, תרשום מה השקעת, תספר כמה השקעת, אני אעריך את זה הרבה יותר מאשר לשמוע על יחסי מין ללא אמצעי מניעה עם רכב.

ארז, בגלל חוסר ההתענינות בסוף עוד תגמור עם רכב כזה (וחו"ח תפיץ את המגיפה): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129322 :razz:

אסף

פורסם

יש משהו שאני יותר אוהב (שונא אם כבר)...

"בהזדמנות"!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואני שואל - מדוע למנוע מחובב הרכב המצוי את תקופת הדיכאון הכה חשובה של מכירת הרכב, שסופה התעלות רוחנית וגשמית עקב מציאת רכב חדש? במילים אחרות - צריך לשקוע למצולות הייאוש והדיכאון למשך תקופת האבל, בכדי שנוכל להתרומם לפסגות האושר המיוחלות בעת קניית הרכב הבא, לא?

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...