Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית:

כסף לדלק לא יהייה חסר לי כיוון שהרכב לא מתוכנן לעשות נסיעות של יותר מ 10-15 דקות פעם-פעמיים ביום בתוך "השכונה" וחוץ מזה אני גר אצל ההורים...אני מקבל משכורת חודשית שממנה ישאר לי את ה 150 שקל דלק בשבוע שמנוע 1000 יצרוך

הסיבה היחידה שבגללה אני מעדיף שלא לקנות אוטו ב 10000 היא בגלל שאני לא מעונין להשקיע יותר מדי על רכב שאני צריך רק לנסיעות קצרצרות מהבית למכולת ו/או לחבר שגר 10 דקות נסיעה ממני...

לנסיעות ארוכות במידה ואני צריך יש לי את האוטו של אבא שלי שהוא מודל 2000 ומתאים לכך

אבל שתדע שאני לא חולק עלייך בשום אופן,

מה שאתה אומר צודק ב 100 אחוז!!! אוטו יותר צעיר נוסע שמיים וארץ יותר טוב וקל בחומר באמינות שלו

בגלל העצות המרובות שנתנו לי בפורום בקשר לאוטו קצת יותר "צעיר" גרמו לי באמת לחשוב בכיוון הזה....שכניראה שאאולי אם אני אשקיע סכום של 8000-10000 בעוד חודשיים שלוש....ואמצא אוטו שישרת אותי הרבה יותר טוב

בתודה על הכל!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...