Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין לקנות זוג צמיגים קידמיים חדשים, המידות שלי הם 185/60/14.

כרגע מה שיש לי מקדימה זה Michelin Energy סלחו לי אם טעיתי באיות, ומאחור יש לי Kumho PowerAcoust או משהו בסגנון, הצמיגים האחוריים במצב סבבה אני מניח שנשאר להם עוד איזה שנה טובה אולי קצת פחות.

השאלה היא כזו, איזה צמיגים כדאי להשים מקדימה? האם זה יועיל במשהו אם הם יהיו זהים לזוג האחורי? ומה העלות? המלצות למקומות באיזור ירושלים ותל אביב יתקבלו בברכה.

תודה רבה.

פורסם

נתחיל מזה שאם כבר אתה מחליף זוג אז תעביר את האחוריים קדימה ואת החדשים שים מאחור, למה?

בטיחות, בכביש אתה רוצה יציבות של הישבן, אחרת אתה עלול לאבד שליטה על הרכב, ובמיוחד עכשיו כשהגשם מתקרב!

אם תתקין צמיגים זהים לאחוריים הם יתמודדות מעט טוב יותר עם שלוליות, אבל לא קריטי בכלל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מתעלק על השרשור, גם אצלי יש מידת צמיגים כזאת ורציתי לשאול האם יש למישהו נסיון עם צמיגים של חברת bf goodrich דגם profiler?

איך הם לעומת יוקוהמה c drive או dunlop sp01 ?

פורסם
נתחיל מזה שאם כבר אתה מחליף זוג אז תעביר את האחוריים קדימה ואת החדשים שים מאחור, למה?

בטיחות, בכביש אתה רוצה יציבות של הישבן, אחרת אתה עלול לאבד שליטה על הרכב, ובמיוחד עכשיו כשהגשם מתקרב!

אם תתקין צמיגים זהים לאחוריים הם יתמודדות מעט טוב יותר עם שלוליות, אבל לא קריטי בכלל.

אתה בטוח לגבי העניין הזה של להעביר את הצמיגים?

אין מישהו שיכול להמליץ לי על צמיג מתאים?

פורסם

אני במידה הזאת עם פירלי P6000 ומרוצה למדי.

אמנם נגמרים מהר יחסית, אבל הנהיגה שלי לא רגועה במיוחד.

עוד אופציות שהומלצו בעבר בפורום - יוקוהומה A539 ו C-Drive.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה בטוח לגבי העניין הזה של להעביר את הצמיגים?

9123761%

תחשוב על זה ככה:

כשאתה נוסע לך בכביש ופתאום יש שלולית, אתה מעדיף לאבד אחיזה מלפנים ולהחליק ישר או לאבד אחיזה מאחור ולהסתחרר לתוך משהו?

ראה את השרשור של NIRP.

נ.ב.

אם אתה דריפטר בנשמה אז זה לא רלוונטי, אם אתה רוצה להגיע הבייתה בחורף ולא לביה"ח הקרוב לביתך, חס וחלילית, צמיגים חדשים אחורה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בצמיג בלוי יש גם משמעות אדירה לסכנה של קריע/פיצוץ, ואז ברור שתעדיף לקבל את "ההפתעה" מקדימה שם אתה יכל לתקן עם ההגה, ולא מאחור, שם אתה נתון לחסדי אלוהים (ימים נוראים עכשיו).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני רק יכול להמליץ על הניסיון שהיה לי אם שני הצמגים מצוינים באותה מידה.

פאלקון ze512

ופירלי p6000 powergy

עדיפות לפאלקון

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...