Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות לוח/נייר אסבסט ולהכין ממנו אטם היכן ניתן למצוא אסבסט כזה?

האסבסט מגיע בגדלים ועוביים שונים?

אני צריך בסה"כ חתיכה אחת של 20*20 ס"מ ובעובי של לא יותר מ1 מ"מ וממנה לעשות אטם בצורת עיגול חלול ,אשמח לקבל כתובת של מקומות רצוי בחולון שבהם אני יכול לקנות חתיכה של אסבסט לפי מידות

תודה מראש וחג שמח

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אזבסט הוא חומר מסרטן

אתה בטוח שלא כדאי לתת למישהו לעשות את העבודה הזאת ולא להסתכן?

וזה בלי לציין מחלות אחרות שנגרמות מאזבסט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמדומני לנייר להכנת אטמים קוראים "ויקטורית" וזה בוודאות קיים במגוון מסויים של עובי החומר.

קיימים גם סוגי סיליקון ייעודיים לצורך יצירת אטמים, אם תוכל לפרט מה הייעוד של האטם - אולי תוכל לקבל רעיונות אחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תנסה גומי תל אביב יצחק שדה 32 תל אביב

באבי גום ברח השרון תל אביב

היה יצרן אטמים לפני מאה שנה ליד תחנה המרכזית החדשה רח ניצב ללבנדה אנסה להזכר

האם זה לסעפת פליטה ?

יגאל

פורסם

ישנו ייצרן אטמים ברח' אברבנאל בת"א (נוסעים ברח' יפו מכוון כיכר המושבות בערך 1.5 ק"מ ואז רח' אברבנאל מצתלב איתו פונים ימינה 30 מ' בצד ימין)

קצת ייקרן צריך להתמקח איתו

תגיד שחיים מהאופנעים שלח אותך אולי ייעשה לך הנחה.

אם אתה רוצה להכין לבד תבדוק ממול בית המלאכה שם הוא זורק שאריות ואפשר למצוא חתיכות של חומר גלם {אני אספתי לי קצת.

מקווה שעזרתי.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

יש לי ארגז אטמים לא בשימוש תחילתו בשנת 70 כל הסוגים המינים והגדלים,כולל אטמי אסבסט עגולים,

מצופים עם פחיות משני צדדיו,כמו שהיה פעם לפיג'ו 403,404 באגזוז.

אם תכתוב מידות מדוייקות, יתכן שיש לי תקבל חינם.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
כמדומני לנייר להכנת אטמים קוראים "ויקטורית" וזה בוודאות קיים במגוון מסויים של עובי החומר.

קיימים גם סוגי סיליקון ייעודיים לצורך יצירת אטמים, אם תוכל לפרט מה הייעוד של האטם - אולי תוכל לקבל רעיונות אחרים.

איציק

שלום.

לחומר קוראים קלינגרית ולא קיים בעובי 1 מ"מ הוא מתחיל בעובי של 2 מ"מ.

לאיזה מטרה אתה צריך את האתם אולי נוכל לעזור.

אגב גם אים יהיה לך את החומר לא בטוח שתוכל לעבוד איתו כי הוא לא ידידותי וצריך כלים מתאימים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תיאור המקום של האטם שחסר לי הוא:במנוע v8 סמול בלוק 305 למי שמכיר הסעפת יניקה יושבת באמצע בין 2 הראשים ומעליה יושב בית המצערת tbi במקרה שלי ומעל המצערת עצמה יש עוד טבעת שלמעשה בינה לבין הפילטר אויר העגול הגדול יושב האטם המדובר

תיאור האטם הוא כמו שייבה בדיוק ,הקוטר החיצוני 142 מ"מ, והקוטר הפנימי 128 מ"מ בעובי של לא יותר מ1-2 מ"מ

לפי התיאור של האטם ומיקומו מאיזה חומר הכי טוב ופשוט לעבודה/גזירה/חיתוך הייתם ממליצים לי לעשות אותו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
תיאור המקום של האטם שחסר לי הוא:במנוע v8 סמול בלוק 305 למי שמכיר הסעפת יניקה יושבת באמצע בין 2 הראשים ומעליה יושב בית המצערת tbi במקרה שלי ומעל המצערת עצמה יש עוד טבעת שלמעשה בינה לבין הפילטר אויר העגול הגדול יושב האטם המדובר

תיאור האטם הוא כמו שייבה בדיוק ,הקוטר החיצוני 142 מ"מ, והקוטר הפנימי 128 מ"מ בעובי של לא יותר מ1-2 מ"מ

לפי התיאור של האטם ומיקומו מאיזה חומר הכי טוב ופשוט לעבודה/גזירה/חיתוך הייתם ממליצים לי לעשות אותו?

הנה תמונה של הטבעת שיושבת על בית המצערת ועליה יושב הבית של הפילטר אוויר והאטם אמור להיות בין הטבעת הזאת לבית פילטר אוויר

1.jpg

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...