Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לקומפרסור לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כהמשך לשרשור הזה שפתחתי לפני מספר שבועות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128570&highlight=%F7%E5%EE%F4%F8%F1%E5%F8+%EC%F8%EB%E1

החלטתי לקנות קומפרסור מתכת (בהתאם להמלצות לוותר על הקומפרסורים הזולים יותר ולקנות משהו יותר איכותי)...

בכל מקרה, לפני שאני מוציא כ250-300 ש"ח על קומפרסור רציתי לקבל המלצה מאנשים שיש להם קומפרסור מתכת (למשל משהו כזה http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5240 ).

אם יש למישהו המלצה לדגם מסויים בטווח המחירים הזה אני אשמח לשמוע

תודה וחג שמח.

פורסם

היי.

לי ברכב יש קומפרסור מהפשוטים יותר, עלה משהו בסדר גודל של 70 שקל, עד היום השתמשתי בו מספר פעמים,כשלא היה לי כוח ללכת לתחנת דלק לנפח, מרעיש מאוד כשהו עובד,מראה לך אינדיקציה של ניפוח הגלגל , עושה את העבודה = מומלץ.

פורסם

לפני כשבועיים נעזרתי בשירותיו של גרריסט להעברת רכב שקניתי לפירוק.

לגרריסט היה קומפרסור מתכת קטן כמו זה שיש בלינק שתי הודעות מעלי. נראה בדיוק אותו דבר מבחינת מבנה וצבע.

הקומפרסור עשה עבודה מצויינת בניפוח צמיג כמעט ריק. עבד מהר ויפה, לא התחמם ולא הרעיש במיוחד. שעון הלחץ סביר (עלה בצורה ליניארית וכשהגיע ל-30PSI הצמיג נראה אכן מלא כמו שצמיג של רכב דומה שיש לי נראה בעומס דומה) אבל הייתי בכל זאת ממליץ על שעון לחץ חיצוני או על השוואה מדי פעם בין הלחץ שמראה השעון ללחץ שמראה קומפרסור דיגיטלי בתחנת דלק טובה.

לדברי הגרריסט הוא עובד איתו כבר מספר חודשים באופן כמעט יומיומי והוא מרוצה ממנו.

המחיר שבו הוא קנה אותו היה "מאתיים-שלוש מאות שקל" לדברי הגרריסט.

לאור זאת נראה לי מוצר טוב וראוי. אם זה מספיק טוב בתור כלי עבודה של גרריסט זה יהיה די והותר למשתמש ביתי.

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש בו הרבה, אל תקנה מהפשוטים כמו שאני קניתי.

אם אתה צריך אותו רק לשעת צרה - גם הפשוטים ביותר יעשו את העבודה.

פורסם
אם אתה מתכוון להשתמש בו הרבה, אל תקנה מהפשוטים כמו שאני קניתי.

אם אתה צריך אותו רק לשעת צרה - גם הפשוטים ביותר יעשו את העבודה.

אני מתכוון להשתמש בו על בסיס שבועי (שכן הסברתי בשרשור הקודם את הבעיה עם המשאבות שבתחנות הדלק), ולכן אני רוצה לקנות קומפרסור איכותי שיחזיק מעמד...

ואשפוז, תודה על ההמלצה (תמיד ידעתי שאתה מועיל :wink: )... דרך אגב, יש לי מד לחץ אוויר נפרד, ככה שאחרי שאני מנפח את הצמיגים, אני יכול למדוד אם הלחץ אוויר תקין...

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש במדחס על בסיס שבועי, אז תעזוב את המדחסים ב50 ש"ח. הם מיועדים לשימוש אקראי לעיתים נדירות, וגם בזה הם לפעמים נכשלים.

ל.כ. מייבאים מדחסים, אמנם מתוצרת עלומה, אבל מספר חברים שמשתמשים במדחסים האלה על בסיס קבוע, לניפוח צמיגי שטח לאחר טיול ולפני עלייה לכביש, דיווחו לי שמדובר במדחסים ששורדים יפה.

יש להם כמה מדחסים, שמתחילים בכ250 ש"ח ונגמרים בכ800 ש"ח. ההבדלים הם לא באיכויות אלא בספיקה/צריכת הזרם, מה שאמור לעניין אותך פחות, כי ציינת שאתה רק רוצה לבדוק/לתקן לחץ אוויר, ולכן כנראה ששווה לך להסתפק במדחס הזול ביותר שלהם.

בשבוע שעבר קניתי את המדחס הכי גדול שלהם. בדקתי בשטח והוא מנפח גלגל 31X10.5X15 , ב45 שניות, מלחץ של 11 PSI , ללחץ של 25 PSI (עם מנוע כבוי, מה שאומר שהמתח במצברים נמוך יותר והמדחס עובד ביעילות מופחתת) , שזה נחמד מאוד, כמעט כמו בתחנת דלק. מדחסים סטנדרטיים ממלאים גלגל כזה בכמעט 5 דקות. סה"כ החסכון ביציאה מהשטח מגיע לארבע דקות מול 20 דקות, ובזמן הזה המשפחה מתייבשת ברכב, אז אני העדפתי להשקיע במדחס החזק ביותר. כדאי לציין, שזה לא משהו שאפשר לחבר בשקע המצית ברכב, מכיוון שצריכת הזרם שלו היא 45 אמפר! מחברים עם תנינים ישירות למצבר, וכדאי שהרכב יהיה מונע בזמן הניפוח.

אחד המשווקים של ל.כ. הוא ארז מ"אוברלנד" 0547424210 . נסה לדבר איתו, תגיד לו שאני הפניתי אותך, ואולי אפילו תקבל הנחה כלשהי.

גילוי נאות: ארז הוא חבר קרוב שלי.

פורסם

אתה מאבד אוויר בצמיגים על בסיס שבועי???

אצלי נעלם אולי 1 PSI בחודש-חודשיים.

אני ממלא בתחנות דלק וכמובן בודק עם מדיד אישי ולא סומך על השעונים של המדחסים של תחנות הדלק.

יש לי גם מדחס קטן מהפשוטים ביותר (39.90 שקל) לשעת חירום, והוא כבר נבדק מספר פעמים (לא אצלי טפו טפו טפו) ופעם אפילו ניפח ללחץ גבוה במיוחד, שדרוש לגלגל "בייגלה". מה שכן - הוא עובד ל-א-ט ולפי ההוראות אסור לתת לו לעבוד יותר מ-10 דקות רצוף. (התחממות יתר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה מאבד אוויר בצמיגים על בסיס שבועי???

לי היה פעם מדחס מתנה כזה, הוא מעולם לא הצליח לעשות כלום.

מה גם שיש לי פתרון יותר פשוט בשבילך, תיקון פנצ'ר עולה 20-30 שקל, תתקן את הצמיגים שלך.

פורסם
סה"כ החסכון ביציאה מהשטח מגיע לארבע דקות מול 20 דקות' date=' ובזמן הזה המשפחה מתייבשת ברכב, אז אני העדפתי להשקיע במדחס החזק ביותר.[/quote']חברים: אני חושב שחנן התכוון לכך שהוא מוריד אוויר בכניסה לשטח ,וממלא חזרה ביציאה ממנו.
פורסם

זה בוודאי, מי שנכנס לשטח ומוריד אוויר בכניסה (ולכן צריך להשלים הרבה ביציאה) - צריך מדחס רציני ולא כזה של 40 שקל.

לדעתי נהג סטנדרטי שצריך רק אפשרות מילוי בחירום יכול להסתפק במדחס ב-40 שקל בכיף, בשביל להשלים כמה PSI בודדים הם בסדר גמור, ולצמיגי אופניים הם בכלל מעולים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...