Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל גז ל- Rover 214 Si 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפשת כבל גז מתאים לרובר 214Si 1997 .

על כבל גז כזה במוסך רוצים יותר מידי כסף.

האם יכול להתאים לרובר 214 כבל גז מרכב אחר?

תודה :)

פורסם

אינני יודע אם תוכלי לחבר כבל של רכב אחר, אבל כבל גז / כבל מצערת משומש לרכבך תוכלי למצוא בפירוקיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניתן להביא כבל גז מפירוקייה, אבל סביר להניח שגם הוא קצת בלוי ואי אפשר לדעת כמה זמן הוא יחזיק.

מה קרה לכבל גז הנוכחי? נקרע?

ומה זה יקר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פירוקיה - אתה יכול להמליץ לי על אחת?

סיבובים של המנוע, כאשר רכב עומד(למשל, בפקק), כמאת ולא יורדים מ 2 - 2.5:(

היינו במוסך, שם שמו שמן על כבל גז והמליצו להחליף אותו (800 ש''ח).

תודה.

ניתן להביא כבל גז מפירוקייה, אבל סביר להניח שגם הוא קצת בלוי ואי אפשר לדעת כמה זמן הוא יחזיק.

מה קרה לכבל גז הנוכחי? נקרע?

ומה זה יקר?

איתמר.

פורסם

קודם כל תעשו כמה טלפונים לחנויות חלפים ותשאלו מה מחיר הכבל כדי לקבל אינדיקציה.

צריך לזכור שהמחיר במוסך כולל גם את עלות החלק וגם את עלות העבודה.

אחרי שתדעו מה עלות חלק חדש, יכול מאוד להיות שתעדיפו לא לקמבן משומש. ולגבי העלות כולל עבודה, תבדקו בעוד מוסכים.

ואל תרוצו לקנות כבל לבד אם אתם לא עושים את העבודה לבד או אצל חבר כי קודם כל מוסכים מקבלים מחיר יותר טוב על החלקים ממה שאתם תקבלו בחנות חלפים, ובעיקר - הרבה מוסכים לא אוהבים שמביאים להם חלקים ויש כאלו שאולי אפילו יסרבו להרכיב אותו.

פורסם

מאחורי איצטדיון הכדורגל בלומפילד,בכביש בין בנין מרכזים לסלמה. ישנו בית מלאכה שעוסק רק ביצור כבלים מסוגים שונים.הוא עשה לי כבל נדיר לאוטו עם מנוע מאחורה.(צריך דוגמא)

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם!

מצאתי כבל גז לרכב שלי (רובר) ב"אוטו מיני" : 035622362 (ת''א).

כאן הוא עולה 250 ש''ח

במקום " 800 לפני מע''ם לא כולל עבודה" שרצו לקחת במוסך רגיל.

מעניין כמה יעלה לי התקנתו ?:)

פורסם

תודה. אני אבדוק את זה גם כן!:)

מאחורי איצטדיון הכדורגל בלומפילד,בכביש בין בנין מרכזים לסלמה. ישנו בית מלאכה שעוסק רק ביצור כבלים מסוגים שונים.הוא עשה לי כבל נדיר לאוטו עם מנוע מאחורה.(צריך דוגמא)

בברכה דוד.

• תוכן חדש...