Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה גורם לרשות השידור לשלוח אליך בקשה לתשלום?

מה הקריטריונים?

האם צריך לקנות טלוויזיה ובעצם ככה נרשם השם שלך?

פורסם

למה אתה רוצה לשלם אגרה , זה הדבר הכי טיפשי במדינת ישראל , חוק ישן שכבר ממש לא צריך לתפוס במדינה מתקדמת כביכול .

ים long time no

פורסם

קשור לבעלות על דירה, בגדול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למה אתה רוצה לשלם אגרה , זה הדבר הכי טיפשי במדינת ישראל , חוק ישן שכבר ממש לא צריך לתפוס במדינה מתקדמת כביכול .
דבר ראשון, אגרה שכזאת קיימת בעוד מדינות להן ערוצים ממשלתיים..

דבר שני, אם הוא לא ישלם עכשיו ועוד כמה שנים יתפס - הוא ישלם עוד כמה שנים רטרואקטיבית על כל השנים האלו..

ואני מניח שהוא מעדיף לשלם כל שנה 400-500 שקל מאשר לשלם 2000-3000 ב"בום" אחד..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקריטריון הוא שקנית טלוויזיה והיא רשומה על שמך. כמו כן אני מאמין שהם יוצרים קשר עם הוט ויס לראות מי לקוח שלהם, הרי לא הגיוני שמישהו יתחבר אליהם ללא טלוויזיה.

ROOONEEYY

פורסם

רשות השידור אגף הגבייה יגיעו אליך לאחר שתנשא(!).

כנראה שהם מקבלים מידע מהרבנות או משרד הפנים,ואז הם סבורים שהזוג הצעיר יזדקק לקורת גג כלשהיא,וסביר להניח שיהיה להם מקלט טלוויזיה.

אני קיבלתי שוברי תשלום מיד לאחר החתונה,ולאחר שהוכחתי להם שהבית שלי היה עדיין בור בעומק 10 מטר קיבלתי פטור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מדובר בחבורה של מאוסים בשירות המדינה...הם "שולחים לחמם על פני המים" בשיטת "מצליח", יש כאלו שנופלים ברשת והרוב לא.

פעמיים בחיי קבלתי מכתב על שמי מרשות השידור בבקשה לתשלום אגרה.

משהו חשוב לגבי אגרה- היא משולמת לפי בית אב, כלומר כל בית משלם פעם אחת ולא לפי כמות הטלביזיות.

הפעם הראשונה היתה לפני 6 שנים אחרי השחרור מהצבא, 3 חודשים אחרי שקניתי טלביזיה חדשה. מסתבר שיש חיסרון בלקנות טלביזיה במקום מסודר משום שמקום מסודר מעביר את פרטי הקונה לרשות השידור...הוא מחוייב לעשות כך על פי חוק.

לא היתה לי ברירה...פיניתי יום שלם וניגשתי למשרדי הגביה בת"א, תור מטורף, ערסים מזדקנים מיוזעים ומסריחים שצועקים (מבין אותם).

אמרתי לרשות השידור שאני גר בבית יחד עם ההורים ולכן אני לא צריך לשלם אגרה, הם התרצו ונתנו לי פטור.

אתמול קבלתי מכתב פעם שניה, שוב פעם אגרה לשנת 2006, הפעם הגיעו אלי כנראה בגלל שהתחתנתי לפני חצי שנה. כל עוד אין לי בית על שמי...יש סיכוי שאני אקבל פטור, הכתובת שלי במשרד הפנים עדיין הכתובת של ההורים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

..

אולי, אבל אני מוכן להתערב איתך שהם משלמים פחות ומקבלים יותר ערוצים.

בנוסף - אותי הכי מעצבן לראות פרסומות במשחקי כדורסל. הם קוראים לזה "תשדירי שירות". פעם זה אכן היה תשדירים אינפורמטיבים אבל לאט לאט זה הפך לפרסומות, בהתחלה ל"טוטו שמקדם את הספורט בישראל" והיום ל"קלאב הוטל לוטראקי יוון, קלאב הוטל רודוס יוון וקלאב הוטל השושנים בעזה".

ואם הפרסומות לא מעצבנות לכשלעצמן - לא מעט פעמים הם נוגסים שניה או אף סל מהמשחק עצמו.

אז כן - אין תמורה לאגרה.

פורסם

כמו הגבלת המהירות בישראל.

חוק עתיק , מיושן , כולם מתלוננים עליו , אבל אף כלב לא טורח לייצר לחץ ציבורי נגדו , ולא מועיל לאף אחד חוץ מלקופת המדינה וכמה פיגורות שנהנות מהכסף.

פורסם
3 חודשים אחרי שקניתי טלביזיה חדשה. מסתבר שיש חיסרון בלקנות טלביזיה במקום מסודר משום שמקום מסודר מעביר את פרטי הקונה לרשות השידור...הוא מחוייב לעשות כך על פי חוק.

נגעת בנקודה, שאותה רשמתי בהתחלה, אז יש אמת בסיפור?

אני נמנע מלקנות טלוויזיה בכרטיס אשראי בגלל אותה שמועה.

ולבחור הראשון, אני לא באמת מחפש לשלם אגרה, אני אשמח לדעת על פי מה הם מחליטים שמעכשיו אני צריך לשלם.

פורסם

ביום שבו תהיה לנו טלויזיה ציבורית ברמה של המדינות האלו - אני אהיה הראשון בתור לשלם. כיום מדובר ביצור מעוות ומגודל שמוצץ כסף ומייצר סחורה נחותה.

כל המטרה של האגרה היא שהערוץ יהיה מנותק מתקציב ממשלתי וינהל את כספיו בעצמו כך שלא יהיו עליו לחצים מטעם השלטון. מה שקורה היום הוא שמדובר בערוץ שכן מחובר לממצצה של השלטון, ולא מייצר תכנים איכותיים ללא מורא הרייטינג, אלא לסתם ערוץ שנגרר אחרי 2 ו-10 בחוסר הצלחה משווע.

תנו לי BBC ואני משלם.

עד אז - שיחפשו אותי.

גילוי נאות - מזה כחצי שנה אני בכלל לא מחובר לכבלים, לווין, אנטנה או כל מקור אחר שבכלל מאפשר לי לראות מה משחררים הערוץ הראשון והערוצים המסחריים לגללי האתר. מומלץ בחום.

עריכה - מחיטוט קצר באתר שלהם שהלינק שלו ניתן באחת ההודעות, משעשע לגלות שחצי מהשאלות והתשובות שם מגובות בפסקי דין ובג"צים שהגיש כנגדם ככל הנראה כמעט כל אזרח שאכפת לו. יש להם אפילו דף מיוחד לפסקי דין ובג"צים.

איך אני מת על כאלו מוסדות. חבורה מתועבת של עלוקות עצלניות. ממני הם לא יראו שקל.

• תוכן חדש...