Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה סוחרי הרכב משקרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכם.

במסגרת חיפושי אחרי סיטרואן ג'מפי (כמו שכבר קראתם לא מזמן...) במצב מצויין,עשיתי לעצמי כלל.

לסוכנויות רכב,אני לא נכנס.

עד היום ראיתי כבר עשרות מכוניות.כולם נפסלו על הסף,אפילו ללא בדיקה.

פגיעות שלדה,חלודה והתעללות נוראה הם נחלת רוב הרכבים האלו לצערי.

הגדיל לעשות אותו אחד ,יד ראשונה שבטלפון מסר שאין פגיעות שלדה,אך כשהעפתי מבט לחיבורי הקורות וראיתי את ההלחמות,הוא אמר שהוא לא זוכר את זה...

עד היום.

למעשה אתמול,כשראיתי את המודעה הזאת.

על פניו נשמע מאד מפתה.

אני מרים טלפון לבעל המגרש,שנמצא בת"א (למרות שבמודעה רשום חולון.)

אני מבהיר לו אלף פעם שאני מירושלים,ואין סיכוי שאני נוגע ברכב עם פגיעת שילדה או בעיות אחרות.וגם לא ברכב ללא ספר טיפולים.

אז שיחסוך לשנינו כאב ראש ולי נסיעה מירושלים אם הוא יודע על בעיה.

הוא מצידו מבטיח לי אלף פעם שהרכב נקי,יד ראשונה מבחור פרטי,בובה שמור ומטופל.

מגיעים הבוקר.

איפה האוטו?

בדיוק בשטיפה.

מחכה - אחרי חצי שעה מגיע רכב נוטף מים ומבריק כמו ראי.

פותח מכסה מנוע,הכל מבריק כמו יהלומים.

חשוד.

איפה ספר טיפולים?

אה זה? לא מצאנו כי הרכב חברה מליסינג.

מה? לא אמרת יד ראשונה מפרטי?

כן אבל זה נהג אחד כמו פרטי.

אוקי - שקר ראשון.

מסתכל על חיבורי הקורות מקדימה,מגלה פגיעת שלדה עצבנית.

הבחור משחק אותה המום.

עוד מבט מתחת לשטיחים,מגלה חלודה שלדעתי מגיעה עד הצד השני.

החלודה נמצאת גם על הכנף הקדמית בצד הנהג - ומוסתרת בחובבנות עם ספרי צבע לבן מקנה ובנה.

בקיצור - הרכב אכל תאונה קשה מקדימה ומהצד,עם פגיעת שלדה.

הבחור מתיישב ומכה על הראש.

הוא חשב שהוא נופל על פראייר שיתלהב משטיפה.

מבט נוסף,3 מטר מקדמת הרכב חושף דלת נהג עקומה.

מבט על הצירים מגלה שכנראה נפגע העמוד.

פנים הרכב קרוע,מושבים קרועים,גג שרוט ומטונף וכל הפנים שרוט ומלוכלך.

אני מסתכל עליו,מסתובב והולך.

תאמינו לי.עד עכשיו אני לא מבין כמה חמור אפשר להיות.למה לשקר למה?

מה זה נתן לו?

הרי האמינות שלו זה הדבר הכי חשוב לו לא ככה?

מגרשי הרכב,לא בשבילי.

תודה.

untitled.JPG

פורסם

לא שאני בעד שקרים ורמאויות אבל-

הרבה מאוד מאותם מגרשים הם מקושרים אחד לשני ולכן הרכבים עוברים ממגרש למגרש ומסוחר לסוחר.

לא תמיד הסוחר יודע וזוכר את הפרטים של כל רכב ובטח שלא את ההיסטוריה. צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שסוחר קונה את הרכבים בזול ולכן ,אלא אם כן מדובר על רכב ללא ביקוש, אז מדובר ברכב עם:

*הסטוריה של השכרה,משהב"ט,משטרה,חברה וכו'

*רכב לאחר תאונה

*רכב לאחר בעייה מכנית גדולה (מנוע,גיר מחשב וכו') שתוקנה (לא תמיד במקצועיות) בזול.

יצא לי פעם להיכנס למגרש בראשון כדי לראות ZX וולקן. בטלפון אמרו לי יד 3 עם 165000 ק"מ. המחיר היה נמוך, אז החלטתי לנסוע ולבדוק לעומק. כשהגעתי למגרש הרכב היה כבר יד 4. הסתכלתי קצת מסביב וביקשתי לראות את הרישיון המקורי של הרכב. עלינו למשרד ואז התברר שהרכב יד 6.

לא צריך לשלול את האופציה של לקנות מסוחר . צריך פשוט להיות מאוד מאוד זהיר ולוודא כל דבר.

אסף

פורסם

למה הם משקרים??

כי הם רוצים להרוויח המון כסף מקניית אוטו פגום בזול ומכירתו במחיר יפה לכיס. פשוט יש אנשים שלא איכפת להם לרמות אנשים אחרים בשביל לסיים את החודש עם משכורת שמנה.

ואתה צריך להגיד תודה שלפחות אתה יודע איך לקנות מכונית.

בטוח המכונית הזאת בסופו של דבר תגיע לאיזה בן אדם תמים שלא מבין כלום ויחשוב שהוא קנה מציאה.

יוגב

פורסם

לא תמיד הסוחר יודע וזוכר את הפרטים של כל רכב ובטח שלא את ההיסטוריה.

אז מה אתה אומר?

הבנאדם לא זוכר את הפרטים אז הוא יושב וממציא?

וד"א - הרכב הזה הוא מבוקש ביותר.

הטובים נחטפים אחרי כמה ימים.

הטובים פחות לוקח להם שבוע עד שבועיים.

לכן קשה כל כך למצוא

לכן חרגתי ממנהגי ופניתי למגרש.

טעות,טעה,טעינו

פורסם

OK. בוא תקשיב קטע דומה.

דיגיטל דיל באשדוד. מודעה על אוקטבה יד 1 עם 97K קילומטר. מנוע דיזל. שנת 2003. (הממוצע הוא 200K)

הרכב הוא הדגם המפואר. והוא יד ראשונה פרטי.

בטלפון. גם. אני מגיע מירושלים. הרכב חייב להיות עם מסמכים. וכו.

מגיעים. הרכב נקי. הדש בורד מכוסך מדיבוריות (אני ספרתי 5 מקומות שונים של דיבורית (בערך 17 חורים)

אין מגנזיום. אין בקרת שיוט (הרכב אמור להיות הדגם המפואר.).

המוכר. אומר זה הרכב המפואר. (מראה את הרשיון רכב). ומתחיל. אני מבין במכוניות. זה המפואר. אתה לא מבין וכו.

OK. איפה המסמכים? אין לי אותם. לא קיבלתי. ואני לא יכול להוציא אותם. אני מתקשר למוסך סקודה ומבקש לדבר עם אחראי שם. אני מסביר את המצב. ומבקש לדעת על הרכב לפי מספר הרכב. מתחילים. הרכב הוא ליסינג.

המוכר מופתע. ואז. הוא נכון. ליסינג, לנהג יחיד. (אז למה 5 דיבוריות) הרכב אחרי תיקונים. ובעיות וכו.

בקיצור. הבנתם את הקטע.

וזה היה כשעה. כך דבר אחר דבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הלכנו אני ואחי לסוכננות פולקסוואגן בראשון לקנות רובר ממחלקת הטרייד אין שלהם הבנאדם מתחייב לנו על הכל מסתכלים פנים הרכב הכל שלם ונקי ומסתכלים מבחוץ האוטו יפיפה פרט לנגיעות פח קטנות ולא משמעותיות ... הולכים לבדיקה מגלים כי האוטו עבר קצה שלדה הוא החזיר לנו את הכסף של הבדיקה ... למה להם להפסיד ככה כסף אני לא מבין?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הוא ממציא כי אם בטלפון , או יותר גרוע כאשר אתה נמצא אצלו במגרש תשאל אותו פרטים לגבי האוטו והוא יתחיל לגמגם שהוא לא בטוח או לא זוכר אז אתה תחשוב שהוא מתחמק ותברח משם.לפי דעתי זה טעות לחפש רכב שיש לו ביקוש גבוה במגרש. רכב כזה מגיע למגרש רק בגלל הסטוריה רעה, תאונה או מצב מכני בעייתי. אם הרכב היה טוב הוא היה נמכר בקלות ע"י הבעלים במחיר מחירון ולא לסוחר בהפסד.

פורסם

אייל , כדאי שתפנה בבקשת התלוננות על המודעה ל - YAD2 , יש אפשרות כזו בדף הפרסום .

הם יכולים גם לחסום פרסומות שמכילות את השם שלו / מס' הטלפון - לא יעזור בהרבה , הוא יכול לפרסם במקום אחר - אבל עדיין משהו .

פורסם

אייל, העתק בבקשה את ההודעה שלך לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12137&page=1&pp=15

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...