Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר ראשון, שלום, אחרי הרבה מאוד זמן בתור משתמש שקט, ואחרי שעברתי בערך על כל הארכיון החלטתי לשאול שאלה, ואני מאמין שיעזרו לי בפורום הזה..

אני סטודנט בן 24, יש לי כבר 3 שנים פונטו ספייס (מליסינג), חסכתי כסף והחלטתי לשדרג את עצמי.

בהתחלה חשבתי לכיוון של משהו ספורטיבי, אבל אחרי שקראתי את כל ההערות ירדתי מזה, כי למרות שיש לי כסף להחזיק אוטו, כנראה שעדיף לא להיכנס להוצאות של אוטו ספורטיביף במיוחד אם הוא לא חדש.

ההתלבטות היא האם למשוך קצת את התקציב וללכת על פולו חדשה (90,000), שלא מצאתי שום הערות עליה בחיפוש, מבחינת דלק (ברור שלא כמו הפונטו, או שאני טועה), מבחינת אמינות, מחירי טיפולים וכו'.

ראיתי שממליצים על היפניות הקטנות, לי אישית, הן ממש לא עושות את זה, אז בבקשה אל תמליצו עליהן.

אני חייב לציין שההערות היחידות על הפולו היו שהיא משעממת מבחינת נהיגה, אבל אני אוסיף שאני ממש מבסוט מהפונטו 60 כ"ס שלי..

המלצות אחרות באות בחשבון, רק שאם זה לא רכב חדש, אני לא מתכוון להוציא כזה סכום.

תודה!

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מה עם יאריס TS משומשת? לא חדשה לחלוטין, אבל יחסית חדשה. עדיין באחריות, נכנסת לך בתקציב. (וכן אני יודע שהיא יפנית וביקשת לא יפנית)

אם כי לא ממש ברור מה הצרכים שלך, תפרט יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על התגובות,

ביפניות הקטנות התכוונתי לדייהטסו/סוזוקי/ניסאן הקטנות החדשות.

הייתי הולך על היאריס T,אבל כמו שאמרתי, אם זה יד שנייה - אז התקציב לא יעבור את 60-65K.

חוץ מזה שהיא מכונית שמוגדרת ספוטיבית גם מבחינה מכנית לא? (טיפולים יותר יקרים, חלפים יותר נדירים, או שאני טועה?)

השימושים : עירוניים בתוך ת"א בעיקר, מדי פעם לוקחים את האופניים לבן שמן/כרם מהר"ל/צובה..

בד"כ אני נוסע לבד, לפעמים עם עוד מישהו.

אז לאף אחד אין דעות על הפולו החדשה? והפולו 16V לאיזה מהן התכוונת? כי את הדגם עם הפנסים העגולים אני לא מתכוון לקנות, אולי אחד לפניו.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

למה לא לקנות משומש ב-90K?

תקנה יאריס TS בת שנה וחצי, עם אחריות לעוד שנה וחצי, לא מדובר ברכב מיוחד הטיפולים לא יותר יקרים, והגיוני שגם החלקים לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אוהב למשוך עיניים..

ולגביי למה לא לקנות יד שנייה, אולי אני קצת old-school, אבל לדעתי עדיף חדש עם "ריח של ניילונים" ב90K וככה גם אבא שלי יעזור לי קצת, ואז כל פעם שנגמרת האחריות מחליפים אוטו.

ולא אוטו שאני לא סגור על מה עבר עליו, ויש סיכוי שאני אפול, אז בכל מקרה אם לא חדש אז התקציב הוא 65K.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

מיאטה = עלויות מוגברות (לא הכי חסכונית בדלק, פוטנציאל לונדליזם בגג, ועלויות ביטוח מופרעות לגמרי עם דרישות מיגון פסיכיות).

יאריס T בעיקרון לא אמורה לעשות בעיות מיוחדות, זו בסה"כ טויוטה עם כל מוניטין האמינות, ועם מנוע 1.5 אטמוספרי, לא בדיוק מתכון לאחזקה יקרה. חסכונית בדלק.

לגבי חדש - יש כל מיני אפשרויות.

שים לב להנחה של "חבר" (שאם תברר קצת כנראה שתוכל להשיג...) על סיטרואן C3 חדשה, מקבלים רכב מאובזר מאוד במחיר די אטרקטיבי של קצת יותר מ-100K.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...