Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

יש לי מערכת יחסית טובה למערכות היוקרה. SQ & SPL

להל"ן פירוט המערכת:

1. רמקולים: Components Cerwin Viga IT 4" 100RMS +בקרוב TYPE RF X162s Component 100RMS ROCKFORD + Rockford FRC 75RMS

2. מגברים: א) T8004 800RMS Rockford + ב) מגבר McIntosh M4000M 1000RMS 6-channel עלות בחו"ל 16000$ בשנת 1999!!!!!

3. סאב: Rockford Fosgate (PL1-212) 12" 600RMS

4. רדיו דיסק: Alpine 9855R

5. DVD JVC kdavx1

6. מסך LCD: מסך 8" תקרתי

7. קבל: Rockford 1 Farad

8. מעבד צלילים: 3Sixty Rockford fosgate החדש ! אני קונה ביום ראשון (אם יש המלצות לגביו אני אשמח)

השאלה היא_ אני מעוניין להתקין את המערכת בפג'ו 206 אבל!! מגבר המקנטוש לא נכנס בתיבה ואפילו ברכב משפחתי לא יכנס אז אני מקפל את הכסאות האחוריות ומשתמש בכל המרווח שנוצר. אבל איפה אוכל להתקין את המערכת ובשילוב עיצוב פנים, תיבה ותאורה ..

אגב.. אני מתקין אצל ששון התותחחח .. אבל עיצוב אני מחפש מישהו.

חיפשתי באנטרנט אבל לא מצאתי חנויות כאן בארץ..

אנא עזרו לי עם הידע שלכם.

אם יש עצות לגבי המערכת כמו שיפור, שדרוג, תוספות אני אשמח לקרוא.

תודה מראש..

רמקולים + סאב.JPG

רדיו דיסק.JPG

מגברים.JPG

פורסם

למה לך אלפיין וגם המעבד של רוקפורד אני לא מבין את ההגיון? סתם עוד מעבד צליל? אני חושב מספיק לך אלפיין אחד..:idea: וDVD למה להראות לאנשים שיש לך תמונות זזות ברכב? אולי אם זה היה מעבד צליל וגם דיוידי כמו של אלפיין יענו מסך נגיעה ענק לכיוונים וכו' זה דבר..:idea:

והטיפאר של רוקפורד הוא לא הכי טוב שיש יש לך פוקל אוטופיה ב15 אלף שקל זה סט מטורף יש לך עוד סטים מטורפים בשוק אבל אני לא ממש זוכר פרטים חח אפילו האלייט שעולה פחות מחצי סכום האוטופיה נישמע מעולה ..ואם כבר קונים קומפוננט ידידי שומעים לפני זה ואז קונים בשום פנים ואופן לא ליקנות בלי לישמוע...

סאבים של רוקפורד מצויינים אבל בסכומים כמו שלך יש IDMAX או JL סאבים מטורפים...:idea:

פורסם

שבת שלום! :)

קודם כל - תתחדש ותהנה! :)

שנית - בסכום שאתה משקיע, לדעתי, כל ההחלטות שעשית שגויות לחלוטין!

כל הסטים והרכיבים שהזכרת לעיל הם באמת מעולים ואיכותיים, אבל לא שווים את המחיר שלהם ולא מצדיקים השקעה כמו שאתה משקיע!

אני הייתי ממליץ לך לרכוש סט קומפוננט קדמי, 3-Way כמובן, מבית Tymphany. בין כל פסי הייצור שלהם ישנו פס ייצור שנקרא ScanSpeak. רבים מכאן ומכל העולם למעשה יאמרו לך שזה פשוט המותג שקיים כיום בשוק! הרמקולים שלהם מתרגמים את אותם אותות חשמליים לגלי קול בצורה הכי ריאלית, נאמנה ואיכותית שניתן! אגב, דע לך שחברות היי-אנד, כדוגמאת ג'נסיס אודיו, משתמשות ברכיבים האלו בסטים שהן מרכיבות. בעקבות כל אלו - אל לך לדאוג שאתה קונה רכיבים לא מוכרים!

קישור לאתר הבית הרשמי של חברת Tymphany: http://www.tymphany.com.

בנוגע למגברים. לדעתי, המגברים של רוקפורד מעולים. לא שמעתי על החברה הזאת McIntosh, כך שאני לא ממש יכול להביע חו"ד. מה שאני כן יכול לאמר לך זה שהשקעה כמו שלך לא דורשת שתי מגברים, אחד לסאב ואחד לקומפוננט, אלא ארבעה מגברים. אם היה לי את התקציב שלך? לא הייתי מוכן להתפשר על פחות מ-Tri-Amping להזנת הקומפוננט ומגבר נוסף לסאב! ואני בטוח שהמון יסכימו איתי כאן!

בנוגע לסאב. כמו שאמר אדי - הסאבים של רוקפורד מצויינים, אבל שוב - לא מצדיקים את ההשקעה שאתה מכניס כאן! אני הייתי ממליץ לך על 12W7 מבית JL Audio. זה פשוט הסאב הכי איכותי שיצא לי לשמוע עד היום!

שמתי לב שאתה קונה DVD לחוד ורדיו-דיסק לחוד. למה לך? לאלפיין יש שילוב של שנייהם! חשבת אולי לרכוש אותו? ברר לגביו, DVA-9965R.

בנוגע ל-3Sixty. לדעתי הוא מיותר לחלוטין, גם למערכת שהצעתי לעיל וגם למערכת שאתה מעוניין להביא! למערכת שהצעת, האלפיין יסתדר מצויין ויפיק תוצאות מעולות בכוחות עצמו, ללא כל עזרה מה-3Sixty. למערכת שאני הצעתי כאן אתה חייב פרוססור יותר חזק. יחידת הראש שלך לא תוכל להסתדר לבד עם כל המגברים\הרכיבים האלו. לאלפיין יש פרוססור נורא טוב, ה-PXA-H701. ברר לגביו, אם אתה מעוניין.

בכל ההצעה שהבאת כאן, לא ראיתי אף לא רמז קטן בנוגע לאיטום הרכב! במידה והרכב שלך לא אטום, אני מציע לך ב-ח-ו-ם לאטום אותו! אין לך מושג עד כמה זה ישפר את איכות השמע בתוך הרכב, זה פשוט עושה נפלאות!

מיותר לציין שבניות הן דבר חובה! לא חשוב באיזה רכב אתה מתקין וללא קשר לאיזו מערכת את מתקין בו - בניות תמיד יעזרו, הן לאסטטיקה והן לאיכות השמע!

למעשה, זהו זה! :)

בברכת כל טוב - אריה! :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

אני חושב שעם הסכום הנ"ל אפשר להרכיב מערכת איכותי בכמה רמות ממה שאתה הרכבת.

דבר ראשון בנוגע ל 3Sixty סתאם ביזבוז של כסף אם אתה מחבר בתור HU את ה 9855R תאמין לי שלא חסר שם אפשרויות.

אם אתה רוצה גם DVD באוטו , אני אומר שתלך על האלפין 9965 \ 9861 (החדש) שניהם גם נגני DVD וכל תוכל

לחבר אותם למסך שלך ולחסוך את הקנייה של ה JVC .

ולגבי האלמנטים , כמו שאדי אמר , בסכום הזה אפשר להביא אלמנטים הרבה יותר מוצלחים מהרוקפורד.

סטים של : הרץ , פוקל , מורל , DLS , זטק בקיצור לא חסר - חשוב שקודם תשמע את הסט שאתה קונה - לפני שאתה קונה אותו !

לגבי הסאבים גם : JL , IDMax , הרץ אטון וכו ... כנ"ל כן לגבי השמיעה - לפני שאתה קונה תשמע !

עכשיו דבר אחרון , אם יש לך כזה סכום שווה לך להשקיע באיטום הדלתות + בניית פודים (דבר מאוד משמעותי בפיזו

206 שהרמקולים יושבים בכיוון של הדש)

שיהיה בהצלחה 8)

פורסם

לידע כללי

פיוניר dex-p9 יתן לו יותר אפשרויות שליטה על חיתוכים\מגברים.

אבל אל תתנו לי להפריע :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה חברה על החוות דעת .. עזרתם מאוד.

רציתי להזכיר לכם.. מה שעלה לי במערכת הוא מגבר המקנטוש היוקרתי והשאר קניתי אפילו במחיר מוזל..

לגבי ה- DVD היה לי לפני שקניתי את ה- ALPINE והייתי מת שיהיה לי DVD של ALPINE ..

לגבי מעבד צלילים תודה על העצה זה נתן לי סימן .. אבל שמעתי את ההבדל עם מעבד צלילים ובלי מעבד צלילים - בקיציר עם מעבד צלילים זה משהו שונה לגמרי ומרים את הבמה של הסאונד ונותן הבדל משמעותי. לגבי רדיו דיסק ALPINE עם הקרוסאוברים שלו אני חושב שאתם צודקים שזה לא יהווה הבדל משמעותי אבל אני אבדוק יותר.

מחר אני רוצה לקנות את הזוג X162S ואני הולך לשמוע קודם .. אבל אם יש לכם עצות לגבי רמקולים טובים ברמה עד 4000 לזוג אז תציעו לי ותגידו לי לאיפה לפנות.

לגבי איטום שכחתי להגיד לכם שיש לי ערכה ואני מוסיף עוד לדלתות ..

לגבי התמונות הזזות ברכב.. זה לחברה שלי ולא בשבילי..

פורסם

גם אני חושב כמו corwin בסכום כזה כדי שתדבר עם מיקצוען ותברר מה עלות התקנה של ציוד כזה ביגלל הנפחים שהציוד דורש שמעון מסאונדסטורם באמת מיקצוען ולא ידחוף לך מה שלא צריך בניגוד לאוטופרט מה שכן ההתקנות שלו סופר יקרות וגגם האיכות בהתאם!!

תיתחדש ובהצלחה

http://www.soundstorm.co.il/

:fadein:
פורסם

אני יודע שאני לא מחדש כאן לאף אחד , אבל אחרי שראיתי מה הם עושים שם (בפעם הראשונה) אני חייב לומר שהם

מ-ט-ו-ר-פ-י-ם :shock:

איזה יופ של עבודה , זה בטח עולה הון תועפות ..

ובכלל טוב לדעת שגם אצלנו בישראל הקטנה יש מי שעושה עבודות יפות כאלה .

הכוונה לSOUNDSTORM כמובן .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי רק בעייה אחת עם המפרט (אני לא אתן חוות דעת על המוצרים),למה אתה משתמש ברדיו דיסק אלפיין ומתקין עוד רדיו דיסק(dvd)?!?! ה avx1 הוא hu לכל דבר ולא dvd חיצוני!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

כי יש לו 38000 שקל, והוא חושב להשתמש על האלפיין בתור פרוססור במקום להביא פרוססור נפרד ? :\

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עם כל הכבוד , לי הבחור נשמע כמו ילד קטן שכתב הודעה שטותית. אני בספק אם הנאמר בהודעה נכון.

למען הסר ספק - אני לא מקנא , אני ממש לא הטיפוס - אם יש לך , בבקשה - אבל אני הייתי רוצה לראות תמונות של "מערכת ב38K" לפני שאאמין לזה.

פורסם
עם כל הכבוד , לי הבחור נשמע כמו ילד קטן שכתב הודעה שטותית. אני בספק אם הנאמר בהודעה נכון.

למען הסר ספק - אני לא מקנא , אני ממש לא הטיפוס - אם יש לך , בבקשה - אבל אני הייתי רוצה לראות תמונות של "מערכת ב38K" לפני שאאמין לזה.

אני די מסכים ואם לשים לב אז יש שם די הרבה רוקפורד(שלהגיד תאמת אם אני הייתי בונה מערכת בכזה סכום זאת הייתה אחד מהחברות האחרונות שהייתי חושב אליה)

ליאור

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני ספרתי שם 10 ערוצי הגברה.:shock:

כל מה שאולי יהיה מותקן זה סט של רוקפרד TRF+ סאב כפול של P1 בתיבה של רוקפורד(WTF:shock: , לשים את הג'אנק הזה על מגבר מקינטוש?).

מי שקונה מגבר 6 ערוצים של מקינטוש(ומשלם מחיר של אונס קבוצתי...{לא עולה יותר מ2000-2500 דולר}- יודע מה הוא עושה, ורוב הסיכויים שהיה מתקין מגבר מונו על סאב.

וגם לא היה מתקין 2 HU אחד בשביל אודיו ואחד בשביל מולטימדיה כאשר ניתן לשלב בינהם...

קיצר, חשבתי שהחופש הגדול נגמר כבר, אבל כניראה שטעיתי.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...