Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות מליגת SEAT MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפו שזה מה שיהיה?

זוהי חניה ציבורית, האנשים היחידים שיכולים להפסיק אתכם, אלה החבר'ה במדים. תאמין לי שאם היה ניגש אליכם סדרן (אם הוא לא היה נהרג בדרך), ומבקש מכם להפסיק, לא הייתם מפסיקים. כי מי זה בכלל הסדרן, מה הוא חושב שהוא?

אני לא מבין אותך ידידי. אני חושב שבתור אחד שכן "עשה", אתה לא צריך להצדיק את עצמך, או את שאר האנשים.

דברים כאלה לא רצויים בחניה של אירוע מוטורי, ובטח ובטח שלא בחניה שלא ליד אירוע מוטורי.

רוצים להתנסות עם הרכב, תגיעו לקורס/תחרות/אימון מוסדר, עם הדרכה. תאמין לי שאתה תלמד הרבה יותר מאשר מה שעשיתם שם היום.

!AWDSOME

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אירגנו אירוע כנראה היו צריכים לקחת את זה בחשבון

אני לא מצדיק את עצמי ואף אחד שם אני מדבר רק בשם עצמי , אני לא רוצה \ צריך את הקורסים האלה

אני גם לא עושה את זה על הכביש ולא יעשה

וואלה אם פגעתי במישהו מצטער

פשוט רציתי לעשות משהו שלא עשיתי אף פעם על משטח טוב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כן הרי זה ברור שאם יש מגרש חניה ריק אז צריך לעשות צלחות...:roll::nono::puzzled::screwy::screwy:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה היה על המשטח המיוחד הזה שהוא חלק ...

ומן הסתם כשאנשים יראו את זה (במיוחד נערים) הם ירצו לנסות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני בן 17.5, הייתי שם בMDC הקודם עם הרכב שלי ואפילו עם 2 ידידות... והאמת עברתי ליד זה ואפילו לא חשבתי על "לנסות".

מה נסגר איתך? זה שיש משטח החלקה במקום לא אומר שכל אחד יכול סתם ככה לעלות עליו.

בדיוק כמו שאתה יודע לנהוג לאט ליד גן ילדים בשעה 12 כשהם כולם יוצאים (וחסר לך שלא), אתה צריך לדעת שהמשטרה מחפשת את הדברים האלה. ובגלל שאנחנו מנסים לקדם כאן את הספורט המוטורי כספורט מאורגן ומקצועי, ההשתוללות חסרת הטעם הזאת היא בדיוק ההפך ממה שהקהילה מנסה להשיג.

להבא, תמנעו מזה!

כמו-כן יש לי משהו חשוב להגיד!

למפגר שנסע במאזדה 323F דגם "ערסמוביל" במהירות של 50-60 בתוך המתחם וכמעט דרס 3 ילדים בדרך.

מה לעזעזל חשבת שאתה עושה טמבל?!@#

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למפגר שנסע במאזדה 323F דגם "ערסמוביל" במהירות של 50-60 בתוך המתחם וכמעט דרס 3 ילדים בדרך.

מה לעזעזל חשבת שאתה עושה טמבל?!@#

הגזמת. הוא עדיין לא ברמת התפתחות שמאפשרת לו לחשוב.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זה לא האוטו - זה הנהג :lol: .

ועכשיו רגע של רצינות - אין ספק שהברקסים והסטראט עזרו, אבל הצמיגים החדשים היו הגורם המכריע.

חוץ מזה, המסלול התלבש טוב על צורת הנהיגה שלי - לעצום עיניים וללחוץ כמה שיותר חזק על הדוושה השמאלית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

השמאלית ? :p

פעם הבאה נסה את הימנית!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באמת אירוע מצויין,מכל הבחינות!

היו כמה ליצנים שהשתוללו,בין אם זה עם אופנועים ובין אם זה סתם ''מחפשי פוזה''.

ברמת העיקרון,היה כיף של שישי.

מחכה כבר לליגת 2007!

פורסם
השמאלית ? :razz:

פעם הבאה נסה את הימנית!

כולם לוחצים על הימנית - אני חריג, לוחץ על השמאלית.

בקיצור, יצאתי חומוס :shock: (לא ברור איך דיסלקט כמוני זוכר לאן לסוע).

פורסם
זה לא האוטו - זה הנהג :lol: .

ועכשיו רגע של רצינות - אין ספק שהברקסים והסטראט עזרו, אבל הצמיגים החדשים היו הגורם המכריע.

חוץ מזה, המסלול התלבש טוב על צורת הנהיגה שלי - לעצום עיניים וללחוץ כמה שיותר חזק על הדוושה השמאלית.

חשבתי בכלל יש לך אוטומט :lol: , אז אולי לחצת כל הזמן על הברקס, ככה יצאה לך התוצאה שיצאה.

נראה שהיה שמייח, בסוף לא הגעתי לצערי.

מה שעוד יותר מצער זה לשמוע ילדים מתלהבים כמו מר ניסאן שלנו וחבריו...אתם מוציאים שם רע לכל חובבי הספורט המוטורי ובסוף אנחנו מצטיירים כחוליגנים.

פורסם
חשבתי בכלל יש לך אוטומט :lol:

אפילו לא בצחוק...

• תוכן חדש...