Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות מליגת SEAT MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתנו למי שרוצה?

כל מי שניסה לעשות רושם או משהו כזה, קצת הגזים לדעתי. סיכנתם אותנו, המשתתפים בתחרות, הוצאתם לעצמכם שם רע.

מה נסגר איתכם אנשים, זוהי חניה שרכבים חונים בה ואנשים הולכים בה.

!AWDSOME

פורסם

תשמע CAVEMAN

אני אישית לא עושה כאלה דברים ביומיום , וזה משטח מיוחד אז ניסיתי כמה פעמים והיה סבבה

קטע של רושם ? לא יודע (אני מדבר על עצמי אישית) לי אין ממש את מי להרשם הייתי עם חבר באוטו המסכן שלי (ניסאן סאני 93)

שמע בעקרון זה היה למי שרוצה

בקשר למשתתפים בתחרות , לא הבנתי איך זה קשור אחד לשני

והחניה הייתה קצת רחוקה מהמסלול הזה...

היה כיף ושווה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא עליתי על המגרש החלקה,אבל ראיתי את הביצועים שם וזה היה יפה מאוד,במיוחד האלפא מודל 83 שעשה צלחות יפות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
שמע בעקרון זה היה למי שרוצה
איך הגעת למסקנה הזאת ?

כן, זה היה מגרש ריק.

לא, אף-אחד לא תכנן/רצה/אישר שאנשים ישתוללו שם.

זה מסוכן, זה לא נראה טוב ולא מוציא אותנו טוב. אם אתם חייבים להשתולל על תעשו את זה ליד אירוע מוטורי שמנסה להעלות מודעות ולשפר את התדמית שלנו.

אם אתם חייבים אתם מוזמנים בכיף להשתתף בתחרויות.

ניר

פורסם

אין כזה דבר למי שרוצה.

אני ממש לא מאמין שאחד הסדרנים של מסלולים, הגיע ואמר: "חברה, יש לנו כאן משטח פנוי בחניה, אתם מוזמנים להשתולל".

זוהי חניה, חניה לכל דבר, בדיוק כמו חניה במרכז ת"א. מה שאתם עשיתם שם זו התפרעות.

כמו שרשם ניר, אנחנו מנסים לעורר מודעות לספורט מוטורי תיקני בארץ, והדברים שעשיתם שם פשוט מביישים.

רוצים לעשות את מה שעשיתם שם, לכו למקום אחר. כזה שרק מאנשים לחלוטין, שבו אתם לא מהווים סכנה לאף אחד, ולא מביישים אף אחד.

!AWDSOME

פורסם

אז יש מה שנקרא תכנון

מה הם לא צפו שזה מה שיהיה? כמו שחסמו את הכביש שם ישר (בכניסה שישבו הסדרנים האלה והיה צריך לפנות שמאלה לחניה

ככה היה אפשר לשים שם לפחות איזה מכשול וסדרן אחד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...