Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 15,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כפי שחלקכם יודעם...

המיצובישי היקרה לליבי כ"כ הלכה לפירוק לאחר תאונה מחרידה שיצאתי ממנה חי במזל רב. עכשיו אני צריך רכב אחר בתקציב מאוד מצומצם אבל חשוב לי אמינות, לא חייב רכב ספורט ומבחינתי אין רכב ספציפי שאני רוצה, רק דרישה קטנה, הגה כח...

בלי זה קשה מאוד.

התחלתי היום לחפש רכבים, ופשוט הגעתי למסקנה שאין לי מושג מה אני מחפש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אולי כי אני לא מכיר את הרכבים, חשוב לי שהאוטו לא ייראה רע ולכן לא מסתכל על ג'אסטי ושרייד או סייפט

מישהו יכול להמליץ על רכב חסכוני ואמין שעומד בקריטריונים?

בתודה מראש למגיבים - אלכס השבוז...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

פורסם

אוטומטי או ידני ?

קטן או משפחתי ?

נוסע בפקק או במרחבים ?

המלצת הפורום הסטנדרטית לאוטו שנראה טוב ב 15,000 ש"ח היא פיז'ו 306 1.4 ידנית.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

כעקרון אין מבחינתי הבדל, בין מכונית גדולה\קטנה\ אוטומט\רגיל, רק מה שחשוב לי שאם זה גיר רגיל שלפחות יהיה הגה כח, כי ראיתי מכוניות שממש עם הגה אבן.

ראיתי מספר פיז'ו 306, רובן עברו מזמן את ה160 אלף ק"מ. וזה מהווה בעיה מבחינתי כי זהו רכב צרפתי וקילומטראז' כזה מצריך השקעה כספית בתקופה שהאוטו יהיה בבעלותי.

דבר שני הפיז'ו לפי מחירון הוא בסביבות ה17-19 אלף ש"ח.

מה אתם חושבים על איביזה 95? 1.6

פורסם

אתה מחפש רכב בן 12 שנה בממוצע, ומתפלא שהוא עשה 160,000?

זה נכון שאפשר למצוא רכבים שמורים עם פחות קילומטרים אבל זה הממוצע.

ראיתי מספר פיז'ו 306, רובן עברו מזמן את ה160 אלף ק"מ. וזה מהווה בעיה מבחינתי כי זהו רכב צרפתי וקילומטראז' כזה מצריך השקעה כספית בתקופה שהאוטו יהיה בבעלותי.

מה שאמרת כאן זה שמועות ועלילות - כל רכב בגיל שכזה ידרוש השקעה כספית - אם הוא נשמר ע"י הבעלים הקודמים אז לך לא צפויות להיות בעיות מיוחדות.

אני הייתי ממליץ על 306 מנוע 1.6 שנת 94 - ניתן למצוא אותן בתקציב שלך, ואם תמצא אחת מטופלת היא תתן לך המון ותהיה די אמינה. כבונוס, תקבל רכב בעל התנהגות נפלאה והגה (כוח) מהטובים בקטגוריה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ב 15,000 ש"ח ופחות מ 150k אתה יכול למצוא בעיקר פז'ו 405 ממבוגרים. לך רק על ידני. אאל"ט כל הדגמים באו עם הגה כח.

לא יודע על האיביזה. היתה לי פעם איביזה 89' אבל אני חושב שזה לא אותו הדגם.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני מבין שלגבי האיביזה אין מה לדבר?

אגב קשה מאוד מאוד למצוא רכב במצב טוב, עם היסטוריית טיפולים, וזה נכון במיוחד לגבי ה.306

לא שאני לחוץ אבל מרגיש חזק את העובדה שכרגע אני נוסע באוטובוסים וכבר נמאס לי לחפש האמת. אני דיי מוגבל בחיפושיי לאיזור המרכז, מה שאומר שרכב במצב טוב, עם מעט קילומטראז, ומעט ידיים ועם כל היסטוריית הטיפולים וכל שאר הדברים שאתם ממליצים עליהם, אני לא אמצא. כלומר בכל מקרה אקנה חתול בשק, שהמקסימום שאדע עליו הוא מה שיגידו לי במכון הבדיקה, שבדיקתו גם לא תתן לי מספיק מידע על הרכב. ולכן - כנראה שבסופו של דבר רכב טוב זה עניין של מזל,

אם אתם ממש נגד האיביזה, ארד מהרעין, ואחפש 306... שכנראה יעברו חודשים רבים עד שאמצא אחת טובה, :sad:

עריכה: - 405? לא מכיר את הרכב, והדבר היחיד שאני יודע עלו הוא שאין לו שוק, יש לכם מושג למה?

פורסם
אם תוריד כמה סימני שאלה יהיה פחות מפחיד לענות לך

:razz: צודק, נסחפתי איתם קצת.

בכל אופן, מצאתי סופר לנסר עם 130000 ק"מ, אוטומט, מצבה לא הכי טוב, אבל מנוע וגיר תקינים לגמרי, יש בעיה עם הקומפרסור של המזגן, יש לה קצת חלודה בגג, צבע דהוי (שחור) בגלל השמש הישראלית ובעיה עם חלון חשמלי אחד, בדלת האחורית מהצד של הנהג, מה לדעתכם כדאי לעשות? לקנות ב13000?

אני לא מתכוון לתקן את הנזקים, חוץ מהקומפרסור.. האוטו נוסע לא רע.

פורסם

בתקציב הזה גם אני תומך בפ'גו 205/106

מנוע 1400 ,רכב מעולה עם מחלות צרפתיות קלות.

את ה106 קצת קשה למצוא במצב טוב, אך ה205 נמצאות בשוק

ואפשר למצוא אחת עם יד סבירה וקילומטראז' נמוך.

אם תרצה ראיתי ליד מקום עבודתי 205 יד 1.

• תוכן חדש...