Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות 0-100-0 של אוטו בילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-911 טורבו נתנה בראש לכולם.

(וסליחה אם זה כבר עלה כאן)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל לי הרשימה הזו פשוט נראית משעשעת משהו, נראה כאילו 80% מהמכוניות הן תוצרת גרמניה והיא מלאה בכל מיני יצירות איזוטריות מנופחות מחיר שמעניינות לי את העכוז.

אותה הפורשה אגב הגיעה במקום ה-6 והאחרון במבחן שנערך ע"י צוות המגזין Road & Track במסלול מירוצים באיטליה עם זמן ההקפה הגרוע ביותר מבין המתחרות בקטגוריה שלה - פרארי F430, למבורגיני גייארדו, קורבט Z06, וייפר SRT10 ופורד GT שאכן הגיעו בסדר הזה לקו הסיום (הפרארי ראשונה).

כמו כן במבחן ה-0-100-0 המהולל כל כך (המחליף של מבחן ה-0-100 בתור המדד ה"אולטימטיבי".. עאלק) הפורשה הגיעה רק חמישית מתוך החבורה המתוארת כשרק הוייפר מסיימת אחריה.

להזכירך, אגב, הוייפר נטולת בקרת אחיזה או משיכה כלשהי, אני בטוח שיש לזה השפעה משמעותית ביותר על היציאה מהמקום, בעיקר בהשוואה להנעה הכפולה של הפורשה.

לסיכום - להיט?

תלוי מי בוחן.

מוטי

פורסם

זה לא רק מי בוחן, זה המבחן עצמו ...

כיוון שהמבחן הוא רק עד 100 קמ"ש (בניגוד ל 100 מייל לשעה) אז יתרון היציאה של הפורשה 4*4 הינו משמעותי מאוד. המכוניות החזקות לא מגיעות למהירות שבהן הכוח העדיף משפיע וה 4*4 מתחיל להפריע.

סך הכל, אותי לא מעניין לא 0-100-0 ולא 0-100.

נ.ב ניתן לראות שהפורשה אכן האיצה יותר מהר מכל השאר. בבלימה, היו מספר רכבים שבלמו טוב יותר (6 טוב יותר ועוד לפחות 2 בזמן דומה בעמוד הראשון שנבדק...)

פורסם

סך הכל - לא מעניין את מי מעניין מה, יש מיבחנים 0-100-0 , קווטר , מגילגול וכולי וכל מיבחן הוא לגופו

אבל לעניין , דווקא מיבחן של 0-200-0 הינו יותר משקף את יכולת האצה והבלימה הכללית אבל ל 100 זה פשוט משקף יותר את היציאה מהמקום ולא עם השיכלול של מה קורה לאחר מיכן , והבלימה מ 100 לא ממש משקפת את היכולת בלימה כמו בלימה מ 200.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הוגן

אני הסתכלתי על הכותרת וחשבתי שמדובר במכונית שמאיצה מ 0 ל 100 ואז ל 0 ואז נכנסת בילד ("אוטו בילד") וחיכיתי לוידאו של מכונית שנכנסת בילד.

אולי זו השעה המאוחרת ואולי יש כאן חלק בלתי מבוטל של דפיקות עצמית, תוצאת ילדותי הנווה שאננית העשוקה. אני יודע. יצאתי כאן אידיוט, אבל זה מה שראיתי במבט הראשון בכותרת. שוב פעם, סליחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, זה רק היצטברות גאזים ותו לא.

פורסם

אני חושב שמבחן של 100 - 200 מעניין הרבה יותר.

(לנסוע מהר זה פוי)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא הוגן

אני הסתכלתי על הכותרת וחשבתי שמדובר במכונית שמאיצה מ 0 ל 100 ואז ל 0 ואז נכנסת בילד ("אוטו בילד") וחיכיתי לוידאו של מכונית שנכנסת בילד.

אולי זו השעה המאוחרת ואולי יש כאן חלק בלתי מבוטל של דפיקות עצמית, תוצאת ילדותי הנווה שאננית העשוקה. אני יודע. יצאתי כאן אידיוט, אבל זה מה שראיתי במבט הראשון בכותרת. שוב פעם, סליחה.

אותו כנ"ל.

אתה לא לבד.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אז תיפגשו, תחליפו בינכם גאזים ויהיה בסדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...