Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה אנשים שיש להם מוסך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן יש לי כמה שאלות אלייכם

1 :אתם מקבלים ילדים בגיל שלי (16 וחצי) ?

2 :כדאי (כדאי היא מילה שמתייחסת לכדאיות. כדי לעומת זאת, שקולה ל"על מנת") לעבוד אני צריך שיהיה לי ידע או שאתם מעבירים הכשרה שמה (שם) ?

פורסם

המוסך הוא של אבא שלי והוא ביקש מימני לסים (לשים) לו תוכנה במוסך.

בכל זאת אני יענה (אענה) לך על השאלה בגדול אנכנו (אנחנו) דווקה (דווקא) מחפסים (מחפשים) עובד אבל רק עובד מיקצועי עם הרבה ניסוין (נסיון), בגדול לפי דעתי אין לך הרבה סיכויים למצא עבודה במוסך בגיל כזה בלי אזשהי תעודה (כי ניסיון בטח אין לך) אלא אם כן אתה איכשהו תוכל לשכנע את המעביד שאתה ממש "תותך" (תותח) במיקצוע ובוא נגיד שאתה כן יהיה לך מאוד קשה לשכנע בגיל כזה.

לסיכום: תלמד מכונאות סוג א', תיתאמן על האוטו שלך ובעוד כמה שנים תנסה.

פורסם
המוסך הוא של אבא שלי והוא ביקש מימני לסים לו תוכנה במוסך.

בכל זאת אני יענה לך על השאלה בגדול אנכנו דווקה מחפסים עובד אבל רק עובד מיקצועי עם הרבה ניסוין, בגדול לפי דעתי אין לך הרבה סיכויים למצא עבודה במוסך בגיל כזה בלי אזשהי תעודה (כי ניסיון בטח אין לך) אלא אם כן אתה איכשהו תוכל לשכנע את המעביד שאתה ממש "תותך" במיקצוע ובוא נגיד שאתה כן יהיה לך מאוד קשה לשכנע בגיל כזה.

לסיכום: תלמד מכונאות סוג א', תיתאמן על האוטו שלך ובעוד כמה שנים תנסה.

הבנתייי (אנא נקה את מקש הי') תודה אני רוצה ללמוד במקס פיין מכונאות ורכב

וסתם שאלה מאיזה אזור אתה ?

פורסם

מאזור דרום

אני עכשיו מתחיל שנה שניה של הנדסאי רכב אם אתה מבין אז זה כולל בתוכה מכונאות סוג א, סוג ב' סוג ג' חשמל לרכב כל הסוגים , אוטוטרוניקה וניהול מוסך. הלימודים שנתיים אבל תנאיי קבלה הם: בגרות במתמטיקה , אנגלית, ועיברית .

מה שאני בא להגיד שאם אתה סגור על עצמך לגבי המיקצוע אז תלמד לתואר הנדסאי רכב שזה התואר הכי גבוה שיש בארץ ברכב.

פורסם
מאזור דרום

אני עכשיו מתחיל שנה שניה של הנדסאי רכב אם אתה מבין אז זה כולל בתוכה מכונאות סוג א, סוג ב' סוג ג' חשמל לרכב כל הסוגים , אוטוטרוניקה וניהול מוסך. הלימודים שנתיים אבל תנאיי קבלה הם: בגרות במתמטיקה , אנגלית, ועיברית .

מה שאני בא להגיד שאם אתה סגור על עצמך לגבי המיקצוע אז תלמד לתואר הנדסאי רכב שזה התואר הכי גבוה שיש בארץ ברכב.

סבבה...תודה אני סוגר על זה כמקצוע לעתיד

פשוט אין לי כסף לאוטו ואני מחפש עבודות וכולם מקבלים רק אחרי צבא

אין בגיל שלי

פורסם
תודה ...אפשר לנעול
כשמבקשים יפה אני בא בכל שעה.

הרשיתי לעצמי לערוך מס' הודעות בשרשור, עקב כמות אדירה של שגיאות כתיב.

ניתן להתמודד עם השגיאות הללו באמצעות השרשור האלמותי הבא: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40880&highlight=%F2%E1%F8%E9%FA+%E1%E9%F6%E4+%F7%F9%E4

אני לא עושה את זה כדי להציק ולפגוע, רק כדי שייקל עלינו לקרוא את ההודעות.

לא הגעתי אפילו לסימני פיסוק, אבל אני ממליץ עליהם בחום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...