Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפולו שלי, האם היא 8V או 16V?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם הפולו שלי היא 16V או 8V

הבנתי שיש דגמיי פולו 16V של 100 כ"ס ושל 75 כ"ס

יש לי פולו שנת 2001 מנוע 1.4 75 כ"ס גיר רגיל

יתכן שהיא 16V ויש מגנז מהחברה אם זה עוזר...

פורסם

אם זה שנת 2001 ו 75 כ"ס אז זה 16V דגם מנוע AHW.

תפתח את המכסה המנוע ותראה שעל הפלסטיק שמכסה את המנוע מודבק כיתוב מניקל 1.4 16V.

זו הצורה של האוטו?

12072006(012).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
היא 16V עם 75 כ"ס.

אם כך, אז למה לפולו 16V 1.4 שנת 98 שלי יש 100 כ"ס ולדור היותר חדש (שנת 2001) יש 75 כ"ס ב16V 1.4 ?

לאן 25 כ"ס נעלמו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

איביטורבו : אי אפשר לסמוך במדינה שלנו על הרשיון. לצורך העניין: עד שאני לא ניהלתי מאבק לא קצר מול משרד הרישוי וצ'מפיון, היה רשום בכל רשיונותיהן של ה 16V מתחת לשנת 2000:שהן 60 כ"ס עם 5 דלתות וגיר אוטומט.

יוסי, אם היית קצת חוקר לפני שאתה יורה, היית יודע שמאז אמצע שנת 2000, הוצעה הפולו

עם שני מנועי 1.4:

16V עם 75 כ"ס

16V עם 100 כ"ס

לא נעלמו 25 כ"ס , אלא התווספו 15 כ"ס לפולו 1.4 של לפני שנת 2000 שצויידה ב60 בלבד.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למיטב ידיעתי המנועים שונים,בישנים הבלוק מנוע הוא מברזל ובדגמים החדשים הבלוק הוא מאלומיניום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפשרי,

אני מדבר על הסדרה שהחלה ב2000 ושהסתיימה בשנת 2002 , שם למיטב ידיעתי אין שינוי משמעותי מהסדרה שהיתה בין 97 ל 2000.

ברגע שהפולו התנפחה,גדלה והתכערה (החל משנת 2003), הפסקתי להתעניין בפרטים הקטנים הקשורים לרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואו! 75 כ"ס ממנוע 1.4 16V! לא פלא שיש כאלו שחושבים שזה רכב ספורטיבי.

אמנם לרנו אקספרס 94 8V קרבורטור יש יותר כח מאותו נפח, אבל שיהיה...

פורסם

תודה לכולם על העזרה

אכן הפולו שלי נראית בדגם כמו ששמו בתמונה

חיפשתי בספר של ההפעלה באוטו יש שם מידע על כל הדגמים אך לא הצלחתי לראות האם זה 16V או 8 V

בכל מקרה לאחר מה שאמרו פה הרוב אני די בטוח שהיא 16V תודה רבה זה עזר לי מאד

ומי שמזלזל ואומר שהאוטו לא ספורטיבי אומנם הוא צודק אבל לאוטו הזה יש ניחוח של ספורט באוויר "אפשר להגיד" הוא מאיץ מאד מהר וקשה מאד לא למשוך הילוכים המנוע לא צועק עד 5 6 סל"ד וגם שהוא צועק יש לו רעש טוב כמו כל מנוע VW בנזין שיצא לי לנסוע עליו

ושאני מדבר על פתיחה מאפס ל100 לדעתי הפולו עושה ב10 11 שניות כנראה בכלל שזה גיר רגיל מה שעושה את ההבדל כי שמעתי שהאוטומט עגלה מתה אבל בכל מקרה אני אוהב את האוטו הזה וכפי שניתן להבין רואים שאני נהג חדש בן 17 עם חצ'קונים (סתם לא באמת יש לי חצ'קונים) אבל בחברה שלנו הפולו שלי "לוקחת את כולם" בפתיחות מאזדה 3 מאזדה 6 לנסר קורולה שוב כנראה בגלל שהיא גיר רגיל והשאר אוטומט אבל היא מאד ספורטיבית יחסית ל75 כ"ס ומהנה לנהיגה למרות שזה כולה פולו וכפי שכבר אמרתי קשה לא מלמשוך הילוכים איתה

תודה על העזרה יום טוב

פורסם

מר פולו הנכבד,

1. בפורום הזה כותבים עם סימני פיסוק. למשל, פסיק. או נקודה.

2. הפולו "שלך" היא סופר מיני רגילה ותו לא. נא להפסיק לחשוב שהיא מכונית ספורט.

3. ממתי כותבים (או אומרים) "מגנז"? זה מין סלנג מגניב כזה של ילדים בני 17 עם חצ'קונים? אתם אומרים גם "סאן", "אייבי", "צילינ" ו"רדיאט"? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...