Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפולו שלי, האם היא 8V או 16V?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר פולו הנכבד,

1. בפורום הזה כותבים עם סימני פיסוק. למשל, פסיק. או נקודה.

2. הפולו "שלך" היא סופר מיני רגילה ותו לא. נא להפסיק לחשוב שהיא מכונית ספורט.

3. ממתי כותבים (או אומרים) "מגנז"? זה מין סלנג מגניב כזה של ילדים בני 17 עם חצ'קונים? אתם אומרים גם "סאן", "אייבי", "צילינ" ו"רדיאט"? :-P

אדון נכבד.

לא אמרתי ששהפולו אותו ספורט אלה שהיא סופר מיני בעל ניחוח ספורטיבי יותר מאשר כל אותו אחר שנסעתי בו בין אם זה 106 XS פיאט אונו או מאזדה 3

היא מהנה לנהיגה (לפחות לנער בן 17 עם חצ'קונים) לפחות דעת החברים שלי

בקיצור אני מרגיש שהיא ספורטיבית יחסית לכל משפחתית אחרת שיצא לי לנהוג אז אנה ממך אדון נכבד עזוב אותי לנפשי ותן לי לשמוח בשלי

פורסם
ותן לי לשמוח בשלי
שמחה ללא סימני פיסוק אינה שמחה אמיתית.

בכל מקרה תתחדש ותהנה מהרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...