Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,אחלה פורום ובמזל מצאתי אותו.

אני מעוניין ברכב ספורטיבי אבל שגם יספק את המשפחה (אני הנהג היחידי במשפחה)

ושוקל לקנות אחד מהרכבים הבאים:

Golf 2.0 Generation משנת 2000 ומעלה ידנית

Mazda 323 2.0 ידנית משנת 2000 >תמונות:

http://www.yad2.co.il/Pic/200607/19/o1_1_2_4_20060719190707.jpg

מה שמדאיג אותי שבמהלך השנים הוא הספיק לעבור 160 אלף ,האם יש חשש לאוטו אנוס ?

אפשרות שלישית BMW 320 coupe 1996 ידנית

http://www.yad2.co.il/Pic/200607/30/o1_1_1_4_20060730170706.jpg

במחיר סימלי של 53 אלף ש"ח

כמה יעלה הביטוח המקיף לאוטו הנ"ל והאם הטיפולים עד כדי כך יקרים ? כי נראה לי זה דיל מושלם

האוטו בא עם סלון עור ועוד הרבה תוספות.

מה שכן אם המאזדה במצב מכאני טוב אני ילך עליו מבחינת הנוחות (דלתות אחוריות)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ההבדל בין המאזדה והגולף לבמוו הוא שמיים וארץ.

המאזדה תכנס למוסך פעם-פעמיים בשנה (במקרה ותיפול על רכב מתוחזק) ולא תעלה לך הרבה, כמו-כן העובדה שהרכב נפוץ תקל עלייך במציאת חלפים זולים.

בכל מקרה! לא הייתי הולך על הרכב שבתמונה כיוון שהוא נראה ערסמוביל מדרגה ראשונה. עדיף לקנות רכב כזה, לא חרוש, מאיזה סבתא ו"לשפצר" אותו לבד מאשר לקנות רכב שנטחן דק דק ע"י הערס ש"שיפצר" אותו לרמה כזאת.

אגב. חוץ מהבמוו אין שום דבר ספורטיבי ברכבים שציינת:

הגולף היא משפחתית קומפקטית 2 ליטר.

המאזדה היא משפחתית קומפקטית שתי ליטר.

הן אולי יאיצו לא רע, אבל בפניות תצטרך להאט... ממש להאט...

אתה מחפש רכב ספורטיבי? קנה האץ' חמה, לא לאנטיכס.

בקשר לביטוח של הבימר, צפה למחירים כפולים מהמאזדה או הגולף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על התגובה המהירה והאינפורמטיבית ! :).

אכן המזדה ניתנת לשיפצור ביתר קלות כאשר היא במצב סבתא וזה יתרון

אבל מצד שני אני לא ימצא לנטיס ידנית עם מנוע 2.0 בארץ נראה לי זאת היחידה:].

בעבר התלבטתי בין מכוניות טורבו למיניהם ,וביניהם Seat leon האגדית ,בעדיפות שניה A3 1.8t

ממה ששמעתי הטורבו צריך לעבור טיפולים ובדיקות סדירות במוסכים וזה משאבת כסף ,פשוט ירד החשק איך ששמעתי את זה מפיהם. אני רוצה לאמת את הדברים האלה ,האם זה נכון ?

האצ'בק התכוונת לדגם הסיויק או לכל רכב בתצורת האצ'בק לדוגמא הרכבים שצויינו למעלה.

תודה לעוזרים ולעוזרות :)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

האצצ'בק=כל דגם האצ'בק.

לגבי העלויות של אחזקת טורבו אני לא יכול לענות - פשוט אין לי מושג ולא רוצה לנחש.

אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה מהרכב.

האם אתה רוצה לנסוע מהר בקו ישר?

רוצה לשייט בנוחות?

רוצה רכב שמתנהג טוב בפניות?

הכל תלוי בדרישות וביכולת הכספית שלך.

תשקול אולי את הפיג'ו 306 שלדעתי היא אחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה שקיימות בארץ (בתקציבים האלה כמובן, אני לא מדבר על פורשה למיניהן)

או אולי פוקוס\גולף 2.0 שכנראה יאיצו יפה מאד בקו ישר, והגולף גם תתנהג לא רע בכלל (רק שהיא אוטומטית).

אגב הזכרת את הליאון, אני לא חושב שהאחזקה של מנוע ה1.8 טורבו תהיה יקרה כלכך כיון שזה מנוע יחסית נפוץ בארץ - כמובן שלא כמו אחזקה של משפחתית רגילה, אבל גם לא בשמיים כלכך (יש בפורום כמה בעלי ליאון טורבו, חכה לתגובה שלהם).

נ.ב.

אמרת שהרכב הוא למשפחה - אם אתה נוסע הרבה עם יותר מ3 נוסעים ברכב הייתי ממליץ לעלות בקטגוריה - כיון של4 נוסעים במשפחתית קומפקטית יהיה מעט צפוף.

בכל מקרה - הכל תלוי בדרישות שלך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האצ'בק התכוונת לדגם הסיויק או לכל רכב בתצורת האצ'בק לדוגמא הרכבים שצויינו למעלה.

מתי אנשים יבינו שאין כזה דבר "הונדה האצ'בק"?

הונדה סיוויק 1400 3 דלתות. מעולם לא יוצר דגם של הונדה שנקרא "האצ'בק". למה אף אחד לא אומר "פיז'ו האצ'בק", "פולקסוואגן האצ'בק"? זה לא שזה היה הרכב היחידי בשוק באותם שנים במרכב האצ'בק.

הלאנטיס היא תמורה טובה לכסף לדעתי. לחברים של הורי, יש אחת כבר מספר שנים, והם מאוד מרוצים מהרכב. יצא לי לנסוע בה כמה פעמים, זריזה מאוד, שקטה יחסית, ודיי נוחה.

לדעתי בחירה נהדרת אם רוצים להגיע לאנשהו, עם תוספת קלה בכח.

!AWDSOME

פורסם

הלאנטיס הזאת נראית כמו בדיחה גרועה....

הבימר מצועצעת, תקנה גולף וזהו, לא בעיה למצוא אחת שמורה ומטופלת במחיר שפוי.

haters will hate

פורסם
מתי אנשים יבינו שאין כזה דבר "הונדה האצ'בק"?

הונדה סיוויק 1400 3 דלתות. מעולם לא יוצר דגם של הונדה שנקרא "האצ'בק". למה אף אחד לא אומר "פיז'ו האצ'בק", "פולקסוואגן האצ'בק"? זה לא שזה היה הרכב היחידי בשוק באותם שנים במרכב האצ'בק.

אין הרבה יצרנים שמייצרים את אותו הרכב בכמה תצורות שונות. למיטב זכרוני, בארץ רק פיאט והונדה שיווקו את אותו הרכב ב3 תצורות. פיאט נתנו שם מסחרי לכל אחד מהתצורות בראבה ,בראבו ומריאה.

הונדה לעומת זאת נשארו עם הסיוויק בתור שם הדגם. לכן יש צורך להשתמש בקופה (שמופיע במדבקה על הרכב) והאצ'בק על מנת לא לגרום בלבול.

אסף

פורסם

אני הייתי הולך על הגולף. זה אוטו לא רע בכלל. נוח, מהיר יחסית, ובעל התנהגות טובה יחסית.

המאזדה באמת נראית ערסמוביל רציני, לפי דעתי היא גם טחונה, אתה יודע, ערסים.

והבימר גם תהיה יקרה בביטוחים, וגם באחזקה. לא שווה לך לקנות אותה. וגם במחיר הזה, יכול להיות שהוא מחביא משהו, אולי איזה תאונה בעבר? פשוט תוותר, לך על הגולף.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תודה רבה על ההמלצות אני אלך על הגולף ,רק למצוא הצעה טובה עכשיו 3>

:wink:

Night Driver כתב:

פורסם
אני הייתי הולך על הגולף. זה אוטו לא רע בכלל. נוח, מהיר יחסית, ובעל התנהגות טובה יחסית.

המאזדה באמת נראית ערסמוביל רציני, לפי דעתי היא גם טחונה, אתה יודע, ערסים.

והבימר גם תהיה יקרה בביטוחים, וגם באחזקה. לא שווה לך לקנות אותה. וגם במחיר הזה, יכול להיות שהוא מחביא משהו, אולי איזה תאונה בעבר? פשוט תוותר, לך על הגולף.

אם זה לא גולף GTI או V5 אין שום דבר מהיר בגולף.

אם יתמזל מזלך תמצא VR6 במצב טוב,לא טחונה אתה תהנה מהרכב ובגדול.

שהיה בהצלחה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

V5?

אחת הנפילות של פולקסואגן המנוע הזה...

מי שם משקולת במקום צילנדר במנוע FFS?

אני לא יודע מה אתם כלכך רואים בגולף דור רביעי...

רכב של סבתות לטעמי - ערסים אוהבים אותו בארץ, סבתות בכל מקום אחר בעולם.

בתקציבך הייתי מחפש משהו יותר מעניין.

אבל שוב, הכל תלוי בדרישות שלך.

תזכור שיש הבדל בין רכב ספורטיבי כדוגמאת ה306 או הZX (בגרסאות החמימות+(

למשפחתית קומפקטית 2.0 (גולף מאזדה וכו')

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא יודע מה אתם כלכך רואים בגולף דור רביעי...

רכב של סבתות לטעמי - ערסים אוהבים אותו בארץ, סבתות בכל מקום אחר בעולם.

וואלה ?

לא ידעתי שגולף הוא רכב לערסים :confused:

כבעל גולף דור רביעי תרשה לי לחלוק על דעתך כי הגולף היא ממש לא עוד פחנוע יפני ומשעמם

פורסם

לא מעוניין להכליל, לא כל מי שנוהג בגולף הוא ערס.

אבל היא בהחלט יורשת הסיוויק ורוב הערסים ומחפשי הפוזה בוחרים בגולף 4, הרי כל המשופרות חיצונית לא משופרים על ידי סבתות כאמור אלא על ידי ערסים לרוב.

ואייל, זכור לי שכתבת שחיפשת גולף GTI שמורה ולא מצאת, האם זאת לא הוכחה שערסים מתעללים בה קשות?

פורסם

קודם כל, לאף אחת (למעט לבימר) מהמכוניות שהצעת, אין גירסת קופה לכל היותר גרסאות 3 ו-5 דלתות (שאגב די מכוערות).

אם אתה מחפש (באמת) מכונית מהנה לנהיגה וספורטיבית, לא הגולף ולא הלנטיס הן אופ' לא רלוונטיות.

למאזדה יש יתרון במנוע חזק (ביחס לגולף), תדמית אמינות ומרווח פנימי.

לגולף יש יתרון במקדם הפוזה, במראה הפנימי וזהו בערך.

אם אתה מחפש מכונית מהנה לנהיגה, נוחה ומרווחת (ובהתחשב בעובדה שעלויות טיפולים וביטוח מעניינים אותך-וזו הסיבה שהבימר יורדת מהפרק, לפחות בעיני)

פיז'ו 306 או פורד פוקוס יהיו חלופות עדיפות משמעותית על פני המתחרות שהצעת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...