Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(סיפור קצרצר) היא לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא אהבה את זה שנסעתי מהר אבל זו לא הסיבה שאנחנו כבר מזמן לא ביחד.

המכוניות שהיו לי כשהייתי איתה היו מהסוג שלא היית צריך לנהוג מהר באמת כדי להנות.

ההנאה הייתה זורמת בכמויות דרך כפות הידיים והישבן ישירות אל המוח.

בזמן שאני נהניתי, היא הייתה סובלת במושב לידי. ההנאה שאני הייתי חווה הייתה מתבטאת בתחושות פחות נעימות אצל מי שישב במושב הנוסע.

אחרי כמה פעמים שכמעט וחטפתי מכות במהלך הנהיגה, התייאשתי. נוסעים לאט.

מסיבה לא ברורה ידעתי שזו, החדשה, טיפוס מזן אחר. אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל ידעתי שנסיעה לילית תתאים לה.

שיחה קצרה לסלולארי שלה ואני בדרך אליה. השעון נושק לחצות כשהיא נכנסת לאיביזה במגדל השן של מודיעין.

היא לא שמה לב לכלה השחורה עם החישוקים המרשימים. "לאן נוסעים?". "הפתעה". לחיצה קלילה ואיביזה קופרה שחורה מזדרזת לכיוון היציאה מהעיר.

חששותיי התאמתו: היא באמת שונה. לא מזיז לה שאני נוהג מהר. היא אפילו לא החזיקה בידית האחיזה בדלת כתגובה אינסטינקטיבית לפחד. התחלה טובה.

אני אוהב את הכבישים באזור בית שמש בואכה ירושלים. הגעה בשעות הנכונות של היום יכולה לספק חוויה מהנה, בתנאי שאתה מצויד ברכב הנכון ובחברה הנכונה.

חברה נכונה מבחינתי היא עצמי. עכשיו אני כבר כאן עם איביזה קופרה והמושב הימני מאוכלס. השיחה ביני לבינה קולחת גם כשאני מפנה את הקופרה במהירות בפניות החדות.

הקופרה נשארת אילמת. לא מזיז לשתיהן שאני נוהג בכבישים הללו כפי שראוי לנהוג בהם.

חושך, אוויר הרים קריר וחברה טובה אבל אין לי חיוך על הפנים. שועלים מסונוורים מפנסי הקסנון הבהירים רצים על האספלט החלק. לפחות הם חווים איזושהי חוויה שונה.

אחרי עשרות קילומטרים מעגליים כבר היינו צריכים לעצור להפסקה. הקופרה מפריעה לשקט עם תקתוקי התקררות המתכת שלה.

חיוך עולה על פניי כשאני מחוץ לאוטו. אנחנו שוקעים האחד לתוך השניה. זה לא האוטו שעשה לה את זה, מסתבר.

"היא נראית נחמד" היא אומרת כשעצרנו בבית שמש לפני שעזבנו את האזור. היה לה קצת קשה לתת לקופרה מחמאות, משום מה.

לפעמים עולות בי מחשבות על ההיא שכבר לא. מחשבות על דברים שכבר לא איתך הן אף פעם לא אובייקטיביות באמת. הזכרונות כמעט תמיד יכילו את הדברים הטובים בעיקר.

להמשיך הלאה בלי להסתכל אחורה הוא כנראה הדבר הטוב ביותר לעשות. לא כל מכונית שנהגתי בה או בחורה שהייתי איתה, הייתה טובה יותר מהקודמת אך היא הייתה שונה.

איביזה קופרה לא מהנה כמו שהוט-האץ' חמה צריכה להיות אך מצד שני היא מבצעת את כל המוטל עליה ללא מאמץ.

בדיוק כמו במקרה של ההיא, השארתי את המפתחות אצל איש המכירות והלכתי בלי להסתכל אחורה.

חפוז כן, מערכת יחסים לא.

MCS 2008

פורסם

אדון "חנות סמים" הנכבד:

1. בבקשה תגיד אם הבאת בראש או לא. בלי חירטוטים בדרך.

2. אני שמח ש"חברה טובה היא עצמך", אבל טכניקות האוננות שלך אינן מעינייננו.

3. יש נוהל למפגש עם שועל. יורדים לשוליים ונכנסים בסלע. העיקר השועל....

4. אבקשך ללמוד לנהוג פן תובך קשות במצבים בהם אינך במכונית היחידה בכבישי נס הרים.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מדהים

נהניתי לקרוא

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...