Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 25K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש 106XS יש היצע גדול מאוד של רכבים כאלה בשוק ורבים מהם במצב טוב.

רכב קטן, זריז, זול לאחזקה ומהנה.

לנהג חדש אני לא חושב שצריך משהו יותר מזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך להיות קשה במיוחד למצוא פולו 16V.

יהיה קצת קשה יותר למצוא אחת במצב טוב (אבל אפשרי בהחלט).

לפי חברים שאני מכיר אין בעיות מיוחדות - אבל שוב, אין לי נסיון אישי עם הרכב זה רק מחברים.

אמינות? לא צריכה להיות בעיה מיוחדת עם אמינות (פולקסוואגן :\), וגם לפי שמועות (שמועות! לא נסיון אישי) אין שום בעיות אמינות.

את כל זה אני מבסס לפי 4 חברים עם הרכב הנ"ל שלא חוו בעיות אמינות או בעיות מיוחדות כלשהן.

ניתן למצוא פולו 16V במחירים הרבה הרבה הרבה יותר זולים מהמפורסם ביד2, ופולו 16V יד שנייה עם ק"מ נמוך משנתון כזה, זה אכן נדיר.

רוב ה16V למכירה שאני ראיתי הן בסביבות ה25-30 +-.

פורסם

נתקלתי ברובר 214 אדומה שנת 99 במצב די מדהים, יד ראשונה.

אני יודע שזה רכב די טוב מבחינת ביצועים, 103 כ"ס וחסכוני.

יש לי 2 שאלות:

1. אמינות והחזקה של הרכב, האם רובר נחשבים לא אמינים והאם ההחזקה וטיפולים יקרים יותר משאר הרכבים שעלו בשרשור הזה ?

2. נאמר לי יותר מפעם אחת שלרובר "אין שוק בארץ", האם זה באמת נכון וכמה קשה למכור את הרכבים האלה (בעוד מס' שנים) ?

תודה.

• תוכן חדש...