Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 25K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום :wink:

הודעה ראשונה שלי.

ובהזדמנות זאת אומר שלום ואיחולי על הפורום המכובד מאד עם המון מידע ואנשים שתורמים בכיף.:bday:

אגש לעניין:

אני מחפש רכב לבחור צעיר כמוני שעיקר המטרה שלו היא לנסוע בסופי שבוע מחוץ לעיר ונסיעות בודדות בתוך העיר (חיפה).

בהתחלה חשבתי על איזה דגם ספורט כגון ה 106 XSI או קליאו RSI אבל אז ראיתי שזה רכב שעובר תחת ידיים של אנשים שנוסעים הרבה (קילומטראג' בשמיים) ונוסעים פרוע וגרוע, בקיצור קרעו לו את הצורה.

והסיכוי למצוא משומשת שלא עברה 8 ידיים ונסעה 200 אלף ק"מ במצב טוב הוא ממש נמוך :shock2: (תקנו אותי אם אני טועה).

זאת קניה ראשונה שלי ונראה לי שאני אוותר על הכאב ראש הזה.

מה כן:

חשוב לי שהרכב יהיה זריז (פחות חשוב מהירות סופית).

גיר ידני חובה, רצוי שיהיה אמין כי לא בא לי לבקר במוסכים, שיהיה לו שוק טוב (אני רוצה למכור אותו בעתיד), אלו בעיקר הדברים שאני מחפש, צריכת דלק שתיהיה סבילה, לא משהו מטורף של 1/8.

על אילו דגמים הייתם ממליצים ואם אפשר דברים קטנים שאני צריך לדעת על דגם שאתה ממליצים יעזור לי מאד, מבחינת קניה, בדיקות וכו אני יעבור על המדריכים פה באתר לחסוף לכם כאב ראש :smile:

תודה ושבת שלום. :king:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיאט איביזה אחלה אופציה יש הרבה בשוק, לא יקרה לאחזקה, זריזה ולא בעיה למצוא אחת במצב שמור

ויש גם את הפיזו 205 יש הרבה שמורות, תחפש דגם רגיל ולא ספורטיבי ואתה תהנה ממנה באותה מידה.

למרות שראיתי הרבה 106 5 דלתות שמורות מזקנים או סתם אנשים שלא קורעים את הרכב

שווה בדיקה לא חייב לחפש רק את הדגם הספורטיבי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מישהו אמר לי להתרחק מאיביזה מכל הבחינות, הוא לא ממש נימק לכן אני לוקח את זה בערבון מוגבל.

האם יש אתר בו אני יכול למצוא נתונים טכניים (צריכת דלק, משקל וכו) על רכבים ממודלים ישנים יותר ?

לגבי ה 106, כמה זריז היית מגדיר את הגרסאות הרגילות בנפח 1400 ?

והאם 106 בנפח 1600 היא XSI ? או שאין קשר ?

פורסם

אתה רוצה מה שכולנו רוצים, אוטו ספורט שיהיה חזק ועם זאת אמין, צריכת דלק נמוכה וביקוש גבוה, יד נמוכה וקילומטר נמוך וכל זאת ב 25K.

תנסה להתגמש טיפה בדרישות שלך ואולי תבדוק את הכיוונים של ההונדה סיביק גיר רגיל שנת 93.

אני יודע שפה לא אוהבים את הרכב הנ"ל, אבל אם תמצא אחת לא קרועה אתה תהנה ממנה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מישהו אמר לי להתרחק מאיביזה מכל הבחינות, הוא לא ממש נימק לכן אני לוקח את זה בערבון מוגבל.

האם יש אתר בו אני יכול למצוא נתונים טכניים (צריכת דלק, משקל וכו) על רכבים ממודלים ישנים יותר ?

לגבי ה 106, כמה זריז היית מגדיר את הגרסאות הרגילות בנפח 1400 ?

והאם 106 בנפח 1600 היא XSI ? או שאין קשר ?

106 1600 5 דלתות XS 106 3 דלתות 1600 XSI .

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם

פחות קריטי על חזק.

העיקר שלא יהיה עגלה.

רכב זריז לא חייב להיות חזק, העיקר שיהיה יחס משקל/כוח טוב.

זאת דעתי לפחות.

לגבי הסיוויק, לדעתי הוא קצת יקר ובתקציב שלי ניתן להשיג דברים משנת 93 במקרה הטוב 94 ואני חושש מזה כי זה רכב שנמצא הרבה זמן על הכביש.

פורסם

מקסים מה לעזאזל רשמת שם?

בכל אופן ה106 XSI 1400 זריזה בדיוק כמו אחותה ה-1600.

ההבדל היא רק השנים ביניהם: 1400 93 94 - 1600 95 96.

התאוצה של ה:

1400 - 0-100 - 9.7

1600 - 0-100 - 9.8

ה1400 חזקה מעט בגלל שהיא גם מעט יותר קלה מאחותה (הגה כוח, ABS שלא קיימים ב 1400)

הבעיה שהיא נוגדת את שאר הדרישות שלך: לא אמינה, ידיים גבוהות וקילומטרים גבוהים.

מה גם שב 25K אתה יכול למצוא 2 כאלה, אם אהבת את ה 106 תנסה אולי את ה 306 מאותה קטגוריה

XSI\S16\GTI

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

הבנתי, תודה על ההסבר המפורט, עכשיו זה יותר ברור (גם לי אין מושג מה מקסים רשם שם).

התאוצה לא רעה בכלל :)

ה 306 מרווחת יותר וכבדה יותר מה 106 ? או שיש עוד הבדלים ?

מה לגבי רנו קליאו ?

פורסם

והסיכוי למצוא משומשת שלא עברה 8 ידיים ונסעה 200 אלף ק"מ במצב טוב הוא ממש נמוך :shock2: (תקנו אותי אם אני טועה).

אפשר למצוא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמובן שה306 מרווחת וכבדה יותר, אבל היא מגיעה עם מנוע 2000 עם הבדלים שונים בין הדגמים.

לדעתי אם אתה נוסע עם 3+ נוסעים באוטו בדר"כ אתה תעדיף אותה, שוב במידה שתמצא אחת במצב טוב, או בכל מצב בעצם :wink: .

בנוגע ל RSI, בתור בעלים לשעבר של XSI אני יכול להגיד לך שהוויכוח בין שתי המכוניות הללו, הוא אחד הוויכוחים הארוכים בתולדות הספורט המוטורי בישראל :wink:.

לכל אחד ההעדפות שלו, בכל אופן ה RSI מגיעה עם מנוע 1800, באוטו במשקל של קופסת מרלברו אדום עם מנוע 1800 יכול לצאת רק דבר טוב.

אני בכל אופן סופר את הימים לשחרור בשביל להתחיל לחפש כלה בדמות 306 XSI.

--------------------

עד מתי אוג 04?

פלחה"ן נח"ל - שליחי השטן :evil: .

פורסם
אפשר למצוא.
יש לך המלצות איפה לחפש ?

אני יודע שיש המון לוחות אבל אני מניח שיש לוחות שקהל מסויים של אנשים מפרסם בהם (שוחטי מכוניות) ויש לוחות של אנשים נורמאלים שיודעים מה זה רכב, איך לנסוע בו ואיך לטפל בו.

Uno Turbo

מנוע 2000 סמ"ק של ה 306 (איך נקרא הדגם ?) האם צריכת הדלק לא גבוהה מאד ?

כמו כן בכמה כ"ס מדובר ?

אני לא חושב אני הולך לנסוע עם יותר מ 2 אנשים ברכב, סביר להניח אני+נוסע מזדמן.

לגבי הקליאו RSI: אני לא מחפש לעשות תחרות בינה לבין ה 106XSI, השאלה שלי האם הרכב אמין ועומד בשאר הדרישות שלי(זריז, ניתן למצוא במצב טוב עד 25K) ?

במידה ו 2 המקרים טובים אני אקנה את הרכב הראשון שאמצא במצב טוב.

פורסם

אני חושב שפונטו SX 75 תענה על הדרישות שלך. גם רכב מאוד זריז, מי שיש לו כזו יכול להעיד על זה.

מה שבטוח היא יותר זריזה מ-106 גרסה לא ספורטיבית.

יש לי חבר עם 106 וחבר עם פונטו 75. למרות שלשתיהן 75 כ"ס מוצהרים, אין מה להשוות, הפונטו הרבה יותר זריזה, וגם בדרך היא יותר מאובזרת וגם נראית יותר טוב (לטעמי לפחות...).

פורסם

מר אונו טורבו.

הבחור מחפש רכב נורמאלי וזריז ואתה זורק לו 306 2.0?

עד שהוא ימצא אחת כזאת הוא יוכל להרשות לעצמו מיאטה.

הוא לא מחפש צרפתיה לוהטת אלא אוטו זריז אמין ולא שחוט - סה טו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור 106 5 דלתות לא משנה ממש מאיזה דגם העיקר שתהיה שמורה ולא חסר

רק אתמול ראיתי 106 XS 5 דלתות מקורית שמורה יפיפיה (רק שהיא לא למכירה...)

ולא חסר כאלה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה דעתכם על איביזה שנת 99 בנפח 1600, צבע ירוק מטאלי.

קילומטראז': 90 אלף קילומטר.

מחיר 26 אלף.

לא עברה תאונות פרט לפגיעות בפח שתוקנו.

טופלה במוסך צ'מפיון (מורשה של החברה לא ?)

מתחייב בבדיקה ומוכן להוריד במידה וימצאו תקלות.

למזלי הרכב נמצא כ 100 מטר מאיפה שאני גר ולכן זה מאד נוח לבדוק (אים פה מה לחושב בכלל).

דעות לגבי המחיר ואם אפשר טיפים נגד סוחרים (הרכב מפרטי אך נמכר ע"י סוחר).

תודה לעוזרים :)

• תוכן חדש...