Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה להחליף תוף מרים לדיסק מהופעה חיה של לד זפלין , זה עולה לא מעט .

לעומת זאת , החלפת סנייר לדיסק של קובי פרץ תשאיר אותך אפילו עם עודף.

אם תהיה יותר ספציפי נוכל (אולי) לעזור.

פורסם

לא. אתה לא הבנת.

אם לא תציין על איזה רכב מדובר , כולל דגם מדוייק ושנת ייצור , ובהזדמנות תפנים שמדובר על בלם (BRAKE) ולא על בולם (SHOCK ABSORBER) , אף אחד לא יוכל לסייע לך בצורה עניינית.

עכשיו מובן , או שאני צריך לצייר לך את זה?

פורסם

אם יהיה לי זמן אני אתפנה להעביר אותך למעקב.

יש סיבה מיוחדת שבגללה אתה רוצה לשנות את מבנה הבלמים ? זה לא ממש מועיל , אלא אם אתה הולך להפוך את המכונית למפלצת ביצועים/ מוביל טנקים. רוב הבלימה נופלת על הציר הקדמי , אלא אם הרכב עמוס במיוחד או בתנאים קיצוניים.

פורסם

שמר למה לא מועיל?

מועיל מאוד...למוסכניק שיעשה זאת . ברווחים הוא יכול לנסוע לצימר במרכז.

אני בעד.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אם ההחלפה תתבצע בצורה לא מקצועית (קרי , החלפת המערכת עפ"י מפרט היצרן , כולל משאבת בלם מרכזית תואמת , ואולי גם ווסת בלימה המותאם לבלמי דיסק אחוריים) - זה עלול להזיק מאוד , עד כדי נעילת גלגלים אחוריים בכל בלימה חזקה.

למה אתה חושב שאתה צריך את הסיפור הזה , וכמה אלפי שקלים מיותרים יש לך לטובת העניין ?

פורסם

מדובר ברנו מגאן קלאסיק 1998

הייכן התועלת בזה?

האם שונו מיכלולים נוספים ברכב?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

למה להחליף?

הרכב אינו פלטפורמה לשיפורים, ואם כן מה גרם לך להתחיל בבלמים אחוריים?

השבוע ראיתי "דיסק מחורר" על תופים אחוריים תקניים של סיוויק- לא מזיק, ובטח הרבה יותר זול.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
למה להחליף?

הרכב אינו פלטפורמה לשיפורים, ואם כן מה גרם לך להתחיל בבלמים אחוריים?

השבוע ראיתי "דיסק מחורר" על תופים אחוריים תקניים של סיוויק- לא מזיק, ובטח הרבה יותר זול.

כן יש לי כזאת סיוויק האצ' אפורה ליד הבית, עם "דיסק" תקוע בין התוף לג'אנט..מה יפה בזה?

פורסם

שלום.

שמר אתה לא בסדר תן לבחור ללמוד בדרך הקשה!!!

רק לתשומת לבו של הבחור תכין למעלה מ-5000 ש"ח לקומבינה

בהצלחה.

אגב רק קיטים לשיפוץ קליפרים אחורים [חלקים בלבד] עולים +- 1200 ש"ח

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...