Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן לדעתי הוא היחיד שעלה פה על הרעיון.

כל הרעיון כשמשאירים פתק על רכב עומד זה לגרום לבן אדם להיתקשר אליך.

כאשר משאירים פתק בגירסה הראשונה, הבן אדם לא תמיד יחשוב על למכור את הרכב שעומד

אצלו מכל סיבה שהיא באוטו הרגע (עובדה שהרכב עדיין עומד). יוכל להוית שהבעלים רק מחכה

שיבוא איזה פראייר שיקנה את הגרוטאה בסכום לא הגיוני (כמו המוסטאנג ב- 400.000), הגישה

הזאת, ב70% מהמקרים לפחות, פונה לתאוות הבצע.

אני כבר הספקתי להשאיר פתקים מכל הסוגים והמינים, בכל הניסוחים האפשריים, בכתב יד, בהדפסה,

ומצאתי שהפתק שמנוסך כמו בגירסה השניה- הכי יעיל!

המטרה כמו שכבר כתבתי, המטרה היא לגרום לבן אדם להיתקשר, וברגע שהוא התקשר- הוא שלכם.

בין אם הוא מוכר או שיש לו ספיקות לגבי המכירה של הרכב, לבן אדם שיודע לדבר (איש מכירות- לא סתם קראתי לגישה הזאת בשמה) יהיה קל מאוד לשכנע למכור.

על מספר רכבים עומדים השארתי פתק בניסוח הזה, ורק אחד לא חזר עליי (האולדס השחורה בראש העין), והאימפלה שלי הייתה בין הרכבים האלה. (עובדה שהיום היא אצלי) הבן אדם לא רצה למכור בהתחלה, ולא היה סגור על עצמו בכלל, מה יעשה איתה, אבל אחרי משא ומתן של קרוב לחצי שעה בטלפון, הוא הסכים למכור לי אותה, וכל השאר כבר היסטוריה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני גם בעד לנסות להתחכם:

''יש לי מידע מעניין בקשר לרכב,צור עמי קשר''

שהוא יתקשר,אמור לו שהמידע זה שאתה מכיר מישהו שרוצה לקנות את הרכב:wink: .

• תוכן חדש...