Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היה אחד המפגשים המוצלחים והשקטים, בלי יותר מדי SPLים שקורעים את עור התוף ולא נותנים לדבר.

מזג האוויר היה ממש נעים היום לעומת המפגש הרותח לפני שבועיים.

שמתי לב שלאט לאט אנשים בונים מערכות יותר ויותר רציניות ומושקעות, וזה ממש כיף לשמוע ולראות.

היה אחלה ותמיד מומלץ להגיע...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו תמיד - היה נחמד - ממש אחלה

חבל שלא יכלתי להשאר קצת יותר

קודם כל - מתברר שלליטל (נהגת שודים) יש יומהולדת... מזל-טוב!

כאב לי הלב לשמוע שפרצו לרומן לרכב. חבל שליאור ואבי הגיעו בלי הרכבים האודיופיליים שלהם.

זה היה פשוט תענוג לשבת בתוך הרכב של dj-uri ולראות כאלה רכיבים - אמנם עוד יש הרבה כוונים אבל הפוטנציאל שם נותן תחושה כמעט אין סופית.

כרגיל - לראות ולשמוע את כולם וגם את סלבה שהגיע מהצפון עם התקנה ממש מושקעת.

עופר... עופר... הציפייה למערכת שלך מוכנה ושלמה מעוררת בי את אותו הזעם שמעוררות בי הפרסומות בערוץ 2 ... :wink:

אני חייב לציין משהו - ישבתי ב"אלרו" של קוויקסילבר - זה רכב שלדעתי, הפנים שלו, עוצב ע"י אודיופיל

אם תשימו לב בהזדמנות הבאה שתהיה לכם המיקומים המקוריים של המידבאסים ברכב הזה מוטים בזוית כלפי הנוסעים וכך גם המיקומים של הטוויטרים.

כרגיל - כיף והנאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איתמר,אז לא היו יותר מדיי SPLלים....אתה רואה -קהילת הSPL דועכת ...

מצטער שבסוף לא הגעתי היו לי תוכניות קודמות שצצו באופן מחייב על הפרק.

אגב איפה פרצו לרומן לרכב? במפגש? מה הנזק?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי התמונות אני רואה שסלבה הגיע,וואלה סלבה אתה תותח,אפילו יורי לא מעז להגיע לעתלית ממעלות[תירוץ שלו להתחמק]תאמין לי אם היית מעדכן אותי שאתה בא ,הייתי עושה מאמצים כבדים יותר להגיע ,לא ראינו אחד את השני הרבה זמן..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
רוב תמונות ה"איכות " שלך לא עובדות כשמגדילים אז...

מה "אז", כל תמונה מגה.. חכה בסבלנות.

כל תמונה עולה ב 40 שניות, ספור כמה תמונות קטנות יש ותדע מתי זה יסיים.

Ha :)

פורסם

תודה לכל החברים שהגיעו והראו נוכחות, היה מפגש נחמד ביותר, תודה לסלבה וחבריו שהגיעו אלינו וכיבדו אותנו בנוכחותם מהצפון הרחוק.

תודה לכל אחד ואחד ששיתף אותנו במערכת שלו, השמיע והציג.

בזכותכם המפגש התקיים.

תודה ל lanosforce על ברכת היום הולדת.

:mm_yeah:

תמונות בזה הרגע עולות למחשב, בעוד מספר דקות יעלו לפורום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה "אז", כל תמונה מגה.. חכה בסבלנות.

כל תמונה עולה ב 40 שניות, ספור כמה תמונות קטנות יש ותדע מתי זה יסיים.

לא ידידי כל התמונות שעובדות עולות לי מהר , אני מדבר שיש תמונות שבכלל לא עולות מראות לי "הדף אינו נמצא" זה הכול
פורסם

קבל הסבר ידידי, יש תמונות קטנות - שוקלות מעט.. עלו מהר.

ויש תמונות גדולות, שוקלות הרבה עולות לאט, הן עולות בסדרשמי ע"פ ABC, מה שלא עלה.. נחשת נכון - לא קיים(לא נמצא).

בקיצור, הכל למעלה כבר.

תרענן את העמוד ויהיה בסדר.

Ha :)

פורסם

עופר מפרק, מתקין ומרכיב:-P

ככה זה שבמשך השבוע מרכיבים לכולם בסוף לא נשאר זמן לרכב שלך:wink:

ל'

IMG_0579 (Large).JPG

IMG_0580 (Large).JPG

IMG_0581 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואי התחילו לעשות התקנות במפגשים נחמד ביותר

ההתקנה נעשת בגולף נכון?

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

• תוכן חדש...