Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך המלצות לרכב מליסינג.

א.באיזה מקרים משתלם לרכוש רכב מליסינג?

תקציב:+50K-

ב.הצרכים:

בראש ובראשונה חסכוני,הולך לעבור 110 קילומטרים ביום.

אמין וזול לתחזוקה.רצוי ידני.

תודה.

sani

פורסם

לקנות מליסינג משתלם רק אם אתה מתעצל לחפש רכב בשוק הפרטי או שבמקרה נפלת על מציאה.

אני מבין שהנסועה השנתית שלך תעבור את ה30 אלף ק"מ בשנה וכדאי לך לחשוב בכיוון של דיזל.

אם אתה מחפש רכב פשוט וזול הייתי מחפש אזיו צרפתיה עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני מאיזור 2002-, אולי אפילו משהו בסגנון ברלינגו2003.

אם לא, אפשר לרדת בשנתון טיפה ולמצוא אוקטביה\בורה או אסטרה מוגדשת.

פורסם
לקנות מליסינג משתלם רק אם אתה מתעצל לחפש רכב בשוק הפרטי או שבמקרה נפלת על מציאה.

אני מבין שהנסועה השנתית שלך תעבור את ה30 אלף ק"מ בשנה וכדאי לך לחשוב בכיוון של דיזל.

.

בכמה % מדובר בקניה מליסינג?

ניבחנה סוגיית הדיזל,לא משתלם.

המחשבה הייתה יותר לכיוון גטס/פונטו ספייס.

sani

פורסם

קניה מליסינג כדאיית בד"כ כשאין לך זמן לחפש רכב בשוק הפרטי. הדבר תלוי גם בהיצע של הרכב הספציפי שאתה מחפש, ישנם מכוניות עם ביקוש נמוך שאין בעיה למצוא גם בשוק הפרטי בזמן קצר.

זה כדאי גם אם אתה זקוק לטרייד אין - אני קניתי רכב מליסינג בתקופה שהייתי חייב להחליף רכב וממש לא היה לי זמן לנסוע ולראות מכוניות פרטיות. אז נכון שמפסידים כסף אבל לא הייתי אפילו שעה אחת בלי רכב והעובדה הזאת הייתה שווה לי הרבה זמן, כסף ועצבים. אבל במקרה הפרטי שלי קיבלתי על הרכב הישן פחות או יותר את השווי הריאלי שלו.

אם אתה קונה רכב מליסינג - חובה:

1. לבדוק היסטריית טיפולים, ולבדוק בדיוק מה עשו (במידת האפשר) ולא להסתפק ב"נעשה טיפול 20,000".

2. לקחת לבדיקה מטעמך ולא להסתמך על בדיקה שמציגים לך אנשי המכירות.

פורסם

לגבי % ההורדה מהמחירון של רכבי ליסינג - זה משתנה בהתאם לדגם ומצבו.

לדוגמא על קאיה ריו (אם עדיין מוכרים כאלה) אתה יכול לקבל הורדה של 20% ויותר.

לעומת זאת על מזדה 6 (שוב, רק בשביל הדוגמא) אחוז ההורדה יהיה נמוך הרבה יותר.

כמובן שזה גם משתנה בין החברות, ומדי פעם יש להם מבצעים שונים - פעם זה היה ביטוח חובה למשך כמה שנים, דלק חינם לשנה ועוד גימיקים שונים.

וכמובן שזה שוק - אפשר להתמקח ולפעמים אף רצוי.

תתמקד על דגם\דגמים שעונים על הצרכים שלך ותתחיל לעשות סקר שוק.

זה אומנם לוקח פחות זמן מלמצוא רכב פרטי אבל עדיין צריך להקדיש לזה זמן מה.

• תוכן חדש...