Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית כלבים - זקוק לעיצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודעת ראיתי את זה מזמן באיזה תכנית ...

המים המתאדים יוצרים איזשהו ריח- שלא מזיז לנו

אבל מרתיע בע"ח (יש להם חוש ריח הרבה יותר מפותח מלנו..)

כמו כשמשאירים בקבוק עם מים על המושב ברכב ביום חם..

ונוצרים בו אדים.. האדים האלו כנראה בעלי הריח המרתיע.

הראו שזה עובד, מה אכפת לך לנסות.

אם יש לכלבים בעלים- נסה לדבר איתם- לך תדע אולי יעזור.

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

:lol: יש מצב.. כמו שאמרתי לכלבים חוש ריח מפותח!

כנראה הם באים להשים למטרד הריחני סוף...

בכל אופן, גיבשת החלטה?

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם
:lol: יש מצב.. כמו שאמרתי לכלבים חוש ריח מפותח!

כנראה הם באים להשים למטרד הריחני סוף...

בכל אופן, גיבשת החלטה?

ג'וד

תודה לכולם, אני אגש לקנות מחר את ה-גט אוף הזה ואדווח איך זה עובד, להרעיל אני לא מסוגל.

ת'אמת הנעליים כמעט חדשות, אז לכלבים כנראה יש יכולת חיזוי שהן עומדות להסריח מאוד בקרוב.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לבוא לחנות שאני עובד בה בסגולה (לא צומת, מושב)

צור קשר בה"פ אם אתה רוצה

דרך אגב, לא חושב שאדי מים מפחידים כלבים

אולי רק את הכלב שלי, שהוא קצת (הרבה) מפחד ממים.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אהלן

ניסית לפנות לשכנים שלהם הכלבים שייכים? פשוט תלך ושב איתם על כוס קפה ותסביר להם שאתה לא רוצה לפנות לעריה גם כדי שלא ישלמו קנס וגם שלא יתעללו בכלביהם. תאלץ אותם לקשור את הכלבים בגינה או לחילופין לסגור את החצר שלהם כדי שהכלבים לא יצאו וישוטטו לבדם. גם תסביר להם שיש גם אנשים שמחפשים להתנכל ולהוציא כסף, מתלוננים על כלב שהיה משוחרר שנשך אותם אפילו שהכלב לא נשך ואני מכיר מקרים מצערים כאלו

של חבר שלי ועוד מקרה של חבר של אבא שלי. ההפסד הכספי וגם הצער לכלב הוא עצום אז פשוט תסביר להם את זה בצורה יפה ואני מאמין שהם יקשרו אותם.

וחוץ מיזה, מומלץ שתגדר את הגינה. אפילו בנתיים ברשת פשוטה שלא עולה יקר. להרעיל כלבים זה אכזרי.

הכלב של השכן שלי רצח לי את הכלב באכזריות לפני 5 שנים (פינצ'ר ננסי לעומת רועה גרמני מעורב של השכן) ועד היום אני לא מסוגל להעלות בדעתי נקמה בכלב למרות שהוא רצח את הלב שלי.

הרעלת כלבים זה אכזיות, יש למצוא כל פתרון אפשרי כדי לא להגיע למצב הזה!

איתמר ג'ורג'

פורסם
אהלן

הכלב של השכן שלי רצח לי את הכלב באכזריות לפני 5 שנים (פינצ'ר ננסי לעומת רועה גרמני מעורב של השכן) ועד היום אני לא מסוגל להעלות בדעתי נקמה בכלב למרות שהוא רצח את הלב שלי.

איתמר ג'ורג'

אין מצב שהיית עומד בפיתוי...

הייתי שוחט לו את הצורה, עד שהוא יתחנן לרעל.

סתם, מצטער לשמוע. יש כלב חדש?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי ולכן אקיים, תודות לאלבר, קניתי את התכשיר שהציע לי (89 ש"ח) וביום שבת שעבר פיזרתי בכניסות לחצר.

התוצאה: אפס צואות כלבים ואפס תצפיות כלבים.

בקיצור, מומלץ בחום.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
הבטחתי ולכן אקיים, תודות לאלבר, קניתי את התכשיר שהציע לי (89 ש"ח) וביום שבת שעבר פיזרתי בכניסות לחצר.

התוצאה: אפס צואות כלבים ואפס תצפיות כלבים.

בקיצור, מומלץ בחום.

:)

נחמד לשמוע שבחרת בפתרון הידידותי יותר

[ודי נחמד לשמוע שהוא גם עובד, אולי אנסה את זה מסביב לאוטו, נמאס לי לקפל כל בוקר כיסוי לח וריחני לתוך הבגאז'...]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...