Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב בסביבות ה60 אלף ועלו לי כמה רכבים לראש , אם יש לכם פרטים על הרכבים הנ"ל אחזקה, רמת גימור , מנוע או כל דבר שעולה לכם בראש אודה לכם אם תרשמו כי אני כבר הסתבכתי ואני לא יודע מה לקנות ,אז אלו הרכבים שעלו לי בראש:

במוו 325 קופה שנת 94 או יותר..

הונדה אקורד שנת 98 מנוע 2.2

גולף שנת 2000 מנוע 2.0 או V5

אודה לכם אם תעזרו לי דניאל .

פורסם

תעזור לנו אתה קודם..

מה אתה מחפש ברכב...

לפי המכוניות השצגת אני מבין שחשובה לך הפוזה, מה עם אחזקה? כמה כסף יש לך לזה?

יש לך דרישות לשנתון מינימום?

פורסם

הBMW שונה בתכלית מהגולף.

כולם רכבים שידרשו עלויות אחזקה שונות.

פרט את דרישותיך ואת הסכום שיש ברשותך ליישור קו, ולאחזקה.

פורסם

אני מחפש רכב שהוא יחסית משפחתי או מנהלים על ההונדה אני לא סגור כי אני לא חובב יפניות

אחזקה זה לא בעיה הקטע שאני לא רוצה להיות פעם בשבוע במוסך , ואני מחפש רכב שיושב על הכביש והוא נוח , כרגע יש לי במשפחה וולוו אני מחפש משהו שהוא דומה לוולוו בנוחות (לא עוד וולוו כמובן)

יש לכם אולי פרטים על הרבים הנ"ל יש לי עדיפות לבמוו

פורסם

הגולף מאוד קטנה, במיוחד מאחור.

אם כבר אתה משווה, אז את הפאסאט.

מבחינת אחזקה, בהנתן שאתה בן אדם ממוצע בלי קשרים וידע טכני, אז..

הונדה וגולף/פאסאט יעלו אותו הדבר.

BMW תעלה בערך פי 1.5-2.

כנ"ל גם בביטוחים.

אם אתה מתכנן על האוטומט, צריכת הדלק תהיה שערורייתית בבימר. 1-6/7.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

היי דן,

קודם כל ברצוני לומר:

אל תעשן ותפתח ט'רד ייעוץ לרכישת רכב! תראה מה יוצא.

2. מה אתה מצפה מהרכב? למה הוא ישמש? על אילו צרכים הוא צריך לענות? אחרי שתעשה את זה, שאל שאלות נקודתיות והחברים יוכלו לענות לך.

3. אם אתה לא רוצה לבלות כל שבוע במוסך - סע במונית. או שתקרא מה איש חכם כתב פעם, פה בפורום שלנו.

אני מכיר את האוטו ונהגתי עליו אני מכיר 3 אנשים שיש להם את הרכב הזה והם מרוצים מבחינת הכל אמינות אחזקה אבל כמו שאומרים תלוי על איזה רכב נפלת ומה עבר עליו..

.

עלה והצלח,

חי

בהצלחה

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...