Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לך חתול? מה שמו בישראל?...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפח-תול שלי קוראים גוגו.

בתקופת הקומדי סטור שמו שונה לז'וז'ו, אבל הוא ממש לא אהב את זה. הוא טען שהוא צהוב מדי בכדי להסתובב ברחוב עם שם כזה. אפילו את הגורמטים והח"י הוא הוריד.

אשכנזים החתולים האלה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכרתי פעם בריטית מעורערת משהו, שקראה לחתולים השחורים של סבתא שלה בשמות כיס, שרוול ודש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הכרתי פעם בריטית מעורערת משהו, שקראה לחתולים השחורים של סבתא שלה בשמות כיס, שרוול ודש.
רוב הנשים הבודדות שמחזיקות חתולים מעורערות בדרגה זו או אחרת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
רוב הנשים הבודדות שמחזיקות חתולים מעורערות בדרגה זו או אחרת.
דבר ראשון, היא לא הייתה בודדה, פשוט התביישתי לרשום ידעתי במקום הכרתי.

שנית, החתולים היו של הסבתא.

שלישית, וואי וואי חכה שעמותת "פמיניסטיות לוחמניות בCF" תקרא את ההודעה שלך. דמך בראשך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מוכן להתערב על כסף טוב - גם אם אנשים כאן לא יודו בזה- הדבר הכי כיפי בבעלות על חתול זה לבוא אליו בשקט בשקט (וזה קשה) להתמקם מעליו ולהרים עליו נאד. הכי שוס זה בחורף. כשהם נכנסים מתחת לפוך ומתמקמים ליד התחת. החתולה שלנו פשוט ממשיכה לשבת ליד התחת שלי בלי לזוז ומייללת עד שהריח עובר. זה די מצחיק כי מתחת לפוך לוקח זמן עד שהעסק מתנדף.

פורסם
דבר ראשון, היא לא הייתה בודדה, פשוט התביישתי לרשום ידעתי במקום הכרתי.

שנית, החתולים היו של הסבתא.

זה הקטע המפחיד. רוב הבחורות הבודדות הופכות לסבתות עם חתולים.

פורסם
אני מוכן להתערב על כסף טוב - גם אם אנשים כאן לא יודו בזה- הדבר הכי כיפי בבעלות על חתול זה לבוא אליו בשקט בשקט (וזה קשה) להתמקם מעליו ולהרים עליו נאד. הכי שוס זה בחורף. כשהם נכנסים מתחת לפוך ומתמקמים ליד התחת. החתולה שלנו פשוט ממשיכה לשבת ליד התחת שלי בלי לזוז ומייללת עד שהריח עובר. זה די מצחיק כי מתחת לפוך לוקח זמן עד שהעסק מתנדף.
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אני חייב לקנות חתול..

פורסם
זה הקטע המפחיד. רוב הבחורות הבודדות הופכות לסבתות עם חתולים.
נו ו...

הלא בודדות בסוף גומרות בתור אלמנות עם חתולים

תמיד יהיה חתול בסוף

פורסם

לחבר שלי היה חתול פרזיט שלא זז(היה מחובר לו קולר פעמון שלא ידענו מה הצליל שלו..)

היה לו השם המושלם..

"עובש"

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...