Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הקסנטיה שלי (96, 2.0 16V ידנית, ולמרות שאני "חולה" עליה) באחת דיזל וכמו שנכתב בכותרת, מצאתי אחת יחסית זולה.

הרכב נמצא במגרש אצל סוחר (שלמרבה ההפתעה יחסית הוא די אמין).

הוא טוען שהרכב מושקע ועבר טיפולים מקיפים כולל החלפת מנוע לא מזמן.

יש על מד הק"מ 340K בערך.

מה דעתכם האם שווה לבדוק אותו או שלא להתקרב?

בריאות לכולם!

פורסם

1.) בדוק היסטורית טפולים, באם הרכב טופל במוסך שאינו מורשה היבואן אל תתקרב אליו

2.) דרוש מהסוחר אחריות למנוע וגיר

3.) בדוק את הרכב ב 7 עיניים במיוחד את תקינות המערכת ההידראולית והעכבישים וודא שאלו אינם יבשים.

4.) באם מולאו כל הפרמטרים הנ"ל גש למכון בדיקה ובהצלחה ! ! ! זכור רכב עם הרבה ק"מ יכול לעתים להיות הרבה יותר טוב עם רכב עם ק"מ נמוך שעשה את מרבית נסיעותיו בתוך העיר לכן נסה להגיע לבעל הרכב ולתשאל אותו היכן וכיצד הגיע הרכב לק"מ הגבוה.

5.) וודא שנוזל הקרור במיכל העיבוי הינו הנוזל המקורי TECNIC, ולא מי ברז, אם תגלה כי מדובר במי ברז אזי הרכב לא טפל כראוי !

פורסם

ממגרש,אני לא ממליץ להתקרב, לא לגעת.

קח בערבון מוגבל כל מה שנאמר לגבי הרכב הזה,את הק"מ האמיתי שלו לעולם לא תדע.

פורסם

פשוט תתרחק מזה....

נכון שבתנאים מסויימים זו יכולה להיות מציאה- אבל זה לא המקרה!

תנאי הכרחי לדעתי זה הכרות אישית עם הבעלים ויכולת לשחזר את כל ההסטוריה.....

מד קמ לא מוטה כלפי מעלה...מתי תתחיל המשאבה ההידראולית או מותחניה...או בולמים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תחשוב היטב על הנקודות הבאות:

1. למה הרכב נמצא במגרש ??

2. האם באופן נורמאלי היית רוכש רכב ממגרש ?

3. האם נראה לך שרכב שעבר 340K ק"מ נמצא במצב תקין , או שידרש ישור קו עצבני ביותר ??

אני מניח שכבר בשאלה הראשונה הבנת שמומלץ מאוד להתרחק,אין ארוחות חינם אצל סוחרי רכב !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האמת היא שמנסיון של כמה וכמה אנשים, הסוחר הנ"ל הינו אדם אמין יחסית וגם נותן אחריות למנוע ולגיר לכמה חודשים.

340K ק"מ...לא נראה לי שזה מזוייף.

כמו שאמרתי בהתחלה, הסוחר טוען שהרכב עבר טיפול מקיף והחלפת מנוע ונמצא במצב מצויין.

לי נראה שהוא שם רק בשל הק"מ הרב שעבר.

באופן נורמלי אני לא שולל קנייה ממגרש אבל הייתי בודק כל מה שנאמר לי כמה פעמים ודואג לאחריות כתובה על מכלולים ראשיים.

ידוע לי על אנשים שקנו ממנו והוא לא איכזב אותם כשנתגלו תקלות ברכב. ידוע לי גם על אנשים שקונים ממנו כבר שנים וסומכים עליו בעניים כמעט עצומות.

למרות כל זאת הוא עדיין סוחר....

בריאות לכולם!

פורסם

תפנימו לא כל הסוחרים רמאים ! ! ! אני מכיר מספר סוחרים די אמינים, יחד עם זאת מסוחר שלא מכירים יש להיזהר אך במידת ההגיון ולא להכנס לפראנויה, תזכרו תמיד כי גם הסוחר ירצה לשמור על שמו הטוב, כי אחרי הכל זה מה שיש לו ! בראש ובראשונה.

פורסם

אני די מסכים.

מישהו שרוצה להתפתח באזורו ולרכוש את אמון הלקוחות כדי שיחזרו, חזקה עליו להתנהג יפה..

בריאות לכולם!

פורסם

יש לך דרך לאמת את עניין החלפת המנוע "לא מזמן" ? המנועים הללו מאוד אמינים, בלאי מצטבר בעיקר במיסבים האחוריים ששיפוצם יחסית לא זול (1000-1500 ש"ח). מהיכרותך עם סיטרואנים, אתה יודע שלמערכת ההידרופנאומטית לא אכפת כל כך מהק"מ המצטבר, כמו שהיא רגישה לתחזוקה שוטפת ולמאפייני השימוש ברכב.

חפש סימנים לתחזוקה ירודה - תושבות מתלים קדמיים סדוקות, LHM עכור\חום, התרוממות\ירידה איטית\לא אחידה.

אח"כ תעשה לסוחר הצגה ש"סיטרואן זה לא אמין", ו"למכונית החליפו מנוע כי קרעו את המנוע הקודם", וש"עם הק"מ שלה בטח עוד 5000 ק"מ מתפרק לה גלגל באמצע הנסיעה", תוריד אותו עוד קצת, ותתחדש.

למה את מוכר את שלך ? צריכת דלק ? סל"ד גבוה בהילוך חמישי ? צבע משעמם ? :wink:

דרך אגב, יש בלוח יד-2 קסנטיה 99 כחולה דיזל שמנסים למכור כבר ה-מ-ו-ן זמן.

פורסם

כן, יש לו אישור על ההחלפה.

אני מוכר את שלי כדי לא להרוס אותה - אני נוסע הרבה ומלבד צריכת הדלק (1 ל 10-11) כבר הספקתי להוסיף לה 15K ק"מ וזה כשאני נוסע בעיקר בטרמפים לעבודה.

אין לי ברירה - או למצוא אחת דיזל או רכב אחר חסכוני יותר.

בריאות לכולם!

פורסם
תפנימו לא כל הסוחרים רמאים ! ! ! אני מכיר מספר סוחרים די אמינים, יחד עם זאת מסוחר שלא מכירים יש להיזהר אך במידת ההגיון ולא להכנס לפראנויה, תזכרו תמיד כי גם הסוחר ירצה לשמור על שמו הטוב, כי אחרי הכל זה מה שיש לו ! בראש ובראשונה.

תוכל לתת לנו רשימה של סוחרים אמינים כדבריך, תודה.

פורסם

למה לא לחפש,כאמור, בשוק הפרטי?

הקסנטיה בנזין מבוקשת יותר מהדיזל ?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

רוב הסיכויים שהרכב מצא את דרכו לסוחר בגלל הקושי במכירת רכב עם ק"מ גבוה כ"כ.

GL-10, בכל ת'רד מחדש, אתה מלכלך על סוחרים, מבלי שאתה יודע על מי מדובר - אתה יכול להסביר על מה אתה מתבסס?

• תוכן חדש...