Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS לרכב.

ProSoldier
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר בהחלט יכול להיכנס לכיס (כיס דיי גדול, אבל כיס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שאלות,

1.לאחר קריאת השירשור הבנתי שדגמי MIO -169\180 מומלצים,המעבד של 169 יותר מהיר

לעומת זאת ב180 הטכנולוגיה מתקדמת יותר.

מבחינתי יכולת הניווט (GPS) של מחשב כף היד חשובה יותר מאשר תוספות כגן שמיעת מוסיקה וכו' ...

האם מהירות המעבד הינה גורם מכריע כאשר מדובר בניווט גרידא???

2.חוץ מקניית מחשב כף היד מומלץ לרכוש גם זיכרון (לפחות 1 ג'יגה), האם הזיכרון שיירכש בא כתוספת או שמחשב כף היד מגיע ללא זיכרון כלל?

3.לאחר שקונים מחשב כף יד ,מוסיפים לו זיכרון,חייבים להתקין תוכנת ניווט

חשוב לי שהניווט יהיה קולי ובשפה העברית!!

היכולת "לדבר" בעברית מותקנת במחשב כף יד\תוכנת ניווט או שצריכים לרכוש צ'יפ מיוחד המקנה יכולת זו???

תודה

יום טוב:-)

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אם זה בסדר, אתעלק על השרשור ואשאל שאלה משלי.

קיבלתי היום mio 136, שמותקנת בו התוכנה navngo.

כשאני נכנס לתוכנה אני רואה כי הסימן של הלווין הוא אדום, כלומר, לא מחובר. אני לוחץ על הסימן, ומגיע לעמוד של gps status, שם אני לוחץ על "גלה", ומקבל לאחר מספר שניות את ההודעה "נמצא GPS", עם מעין ציור שלל תמרור עצור בצד. אך גם כאשר נכתב לי כי נמצא GPS אני רואה כי המכשיר עדיין איננו מחובר ללווין.

ניסיתי לבדוק קצת בהגדרות, אבל המצב נשאר בעינו.

מישהו יודע אולי מה הבעיה?

תודה, וסליחה.

יום טוב.

פורסם

לפי מה שאני זוכר עם הMIO 168 (או 169) צריך לעשות לו שם חיפוש ואז הוא מציג לך משהו באמצע

ומסביב לווינים, סע עם זה קצת ואז זה יסתדר. זה יהפוך לירוק.

מקסימום אם קנית את התוכנה תתקשר לתמיכה הטכנית שלהם.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
כמה שאלות,

1.לאחר קריאת השירשור הבנתי שדגמי MIO -169\180 מומלצים,המעבד של 169 יותר מהיר

לעומת זאת ב180 הטכנולוגיה מתקדמת יותר.

מבחינתי יכולת הניווט (GPS) של מחשב כף היד חשובה יותר מאשר תוספות כגן שמיעת מוסיקה וכו' ...

האם מהירות המעבד הינה גורם מכריע כאשר מדובר בניווט גרידא???

2.חוץ מקניית מחשב כף היד מומלץ לרכוש גם זיכרון (לפחות 1 ג'יגה), האם הזיכרון שיירכש בא כתוספת או שמחשב כף היד מגיע ללא זיכרון כלל?

3.לאחר שקונים מחשב כף יד ,מוסיפים לו זיכרון,חייבים להתקין תוכנת ניווט

חשוב לי שהניווט יהיה קולי ובשפה העברית!!

היכולת "לדבר" בעברית מותקנת במחשב כף יד\תוכנת ניווט או שצריכים לרכוש צ'יפ מיוחד המקנה יכולת זו???

תודה

יום טוב:-)

לא חשתי בשום הבדלי מהירות בין מעבד 313MHz ובין מעבד 400MHz בניווט בלבד

ביישומים אחרים ישנו הבדל, אבל קטן

2. לפעמים תוספת לפעמים כלול, לי נהרס כרטיס זכרון של 256MB ונשארתי עם כרטיס 64MB שנשאר לי ממחשב כף יד קודם, ה-64MB יותר ממספיק (אם אתה לא מתכנן על שירים וסרטים)

3. ישנה אפשרות בשתי התוכנות - Destinator ו-Nav N Go

קיפוד

תנסה להיכנס דרך "מפה" ולא דרך "ניווט" במסך הראשי, גם ל-136 שנתתי עליו הדרכה היום לקח קצת זמן לקלוט לווינים, קח בחשבון שמתחת לגג הוא לא יקלוט כלום

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה, עד כמה שאני מבין, איננה טמונה באין קליטה, אלא פשוט בכך שהמכשיר איננו מתחבר ללווין, הרי אני מקבל הודעה לפיה "נמצא GPS", רק שמשום מה הוא לא מתחבר אליו.

יום טוב.

פורסם

לוקח לו זמן

הוא צריך נתונים מ-3 לווינים לפחות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האם הבנתי נכון,

1. MIO 169 עדיף על MIO 180 כ מחשב כף יד אבל, בGPS אין הבדל?

2.MIO 169 והדגם הקודם שלו MIO 168 צריכים זמן על מנת להתחבר כי הם צריכים לפחות 3 לווינים אליהם יוכלו להתחבר?

3.שלושת הדגמים משתמשים בטכנולוגיה SIRF3 (האם זו ההמתנה ל 3 לווינים עליה שאלתי בסעיף 2?)

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

1. כן.

2. כל GPS חייב נתונים מ-3 לווינים לפחות על מנת לקבל מיקום

3. לא, זה סה"כ שם לטכנולוגיה של האנטנה, היא מסוג SiRF3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הבעיה, עד כמה שאני מבין, איננה טמונה באין קליטה, אלא פשוט בכך שהמכשיר איננו מתחבר ללווין, הרי אני מקבל הודעה לפיה "נמצא GPS", רק שמשום מה הוא לא מתחבר אליו.

"לוקח לו זמן"

השאלה ,האם בכל הדגמים הסטנדרטיים(MIO...) תיהיה "בעיה" דומה ליתר דיוק לא בעיה אלא זמן המתנה ל 3 לווינים או שיש דגם אפילו אם מחירו טיפה גבוה ממחיר ה MIO ודגמים דומים שזמן ההמתנה נעלם???

הכל יחסי בעולם...

פורסם

לי יש את ה-MIO 168 RS כבר יותר משנה אני מאוד מרוצה מהמכשיר עובד מעולה מה גם שיש לי מותקן על הזיכרון של המכשיר את דסטיניטור 5 ועל הכרטיס את NEV A GO + I GO 2006 + דסטיניטור 2006 ...בקיצור נכון להיום יש לי במכשיר 4 תוכנות לניווט והכל עובד מצויין .

פורסם

בעיות הקליטה במכשירים עם אנטנה מובנית ידועות , וזה מפאת "דחיסה" של פיצ'רים למכשיר .

ניתן לפתור את הבעיה עם אנטנת GPS חיצונית שמוצבת במקום קבוע ברכב , ומתחברת בעזרת BT ל PDA .

האנטנות החיצוניות הרבה יותר משוכללות מבחינת התפקוד שלהן , הן עצמאיות ובעלות רגישויות טובות יותר גם לעוצמות חלשות של לווינים , ככה שהן מסוגלות להתאפס על שלושה לווינים הרבה יותר מהר וביעילות גבוהה יותר .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
"לוקח לו זמן"

השאלה ,האם בכל הדגמים הסטנדרטיים(MIO...) תיהיה "בעיה" דומה ליתר דיוק לא בעיה אלא זמן המתנה ל 3 לווינים או שיש דגם אפילו אם מחירו טיפה גבוה ממחיר ה MIO ודגמים דומים שזמן ההמתנה נעלם???

כל עוד אתה משתמש ב-GPS (צבאי או אזרחי לצורך העניין) ולא בדברים אחרים (יש תחליף רוסי לא כל כך פעיל, ועבודה על מיזם אירופאי הרבה יותר מתקדם שהתעשייה בישראל היא חלק גדול מהמיזם)

אתה חייב לפחות 3 לווינים כדי לקבל מיקום

ללא מיקום הניווט לא שווה כלום

כמו שאמר קוויקסילבר, אפשר להשתמש באנטנות חיצוניות שם זמן ההמתנה מתקצר (ואף מגיע לזמן המתנה אפסי אם האנטנה מקבלת מיקום כל הזמן, והוא נשמר בה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האם יש דגמים מומלצים של אנטנות חיצוניות ל GPS או שכל אנטנה הכי זולה תתאים?

הכל יחסי בעולם...

• תוכן חדש...