Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS לרכב.

ProSoldier
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך או אנטנה חוטית (ואז לוודא שהחיבור הוא אותו חיבור הרחבה שיש במחשב שאתה קונה)

או אלחוטית (BlueTooth בד"כ, ואז לוודא שהמחשב כף יד שאתה קונה תומך בזה, ה-Mio 168/169/180 לא תומכים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

m3x7r3m3, ה BLUE TOOTH הינה אנטנה אלחוטית שתפקידה לקצר זמן המתנה לשלושת הליוונים,נכון?

היא נמצאת בתוך מחשב כף היד?

איגור ,אני מודה לך על הכתבה אך בוא נרד מההשוואה בין GPS של חברות סלולר

וGPS דרך מחשבי כף יד

זה לא נושא השירשור,שוב פעם תודה ואנא אל תעלב 8)

הכל יחסי בעולם...

פורסם

BlueTooth זה סה"כ רכיב ופרוטוקול תקשורת בתדר 2.4GHz, במהירויות בינוניות לטווחים בינוניים (באופן אופטימלי עד 10 מ')

הרעיון הוא שהאנטנה עצמה (החיצונית) תפעל כל הזמן, ותקבל מיקומים כל הזמן, וברגע שתפעיל את תוכנת הניווט התוכנה תוכל "למשוך" את המיקום ישירות מהאנטנה ולא תצטרך לחכות ללוינים (כי את זה עשתה כבר האנטנה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הבנתי,

ציינת שאנטנה חיצונית תמיד פועת וה BLUETOOTH "מושך" לווינים

אז צריך את האנטנה החיצונית וה BLUETOOTH ביחד או שלא,אנא נסה להסביר שוב פעם

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם
לא הבנתי,

ציינת שאנטנה חיצונית תמיד פועת וה BLUETOOTH "מושך" לווינים

אז צריך את האנטנה החיצונית וה BLUETOOTH ביחד או שלא,אנא נסה להסביר שוב פעם

תודה

האנטנה תמיד פועלת (כל עוד היא מקבלת מקור כוח כלשהו, כלומר, חשמל) ומושכת את הלוינים.

המטרה של הBluetooth היא מאוד ברורה : לקשר בין המכשיר שלך (הMio או הIPAQ לצורך העניין) לבין האנטנה (שמספקת את הלוינים). הבלוטט' זוהי בסך הכל הטכנולוגיה והדרך לקשר בין המכשיר ובין האנטנה ללא חוטים.

אני אישית משתמש באנטנת CF שנכנסת למכשיר דרך חריץ הCompactFlash. עלתה 1100 שקל, אבל שווה כל אגורה, אף פעם לא עשתה בעיות.

Lexus CT200H

פורסם

האם הבנתי נכון?

אם קונים מחשב כף יד בלי אנטנה חיצונית ובלי בלוטוס אז כל פעם שמדליקים את המכשיר ורוצים להשתמש ב GPS צריך להמתין קצת עד שימצאו 3 לווינים באזור בו נמצאים או אפילו לכבות ולהדליק שוב פעם (יש לחזור על הפעולה אם לא נמצאו שלושת הלווינים,עד שלבסוף המכשיר ימצא אותם) =גורם לאי נוחות ובעצם אין GPS בכל רגע שרוצים (INSTANT)

קיימת אפשרות שה GPS יהיה זמין כל הזמן, כדי לאפשרות זאת יש :

לקנות אנטנה חיצונית ולהתקין ברכב(ברגע שמדליקים את מחשב כף היד האנטנה מתחילה לחפש את שלושת הלווינים באותו הרגע פעולה זו מקצרת משמעותית את זמן ההמתנה או אפילו זמן המתנה =0.

את האנטנה יש לקשר עם מחשב כף היד ופה קיימות 2 אפשרויות :

א.עם בלוטוס (קישור אל חוטי)

ב.חיבור חוטי

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

האנטנה תמיד פועלת ותמיד יש לה מיקום עדכני שלה (אלא אם כן ניתקת אותה ממקור כוח, או שכיסית אותה, או שיש לך רכב צרפתי)

הקישור הנפוץ הוא BlueTooth, קישור חוטי מאוד לא נפוץ בארץ, אולי בגלל שזה נראה פחות אלגנטי

אגב דיברתי ברצינות על מכוניות צרפתיות, יש להן ציפוי מיוחד על השמשות שמונע את השימוש באנטנת GPS מתוך האוטו

אני מדבר על דגמים ישנים יותר, כאשר אני יודע בוודאות שברנו מגאן 2 אין ציפוי כזה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...