Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון שהבנקים מרוויחים ריבית על הכסף שנותנים במינוס ללקוחות וההגיון הוא שהבנק יכול להשקיע את הכסף במקום אחר ולקבל עליו ריבית. אבל מי שלא מבין את החוק זה אתה ואנשים כמוך. כל לקוח שנמצא בחריגה חייב לסדר את החשבון לפני ה1 ביולי. אבל גם אנשים שלא חורגים ויש להם מסגרת אשראי חייבים להגיע לבנק לחתום על טפסים חדשים, וזה כולל גם את אלה שנמצאים בפלוס.
אשמח אם תוכל להסביר לי (ולאנשים כמוני), למה בן אדם שנמצא בפלוס, ואינו צריך כלל מסגרת אשראי, צריך להגיע לבנק ולחתום על טפסים כלשהם.

לפי מה שאני (ואנשים כמוני) מבין-

אופציה א'- אני לא נמצא במינוס, לא הולך לחתום על טפסים בבנק, לא משלם עמלות על עריכת

מסגרת אשראי, 1 ביולי מגיע, אני נשאר בפלוס- החוק לא רלוונטי לי.

אופציה ב'- אני לא נמצא במינוס, הולך לחתום, משלם עמלה, 1 ביולי מגיע, אני נשאר בפלוס-

החוק לא רלוונטי לי אבל שילמתי X כסף על כלום.

איזה אופציה הבוס שלך מת'יו מעדיף עבורי (ועבור אנשים כמוני)?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח אם תוכל להסביר לי (ולאנשים כמוני), למה בן אדם שנמצא בפלוס, ואינו צריך כלל מסגרת אשראי, צריך להגיע לבנק ולחתום על טפסים כלשהם.

לפי מה שאני (ואנשים כמוני) מבין-

אופציה א'- אני לא נמצא במינוס, לא הולך לחתום על טפסים בבנק, לא משלם עמלות על עריכת

מסגרת אשראי, 1 ביולי מגיע, אני נשאר בפלוס- החוק לא רלוונטי לי.

אופציה ב'- אני לא נמצא במינוס, הולך לחתום, משלם עמלה, 1 ביולי מגיע, אני נשאר בפלוס-

החוק לא רלוונטי לי אבל שילמתי X כסף על כלום.

איזה אופציה הבוס שלך מת'יו מעדיף עבורי (ועבור אנשים כמוני)?

כמו שכבר אמרתי אתה לא משלם שום עמלה על החתימה על טפסים. רק חשבון חדש שפעם ראשונה מקבל מסגרת אשראי משלם על זה. אז למה לא לבוא ולחתום? כרגע אתה נמצא בפלוס, אבל אם אחרי 1 ביולי תצטרך להכנס למינוס ותעבור את האשראי הבנק לא ישלם לך שום דבר כי לא חתמת על טפסים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

צאו מהפאניקה חבר'ה... כולה לחתום על חתיכת נייר (תחתום פה,פה,פה,פה ו...פה ליד ה-X )

החשבון שלכם ב-1 ליולי יראה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה לפני...

(אלא אם כן בצעתם איזה פעולה בלתי רגילה בחשבון...)

בתכל'ס הכל נשאר אותו דבר.. לא לדאוג!

העמלות הן אותן עמלות, התור אותו תור, היחס הוא אותו יחס,

הכספומט הוא אותו כספומט והנציגים אותם נציגים... לא תתפטרו מהם כל-כך מהר!!!

פשוט לא בא להם על אובר-דראפט אז הם קראו לו "אין חריגות מעבר למסגרת האשראי".

מי שרוצה לחרוג צריך להגדיל לפני זה את המסגרת וככה לא יהיו לו בעיות.

ולא, לא שילמתי עמלה- למרות שאם נחשב את העמלות של האובר מאז שנפתח החשבון

אז אם הייתי משלמת רק 75 ש"ח אז יצאתי בזול...

קיצר דונט אה... אקסרסייז...

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

רק רציתי לעדכן לגבי הנושא: היום הועבר לי סכום של 45 ש"ח, כלומר, מה שנלקח לי על "ע. עריכת מסמך".

עכשיו אני רגוע :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נו..רואה..

באמת שאין מה להלחץ- הכל ישאר ברובו אותו דבר

הם רק שינו לו את השם ורצו לוודא שלכולם יש מסגרת אשראי מעודכנת.

לא לדאוג ; )

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

• תוכן חדש...