Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנק דיסקונט לא שם ז+ן על לקוחות שיש להם 20K ש"ח, וגם לא 50K, מכאן נובע היחס המגעיל של הזלזול הזה ושל לקיחת עמלות שווא ללא ידיעת הלקוח. אני מבטיח לך שלקוח שיש לו מיליון ש"ח או אפילו חצי, לא היה מגיע למצב כזה בכלל מכיון שלקוח עם מעט כסף כמו לך ולי - לא אכפת להם לאבד, לקוח עם חצי מיליון או מיליון - הם יהפכו את העולם בשבילו ואף יצטערו אם היתה כזו טעות, למרות שאין מצב שמלכתחילה היתה טעות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז היו פחות מ-20K, היום המצב כבר יותר טוב :-)

עברו אצלי הרבה ני"ע ופקדונות מאז, מה שאני טוען זה שדיסקונט יצאו טמבלים כי הפסידו לקוח על בקשה לעוד כמה שקלים ריבית שבועית, ועכשיו בנק אחר מרוויח הרבה מהעובדה שהכסף שלי מופקד אצלו (ולא מדובר ב-20K)

הטמטום הוא שהמנהל לא הבין שחייל משוחרר עם 20K עשוי להיות לקוח רווחי בעוד מספר שנים ורצוי לשמור עליו, אפילו במחיר של לתת לו עוד 2-3 אחוז על ה-20K (כלומר 600 שקל בשנה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עם כל הכבוד וויל, 2-3 אחוז זה המון, אתה אומר את זה כאילו לא אמרת כלום! בד"כ מתווכחים עם חצאי ורבעי אחוז וגם זה בלחץ. חוץ מזה, גם אם יש לך 50K ש"ח או אפילו 60K ש"ח, זה עדיין לא מדגדג להם את השק.

ליאור

פורסם

מה שסיפרת מקודם על עמלת עריכת מסמכים, זה שטות מוחלטת. רק על הקמת מסגרת חדשה בחשבון

שלא היתה בו מסגרת אשראי בכלל ,לוקח הבנק עמלת עריכת מסמכים בגובה 45 שקל. כל הגדלה, או הקטנה ,כלומר כל שינוי של מסגרת קיימת ,נעשית ללא שום עמלה. כנראה היתה לך מסגרת זמנית לפי גובה המשכורת ,והפקידה הקימה לך מסגרת קבועה, ועל זה שילמת עמלה. לא יכול להיות מצב שהפקידה לא אמרה לך על גובה העמלה ,כי תמיד מודיעים על עלות השירות לפני, וגם רואים את העמלה ברגע שמשדרים את הפעולה במחשב. ולהבא, הפקידות בבנק דיסקונט הכי חמודות והכי מקצועיות. :-)

Omnia mea mecum porto

פורסם
כמו שאמרת, הבנקים פשוט מנצלים את מי שלא מבין את משמעות החוק.

אין חובה להגיע לבנק ולחתום על מסגרת אשראי, בטח שלא מי שנמצא בפלוס בעו"ש. מסגרת האשראי

נועדה להמשיך את חגיגות משיכת היתר- הציבור מושך כסף שאין לו, הבנקים מרוויחים את הריבית.

נכון שהבנקים מרוויחים ריבית על הכסף שנותנים במינוס ללקוחות וההגיון הוא שהבנק יכול להשקיע את הכסף במקום אחר ולקבל עליו ריבית. אבל מי שלא מבין את החוק זה אתה ואנשים כמוך. כל לקוח שנמצא בחריגה חייב לסדר את החשבון לפני ה1 ביולי. אבל גם אנשים שלא חורגים ויש להם מסגרת אשראי חייבים להגיע לבנק לחתום על טפסים חדשים, וזה כולל גם את אלה שנמצאים בפלוס.

Omnia mea mecum porto

פורסם
בנק דיסקונט לא שם ז+ן על לקוחות שיש להם 20K ש"ח, וגם לא 50K, מכאן נובע היחס המגעיל של הזלזול הזה ושל לקיחת עמלות שווא ללא ידיעת הלקוח. אני מבטיח לך שלקוח שיש לו מיליון ש"ח או אפילו חצי, לא היה מגיע למצב כזה בכלל מכיון שלקוח עם מעט כסף כמו לך ולי - לא אכפת להם לאבד, לקוח עם חצי מיליון או מיליון - הם יהפכו את העולם בשבילו ואף יצטערו אם היתה כזו טעות, למרות שאין מצב שמלכתחילה היתה טעות.

ליאור

לא חשוב כמה כסף יש לך, "אנחנו לוקחים אותך אישית"

וברצינות, כל הבנקים לוקחים אותם עמלות בהפרש של כמה אגורות וגם בריביות בפק"מים אין הבדל גדול.

בנק לא לוקח שום עמלה מבלי לידע את הלקוח לפני זה

:arrow:

Omnia mea mecum porto

פורסם

מה אתה אומר. אני לא אומר סתם דברים על ביסוס שטויות באויר. אני מדבר איתך עובדות ולא חרטות.

אין לי שום אינטרס להשמיץ\לשבח את בנק דיסקונט. לפי צורת הכתיבה הממש לא אובייקטיבית שלך אני כמעט בטוח שיש לך אינטרס לקדם את הבנק. (עובד בנק דיסקונט אולי?).

אגב, זו הפעם השניה שלקחו לי עמלה ללא ידיעתי, הפעם הקודמת, היתה בסניף דיסקונט הקודם שלי.

לבנקים ולא רק לדיסקונט יש מדיניות של יעדים מסויימים, כנראה שבחלקם זה לא ליידע את הלקוח על עמלות כלשהן בתקווה שלא יבדוק ולא יעלה על זה שאולי יעבור בשתיקה.

ליאור

פורסם

בתור סטודנט לא לקחו לי כלום בבנק שלי (מרכנתיל דיסקונט)

לגביי חובת החתימה - לא חייבים לחתום, אבל מי שיחתום (איך שאני הבנתי) זה עולה 60 שקלים..

והם לוקחים בלי קשר לזה, שמחר או מחרתיים החוק בכלל לא יוצא אל הפועל. יש כמה ח"כים שמתכננים לא להוציא את החוק הזה אל הפועל..

ביזיון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
"תרגיל מסריח" - כבר חשבתי לקחו לך את החסכונות לפנסיה.

כולה לקחו לך עמלה, אז נכון שזה מעצבן אבל זו העלות של להחזיק חשבון בנק.

(דמי ניהול ועמלות למיניהם)

כשתתחיל לעשות הרבה כסף תתעצבן יותר........

לדוגמא ידעת שעל הפקדת מזומנים מעל 10000שח יש עמלה של 75 שח?

אז תהיה חכם

תפקיד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
"תרגיל מסריח" - כבר חשבתי לקחו לך את החסכונות לפנסיה.

כולה לקחו לך עמלה, אז נכון שזה מעצבן אבל זו העלות של להחזיק חשבון בנק.

(דמי ניהול ועמלות למיניהם)

כשתתחיל לעשות הרבה כסף תתעצבן יותר........

לדוגמא ידעת שעל הפקדת מזומנים מעל 10000שח יש עמלה של 75 שח?

אז תהיה חכם

תפקיד 5 אלף פעם אחת ותחזור שוב לתור להפקדה נוספת, רואה כמה חסכת? ואם יש לך קומבינה וחברה של אמא שלך עובדת שם היא תעשה לך שתי הפקדות בלי לחזור לתור ולחכות שוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברוך הבא לבנקים, היום לוקחים לך שם ובמיוחד בדיסקונט עמלה על כל פיפס שאתה עושה החל מ 1.70 ועד 68.

בגלל זה עזבתי אותם עברתי ללאומי עם חשבון סטודנט הגדלתי את מסגרת האשראי בהתאם להוצאות ולהכנסות ולא שילמתי על זה שקל.

באמת חשוב לשאול תמיד כמה עמלה יש על כל דבר, בין אם זאת הפקדה, משיכה, הכנת צ'ק בנקאי, העברת מחשבון, וכולי וכולי..

חוץ מזה גם רשום לך בדך הצהוב השקוף הזה "עריכת מסמכים" ובו מצויין הסכום.

מזה הם מתפרנסים מעוד 45 שקל מעוד 3.80 מעוד 1.70.

שימו לב שהיום אם אתם מושכים מכספומט של בנק אחר אתם מחויבים ב 4 שקלים.

לכן עדיף לעשות ריכוז פעולות חודשיות ולשלם תשלום קבוע מראש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בתור סטודנט לא לקחו לי כלום בבנק שלי (מרכנתיל דיסקונט)

לגביי חובת החתימה - לא חייבים לחתום, אבל מי שיחתום (איך שאני הבנתי) זה עולה 60 שקלים..

והם לוקחים בלי קשר לזה, שמחר או מחרתיים החוק בכלל לא יוצא אל הפועל. יש כמה ח"כים שמתכננים לא להוציא את החוק הזה אל הפועל..

ביזיון.

אז לא הבנת נכון. רק הקמת מסגרת חדשה בחשבון עולה כסף וזה 45 שקל ולא 60. החתימה על טפסים חדשים לא עולה שום דבר.החוק קובע שעל כל לקוח בעל מסגרת אשראי חובה לחתום על טופס חדש אבל אם אתה לא רוצה ולא מסכים אז לא יביאו אותך מהבית בכח.החוק הזה חייב לצאת לפועל כי זה ביזיון מה שקורה במדינה הזאת. אנשים נמצאים בחריגה ולא רואים בזה שום בעיה.

Omnia mea mecum porto

פורסם
מה אתה אומר. אני לא אומר סתם דברים על ביסוס שטויות באויר. אני מדבר איתך עובדות ולא חרטות.

אין לי שום אינטרס להשמיץ\לשבח את בנק דיסקונט. לפי צורת הכתיבה הממש לא אובייקטיבית שלך אני כמעט בטוח שיש לך אינטרס לקדם את הבנק. (עובד בנק דיסקונט אולי?).

אגב, זו הפעם השניה שלקחו לי עמלה ללא ידיעתי, הפעם הקודמת, היתה בסניף דיסקונט הקודם שלי.

לבנקים ולא רק לדיסקונט יש מדיניות של יעדים מסויימים, כנראה שבחלקם זה לא ליידע את הלקוח על עמלות כלשהן בתקווה שלא יבדוק ולא יעלה על זה שאולי יעבור בשתיקה.

ליאור

אולי שמעת במקרה על חוק גילוי נאות? החוק אומר שחובה לידע את הלקוח על גובה העמלה לפני ביצוע הפעולה. ואם הפקידה לא אמרה לך ,יש לך כל זכות להתלונן אבל עליה אישית ולא על בנק דיסקונט ,או על בנק אחר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

יעזור לי במשהו להתלונן על הפקידה אישית? פרט לזה שינזפו בה מעט (וגם על זה לא הייתי שם כסף), זה לא נראה לי ישנה את המדיניות עצמה. תקן אותי אם אני טועה...

אגב, חוק גילוי נאות או לא, אתה באמת כזה תמים שאתה חושב באמת שבבנק בפרט או בכל ארגון גדול בכלל, שמים קצוץ על חוקים כמו סרגל? אני מתפלא עליך, במיוחד במדינת חאפר כמו לנו, הכל מחליקים, מעבירים ומבליגים - אל תהיה נאיבי ידידי, שנינו יודעים שבתכלס הדברים אינם כפי שהם נראים.

ליאור

פורסם
אז תהיה חכם

תפקיד 5 אלף פעם אחת ותחזור שוב לתור להפקדה נוספת, רואה כמה חסכת? ואם יש לך קומבינה וחברה של אמא שלך עובדת שם היא תעשה לך שתי הפקדות בלי לחזור לתור ולחכות שוב.

נראה לך עשו אותי באצבע? מפקיד להם 9999 ועושה אצבע משולשת.........

STI 2004

• תוכן חדש...