Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לנו סאאב 9000 2.0 טורבו שנת 96.

המנוע עבר כבר 260 אלף ק"מ.

אבי אתמול נסע באיילון, ופתאום האוטו התחיל לפרפר, הטורים התחילו להשתגע.

הוא עצר בצד וגרר את האוטו למוסך "אלון" בתל אביב.

במוסך הוציאו את כל השסתומים ושמו חדשים, אבל הבעיה עדין לא נפתרה.

צריך לעשות שיפוץ מנוע וראש מנוע, כמה זה אמור לעלות לנו?

אבא שלי אומר שעדיף לקנות מנוע 2.0 חדש ב2-3K מאשר לעשות שיפוץ למנוע....

בינתיים אבא שלי נוסע על 3 שסתומים

לפי דעתי, עם הוא יקנה מנוע חדש, יכול להיות שתיהיה לו את אותה בעיה בעוד תקופה מסוימת, כי יכול להיות שהמנוע שהוא יקנה לא טופל כראוי או מלא בבעיות מסוימות....לפי דדעתי עדיף לשפץ את המנוע המקורי ואז לפחות לדעת שהבעיה לא תחזור בזמן הקרוב....

מאיפה אני יכול לקנות מנוע של 9000 במצב טוב ובמחיר הנ"ל?

האם מוסך אלון הוא מוסך מקצועי לסאאב?

תודה רבה מראש

ניב

פורסם

מנוע של סאאב לא עולה 2-3K...

צורך קשר עם אורן קיפניס "מועדון סאאב",או עם דוד נמרי (משתמש nameri).

להם וודאי תהיה אינפורמציה יותר טובה אמינה מה כדאי לעשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי זה 2.0....אבא שלי שוקל להחליף מנוע ל2.3 ליטר....זה בעיה? צריך להחליף גם תושבות מנוע אבל לא בעיה למצוא תושבות ......

מה נדרש בשביל להחליף מנוע חוץ מתושבות? אישורים וכו'?

ניב

פורסם

ניב שלום !

נראה לי שיש כמה דברים שלא כל כך הפנמת.

יש לך סאאב לא סובארו ( למרות שלתקופה קצרה לפני למעלה מ-25 היה להן אותו יבואן)

החלפת מנוע מ-2.0 ל-2.3 אינה דומה כלל להחלפת מנוע 1.3 ב-1.6 בסובארו ( אפילו שההפרש בנפח זהה )

סאאב היא מכונית נפלאה שיודעת לנסוע גם 500000 ק"מ ויותר על מנוע אחד ( יעידו אורן קיפניס והרבה בעלים אחרים מרוצים של סאאב ) אלא מה ? שבניגוד לסובארו שבה יכול לטפל כל מכונאי חצר מצוי, סאאב לא שוכחת ולא סולחת על טיפול רשלני ו/או לא מקצועי.

לדעתי החלפת מנוע מ-2.0 ל-2.3 דורשת גם החלפת מחשב, ומערכות הקפיות אחרות ברכב ( טורבו למשל ) אם זה בכלל ניתן, מדובר לדעתי על הוצאה שמתקרבת לערכו של רכב כזה (תקין) במחירון הלאומי.

לך תעשה שיעורי בית, ואח"כ (אולי) תוכל לשאול שאלות לעניין...

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוא בטח כתב את זה ליפני שהיתה לו הבעיה ואז הרכב היה במצב מעולה אם אפשר לומר שהמצב מעולה לאחר 260000 ק"מ

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

בדיוק :(

יום אחרי שפירסמתי את ההודעה זה קרה :|

zvit, אתה בטוח שחייבים להחליף גם מחשב? וטורבו? למה זה חובה?

וניראה לי שאבא שלי יקנה 2.0 משופץ וזהו....

ניב

פורסם

****יש לך הערות והשגות - פנה בצינורות המקובלים, יעני ה.פ****. NIV A, לא ניתן להחליף מנוע ברכב שלך מ-2 ל-2.3 ליטר טורבו. כדאי לנסות לחפש מנוע זהה מיבוא או לפתור את הבעיה במנוע שלך. בהצלחה!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
צביקה הרכב בכלל למכירה...ראה בפורום מכירה ומצבו כתובן "הרכב במצב מכאני מעולה, ממש כמו חדש
אני חושב שזה יותר מעיד על המוכר ולאוו דווקא על הרכב.

[לא שנוצר רושם אחר משלל הודעות הסרק שהועלו בנושא לאחרונה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הוא בטח כתב את זה ליפני שהיתה לו הבעיה ואז הרכב היה במצב מעולה אם אפשר לומר שהמצב מעולה לאחר 260000 ק"מ

צודק, זה מעיד שהרכב באמת במצב מושלם.....זה נדיר שסאאב פותחת מנוע בפעם הראשונה רק אחרי 270 אלף קילומטר.....

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תושבות מנוע למנוע 2.3 ליטר? ניראה לי שאני יעשה מאמץ כדי לשדרג את האוטו....

תודה

ניב

פורסם
צודק, זה מעיד שהרכב באמת במצב מושלם.....זה נדיר שסאאב פותחת מנוע בפעם הראשונה רק אחרי 270 אלף קילומטר.....

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תושבות מנוע למנוע 2.3 ליטר? ניראה לי שאני יעשה מאמץ כדי לשדרג את האוטו....

תודה

ניב

תשמע, נותנים לך פה עצות לא להכנס לסיפור הזה, ועל תשכח שיש את משרד התחבורה. את כל העזרה ולגבי החלקים בטח תוכל לקבל במועדון של SAAB פה בפורום ובחברת UMI. שוב, לא כדאי לך להכנס לסיפור של "השדרוג" הזה, כדאי לשים את אותו הכסף ולחפש רכב משומש אחר במצב תקין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...